Teatr [1740]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ★...ruda

co Wy na to? wystarczą przecież dobre chęci i tyle (:

ja bym chciała coś takiego zorganizować..
  • LJ BOLO

Na czym to twoim zdaniem miało by polegać ??
    bo pewno wizję masz ale jaką ??
    Amatorskich teatrów w warszawie młodzieżowych w dodatku jest wiele, część z nich jest naprawdę dobra, i co dalej ?? występuja zdobywają nagrody , i co ?? i nic, grają bo lubią i robią to dla siebie
  • Anatewka

Prowadzenie teatru amatorskiego to cieżka orka! Przede wszystkim dlatego, że nie wiadomo kto rządzi. Ale każda zrealizowana inicjatywa w tym kierunku jest dla mnie Wielka i godna czci.
  • Anonim

Nie odrazu Studio zbudowali. W sumie można takie coś zrobić...spróbowac.
    JAkby co ja jestem z Bródna.Mnie ię idea podoba. Ale mnie również interesuje jak Ty to dokładnie sobie widzisz?
  • satynowa siostra etatowa

Świetny pomysł ... serio ... tylko więcej szczegółów by się przydało i najlepiej jakiś reżyser ... zebrać amatorów ale najlepiej całą ekipę ... i miejsce gdzie możnaby wystawiać :)) heh kiedyś z "Primem" w Warszawie to się najpierw w jakimś wynajętym pomieszczeniu, w kamienicy przy Inżynierskiej grało :)) heh
  • Anonim

Mi się pomysł podoba.. :) Jakby co, to pamiętajcie: Ja jestem ZA! :)))
  • Martini

och... pamietny teatr prim i robertus... :)
    jak sie znajdzie miejsce i jakis konkretniejszy zarys, co to tak naprawde mialoby byc, to ja sie pisze
    Tylko nie wiem od kiedy(w tym sezonie robimy jeszcze nowe przedstawienie i nie wiem czy dam rade...)
    napisz, jaka masz wizje!
    Ja tez mam pewna, ale brak mi czasu nieco i miejsca niestety...
  • LJ BOLO

Nierozumiem troszkę tego pragnienia teatru amatorskiego, jest przecie wiele takich teatrów, na terenie warszawy i mających swoje sceny i grających z powodzeniem wiele fajnych spektakli, niewiem z kąd takie zapotrzebowanie i taki szhow na tym punkcie
    po za tym mało konkretów
  • Martini

widzisz... sek w tym, ze aby grac w teatrze zawodowym przydaloby sie skonczyc akademie... a amatorski jest dostepny dla wszystkich
    dziwie sie twoim zdziwieniem...
    serio serio
  • Martini

ja jestem w teatrze amatorskim w domu kultury, ale chetnie sama bym stworzyla cos innego, bo koncepcja nie do konca pokrywa sie z moja.
    i poki sa chetni do tworzenia nowych teatrow nie widze powodu dlaczego mialoby sie tego nie robic...
    Moze wreszcie uda sie zrobic cos naprawde fajnego.
  • Martini

i w ogole chcialam poinformowac o istnieniu osobnego grona tematycznego "TEATR AMATORSKI" zapraszam zainteresowanych ta materia :)
  • LJ BOLO

No dobrze a czym będzie sie odrużniał twoj teatr amatorski od tego w tym domu kultury , jest wiele wspaniałych grup teatralnych w warszawie, własnie amatorskich czym twoja grupa będzie sie różnic od innych
  • Apsalar

bedzie jej, stworzy ja od podstaw. wydajesz sie nie wiedziec jaka to frajda cos stworzyc. dla czepialskich - tak, zdaje sobie sprawe, ze tez ciezka praca. znam z autopsji. pozdr i zycze powodzenia :-)
  • LJ BOLO

Hmm własnie pomagam twozyć teatr, tylko profesjonalnym hyba wiem o czym mowa, hoć hmmm czy to taka frajda potem być wchłoniętym
  • Ola Chodasz - trenerka dramy

Popieram! i tez namawiam, zeby siegac po kwestie wazne spolecznie i aktywizowac widownie! tak ja to jest w teatrze forum, mojej ulubionej metodzie :) widz wkracza na scene by pomoc glownemu bohaterowi rozwiazac problemy (tak sie to sprytnie robi, zeby tym samym widz pomagal sobie :) miodzio!
  • kaczu$ia♥

Jestem za!
  • A

ja uważam, że jest to bardzo interesujący pomysł :)
    chyba największą rolę będą tu grały chęci i samozaparcie
  • Anonim

i coś sie zadzialo juz w tym kierunku? :)
    bo ja też jestem jak najbardziej za!
  • Anonim

Wchodze w to ! ale moze zróbmy cos w tym kierunku ?? Marzenia to podstawa ale trzeba sie ruszyc i cos zorganizowac;)
  • Anonim

Koniecznie muszą być sztuki gdzie będą występowały nagie aktorki. Ja przyjdę na takie spektakle :-)
  • 1
  • 2
| |

dziedzina sztuki polegająca na realizowaniu scenicznych utworów literackich, przeznaczonych na sce...

Fotki

Miejsca grona (11)