Teatr [1740]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .

Bywacie w Komedii? Jeśli tak, to które komedie polecacie?
    Ja, jak na razie w Komedii byłam na "Stosunkach na szczycie" i "Łóżku pełnym cudzoziemców". Polecam szczególnie tą drugą, można się nieźle uśmiać... No i świetna obsada, m.in. J. Jankowski, M. Wójcik, J. Bończak, A. Kotulanka, M. Margulewicz.
    Z niecierpliwością czekam na coś z Agnieszką Dygant, bo Ona w rolach komediowych jest niezastąpiona, a w teatrze niestety jeszcze jej nie widziałam... :)
  • Anonim

dygant widzialam w teatrze kwadrat.

w komedii bylam dawno temu na jakims przedstawieniu w ktorym elzbieta zajacowna grala... dlatego tytulu nie pamietam. ale bylo przesmieszne; ] i tez (dawno temu) na chicago, ale obsade dali fatalna... nie podobala mi sie ich gra aktorksa. poza tym blondynke grala masywna babka, a brunetke szczplutka dziewczyna, wiec komicznie to troche wygladalo :P

ale ogolem, teatr kwadrat jest wart polecenia!!!!
  • .

No i jak Ci się podobała A. Dygant w teatrze?
    W Kwadracie byłam jak na razie na "Oślich latach", ale na pewno jeszcze się tam wybiorę! :)
  • Anonim

grala w 'szczegolnej propozycji' ( http://www.teatrkwadrat.pl/przedsta... ) jak widac na stronie, wystepuje tam goscinnie, wiec akurat mialam szczescie, ze na nia trafilam;] z tego co pamietam, grala tam taka zbuntowana nastolatke i byla tak przezabawna z tymi swoimi minami :P ale jerzy turek wg mnie pobil wszystkich; ] choc wawrzecki tez niezle gral. ogolnie bardzo fajna sztuka , co tu duzo gadac; ]
  • .

Wawrzeckiego też bardzo lubię :)
  • Poretti

w komedii najlepszą opinię ma biznes, najgorszą chyba węże. na one ostatnio straszne tłoki, a to najwyżej średnia sztuka i to głównie dla kobiet.

stosunki - na pierwszej części (widzianej już kilkanaście/kilkadziesiąt razy) zaczołem, o zgrozo, chrapać!!!

zaczynają grać stteping out, ale na to idę dziś po raz pierwszy, więc nic narazie nie napisze.

ostatnio można też spotkać Halame z kabaretami, też warto się wybrać, ale istnieje tu pewne ryzyko - kabarety danego odcinku mogą się nie podobać.

chickago - byłem ze 30 razy. jak grają wciąż chodzę. kwestia gustu, ale jeśli ktoś lubi musicale, naprawdę warto.
  • Poretti

mała mi - jeśli podobało ci się łóżko, na Biznesie się popłaczesz

• .

Ok, dzięki za informację! :)
  • Andzia :)

No jestem pod wrażeniem Poretti :)
    -Ciekawa jestem jak ci się podobał stteping out ?? - nie to co chicago - niestety ale zapraszam na stteping po premierze galowej - wiem ze Galiński i Jasiński planują jeszcze jakieś zmiany w scenariuszu i tak w porównaniu z piatkiem wczoraj spektakl trwał krocej o ok. 20 min :)

- co do e.zającówny zapewne był to spektakl "prywatna klinika" ze szczególnie humorystyczną rolą Bończaka - obenie zdjęty juz z afiszu

- Agnieszka Dygnat grała u nas w "stosunkach na szczycie " :D świetna aktorka i kobieta prywatnie - strasznie otwarta i życzliwa.
    Warto ją zobaczyć w akcji; )

- Mała Mi - fakt jak ci się podobało "Łóżko . . . " polecam "Biznes" :)

- a na najbliższy miesiąc zapraszam na "chicago", bo to już prawdopodobnie ostatnie 3 spektalke :(
    p.s. ta duża blondynka; ) to Joanna Liszowska - fakt śmiesznie wygląda ale ta aktorka ma głosik no a jak występuje z Barcisiem w roli Amosa to dopiero jest parodnia wielkości :D - tego aktora zdecydowanie polecam w tej roli !!

pozdrowienia dla wszystkich
  • Milena

"One" :) był ktoś ?
  • Anonim

Byłam, wczoraj.
    No może nic specjalnego i za ambitnego, ale mi się mimo wszystko nawet podobało.;]
    W każdym bądź razie, zasnąć nie mogłam póki sobie całego spektaklu nie przemyślałam.
    A może ktos wie co to była za muzyka w tym spektaklu? Strasznie mi sie podobała.Wiem jedynie, że Saint Garmain.
  • Milena

tez niesety wiem tylko tyle co Ty..ale niebawem byc moze bede wiedziec wiecej :) to sie podziele informacja :)
  • Anonim

Dziękuję bardzo.; )
    A co z tym "Chicago", będzie jeszcze czy zdejmują?
  • Poretti

Chicago jeszcze będzie grane! pewnie nie prędko zdejmą - zdejmują już chyba od stycznia
  • Martynka

Też byłam na "ONYCH"..
    Bardzo dobra zabawa:)
    Olszówka rewelacyjna;)

• Anonim

To niech sobie jeszcze pozdejmują trochę "Chicago", bo chętnie się wybiorę.; )
    Jestem wielka St. Germain - Rose Rouge, to leci w ONE.; )
  • .

A ja byłam ostatnio na "Jeszcze jeden do puli?!" i też mi się podobało... Chociaż obawiałam się trochę przed spektaklem, bo słyszałam różne opinie. Ale nie żałuję, że poszłam, warto było! Pokłony dla Bończaka, bo jest świetnym aktorem! Zresztą cała reszta również! To był trzeci spektakl, który obejrzałam w Komedii i trzeci równie dobry!
  • Katrinka/ wwa zamiast bcn

Ja ze swej strony serdecznie polecam "Szalone nożyczki" w teatrze powszechnym w Łodzi. Byłam juz ze 3 razy i cały czas tak samo mnie to śmieszy. Jak już bedziecie to zwroccie uwage na jacka łuczaka w roli homoseksualnego mezczyzny imieniem antoni wzięty;pppp

naprawde polecam;)
  • Poretti

'Szalone nożyczki' można zobaczyć także w warszawskim Kwadracie! rzeczywiście warte polecenia. w Warszawie obsada prawdopodobnie jeszcze lepsza niż w Łodzi - w końcu stolica.

poza tym jest to forum Teatru Komedia, więc zostawmy nożyczki w spokoju.; P
  • Katrinka/ wwa zamiast bcn

nie no pewnie, w koncu to stolica, my sie z wami nie rownamy.
| |

dziedzina sztuki polegająca na realizowaniu scenicznych utworów literackich, przeznaczonych na sce...

Fotki

Miejsca grona (11)