- 1
- 2
-
★...ruda
co Wy na to? wystarczą przecież dobre chęci i tyle (:
ja bym chciała coś takiego zorganizować.. -
LJ BOLO
Na czym to twoim zdaniem miało by polegać ??
bo pewno wizję masz ale jaką ??
Amatorskich teatrów w warszawie młodzieżowych w dodatku jest wiele, część z nich jest naprawdę dobra, i co dalej ?? występuja zdobywają nagrody , i co ?? i nic, grają bo lubią i robią to dla siebie -
Anatewka
Prowadzenie teatru amatorskiego to cieżka orka! Przede wszystkim dlatego, że nie wiadomo kto rządzi. Ale każda zrealizowana inicjatywa w tym kierunku jest dla mnie Wielka i godna czci. -
Anonim
Nie odrazu Studio zbudowali. W sumie można takie coś zrobić...spróbowac.
JAkby co ja jestem z Bródna.Mnie ię idea podoba. Ale mnie również interesuje jak Ty to dokładnie sobie widzisz? -
-
satynowa siostra etatowa
Świetny pomysł ... serio ... tylko więcej szczegółów by się przydało i najlepiej jakiś reżyser ... zebrać amatorów ale najlepiej całą ekipę ... i miejsce gdzie możnaby wystawiać :)) heh kiedyś z "Primem" w Warszawie to się najpierw w jakimś wynajętym pomieszczeniu, w kamienicy przy Inżynierskiej grało :)) heh -
Anonim
Mi się pomysł podoba.. :) Jakby co, to pamiętajcie: Ja jestem ZA! :))) -
Martini
och... pamietny teatr prim i robertus... :)
jak sie znajdzie miejsce i jakis konkretniejszy zarys, co to tak naprawde mialoby byc, to ja sie pisze
Tylko nie wiem od kiedy(w tym sezonie robimy jeszcze nowe przedstawienie i nie wiem czy dam rade...)
napisz, jaka masz wizje!
Ja tez mam pewna, ale brak mi czasu nieco i miejsca niestety... -
LJ BOLO
Nierozumiem troszkę tego pragnienia teatru amatorskiego, jest przecie wiele takich teatrów, na terenie warszawy i mających swoje sceny i grających z powodzeniem wiele fajnych spektakli, niewiem z kąd takie zapotrzebowanie i taki szhow na tym punkcie
po za tym mało konkretów -
Martini
widzisz... sek w tym, ze aby grac w teatrze zawodowym przydaloby sie skonczyc akademie... a amatorski jest dostepny dla wszystkich
dziwie sie twoim zdziwieniem...
serio serio -
Martini
ja jestem w teatrze amatorskim w domu kultury, ale chetnie sama bym stworzyla cos innego, bo koncepcja nie do konca pokrywa sie z moja.
i poki sa chetni do tworzenia nowych teatrow nie widze powodu dlaczego mialoby sie tego nie robic...
Moze wreszcie uda sie zrobic cos naprawde fajnego. -
Martini
i w ogole chcialam poinformowac o istnieniu osobnego grona tematycznego "TEATR AMATORSKI" zapraszam zainteresowanych ta materia :) -
LJ BOLO
No dobrze a czym będzie sie odrużniał twoj teatr amatorski od tego w tym domu kultury , jest wiele wspaniałych grup teatralnych w warszawie, własnie amatorskich czym twoja grupa będzie sie różnic od innych -
Apsalar
bedzie jej, stworzy ja od podstaw. wydajesz sie nie wiedziec jaka to frajda cos stworzyc. dla czepialskich - tak, zdaje sobie sprawe, ze tez ciezka praca. znam z autopsji. pozdr i zycze powodzenia :-) -
LJ BOLO
Hmm własnie pomagam twozyć teatr, tylko profesjonalnym hyba wiem o czym mowa, hoć hmmm czy to taka frajda potem być wchłoniętym
-
Ola Chodasz - trenerka dramy
Popieram! i tez namawiam, zeby siegac po kwestie wazne spolecznie i aktywizowac widownie! tak ja to jest w teatrze forum, mojej ulubionej metodzie :) widz wkracza na scene by pomoc glownemu bohaterowi rozwiazac problemy (tak sie to sprytnie robi, zeby tym samym widz pomagal sobie :) miodzio! -
kaczu$ia♥
-
A
ja uważam, że jest to bardzo interesujący pomysł :)
chyba największą rolę będą tu grały chęci i samozaparcie -
Anonim
i coś sie zadzialo juz w tym kierunku? :)
bo ja też jestem jak najbardziej za! -
Anonim
Wchodze w to ! ale moze zróbmy cos w tym kierunku ?? Marzenia to podstawa ale trzeba sie ruszyc i cos zorganizowac;) -
Anonim
Koniecznie muszą być sztuki gdzie będą występowały nagie aktorki. Ja przyjdę na takie spektakle :-)
- 1
- 2