TECHNIKI UPIJANIA SIĘ [15058]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Beer Tramp

W jakich niecodziennych okolicznościach zdarzyło wam się bełtać?
    Ja osobiście pamiętam jak na jednym z sylwestrów trzaskałem no paczki po chipsach, w którą ktoś potem wsadził nieumyślnie łapę. Fuuu.
  • ~> SoŃcE <~

o ble..ładna niespodzianka go spotkała:P:)...hmm...fajny temat:P:)nie ma co taki apetyczny:P:)ale chyba zdazylo sie to kazdemu...dla mnie najgorsze było gdy naszło mnie na melanzu w parku...o maa....to bylo przekichane:P:)pozdro:P:)
  • Bercik

Nie wiem czy się zdzrzyło karzdemu. Mi np się nie zdarzyło. Miliony razyjuż piłem do nieprzytomności, miliardy urywał mi się film a chafta puszczałem zaledwie pięć razy. Tak , tak dobrze czytacie. Jakoś nigdy nie mam nastroju do haftów. Chociarz nie przeczę że kiedyś zdarzyć się może coś nie przewidzianego :D
  • Minesweeper

ja zawsze trafiam do klopa :D
  • Anonim

u starego w gablocie centralnie na biegi i radio, jego reakcja? -> krótka: "kurwaaa" :D
  • pij mleko :]

kiedy raz zebrało mi sie na beuta to wszyscy myśleli że chce sobie ziewnąć niestety myili sie
  • .

kiedys z sasiadem postanowilismy pojsc po bandzie do butów i profilaktycznie postawilismy kubeł na srodku pokoju wrazie jakby którys nie doleciał do kibla a to sie za czesto zdarzało... po uprzednim uzupełnieniu kubla poszedł za okno... i jaka miał rano niespodzianke jak go mam obudziła i stwierdziła ze musi umyc tacie samochod... kurwa cała maska, szyba... ale warto było hehe
  • Grono.Net

ja Wam powiem jedna akcje - koles obrzygal sobie na sylwestra plecy! (sam!) - nie wiem jak on to zrobil ale to zrobil :D
  • Anonim

ja zarzygalem kumplowi sekretariat w jego szkole. ups. a z historii kumplowych -> moj ziom wykapal sie w wannie wlasnych zygow. mniam.
  • Niś. ☆

misie hardcory takie nie zdarzają :) ale niektórzy potrafią nawet sufit zarzygać :) natomiast koleżanka w gimnazjum zarzygała cały dolny korytarz i okolice gabinetu dyrektorki bo do środka jej nie wpuścili niestety :)
  • żółw

ja rzygałem raz do cudzego glana, ale to dlatego że łazienka była zajęta. Niestety chwilę później zaliczyłem zgon i nie zdąrzyłem poinformować właściciela o tej osobliwej wkładce. O jego zdziwieniu po załorzeniu owego buta dowiedziałem się niestety z opowiadań.
  • ..::Agnes::.

Ja urodziłam sie chyba pod jakaś szczęśliwą gwiazdą, bo nigdy:

- nie straszyłam kibla; P
    - nie urwał mi się film
    - nie miałam kaca
    A od imprez nie stronię, chociaż piję bardzo ekonomicznie (tzn. niewiele mi potrzeba); P
  • m.

hehe, ja rzygalam na podloge, koldre, poduszke i inne takie 'pokojowe' rzeczy i sie kiwalam na rozne strony :P
  • Grono.Net

Na drzwi w tramwaju przy motorniczym:D a mówiłem zeby szybciej mnie wypuscił:)
  • Juriusz

trochę tego było...ale w kontekście motorniczego to pamiętam taką sytuację: wsiadam sobie do autobusu, najebany kompletnie. Jadę, jadę...do domu daleko...jadę...zasypiam. Budzę się. Stoi nade mną z 10 osób, a kierujący pojazdem szarpie mnie za jakąś cudem nie orzyganą część kurtki i błaga żebym się obudził i wysiadał, bo zanieczyściłem wnętrze pojazdu. Wysiadam. Jak zobaczyłem gdzie jestem to zawyłem z żalu - drugi koniec miasta, godzina 23. Do koleżanki spać poszedłem. Jak mnie zobaczyła to nie mogła słowa z siebie wydusić - zarzygany dokumentnie od stóp do głów.
  • Pani Joanna

kumpel mi opowiadal ze jakas pacjentka pozygala sie ze smiechu...nie wiem jak ale...
  • qlulik

...co tu duzo mowic... sylwester ....finisz imprezy....balkon... sliczny bialy pudelek milej staruszki...
    ...biedna psinka; ]

moral: nie mieszac wodki, tekli, wina, piwa i jakiegos slodkiego paskuctwa z barku rodzicow kolegi :P
  • <<Jimmy Jump>>

my tam z kumplem zrobilismy strzelanine (oczywiscie niezamierzona) - ja strzelilem w niego bełtem a on mi sie zrewanzowal, "niestety" na kontynuowanie walki zabrakło nabojów....
  • Nali vel Zytka

znam kolesia który rzygając nad kiblem (w sylwka) śpiewał Love me, love me :D
  • Madzia

ja pierdole:))moj ojciec by sie niezle wkurwil:)jego rakcja byla by dokladnie taka sama.to jak jakas scenka z happy tree friends albo czegos takiego.mi sie jeszcze nie zdarzylo beltnac jak bylam uchlana.to jeszcze chyba dopiero przedemna:Draz mi sie zdarzylo spadnac ze schodow jak bylam nachlana-prosto w ramiona mojej mamusi:))