-
Tutaj zamiast zakładania nowych niepotrzebnych wątków, możecie zadawać pytania odnośnie TEATRU i w tym także wątku uzyskać odpowiedź .
-
Anonim
-
Anonim
chodzi chyba o to, żeby nie zakładać nowego wątku (zaśmiecając grono) tylko po to, żeby zadać jedno pytanie...można zadać je tu :) -
>.Dominika napisała:
>chodzi chyba o to, żeby nie zakładać nowego wątku
>(zaśmiecając grono) tylko po to, żeby zadać jedno
>pytanie...można zadać je tu :)
dokładnie :) -
-
Anonim
no to w takim razie czy ktos wie kiedy sa konsultacje do at najblizsze?pisalam na gronie At , ale nikt nie odpisal , a na strone nie moge sie zalogowac. -
Anonim
Czy ktoś natknął się na jakiekolwiek informacje na temat teatru chińskiego, który ponoć powstaje w stolicy? -
Martusia
a ja mam inne....czy wiecie moze gdzie w wawie mozna sie zapisać na jakieś warsztaty teatralne albo ognisko?? i żeby dojazd z wołomina był w miare łatwy?? pomożecie?? :D -
Anonim
a ja mam takie pytanie:
czy ktoś kojarzy piosenkę (hiszpańska chyba) z Fedry w Narodowym?
Tytuł, kto śpiewa etc.
będę wdzięczny za pomoc -
A
>Martusia napisała:
>a ja mam inne....czy wiecie moze gdzie w wawie mozna sie
>zapisać na jakieś warsztaty teatralne albo ognisko?? i
>żeby dojazd z wołomina był w miare łatwy?? pomożecie??
>:D
W Teatrze Ochoty jest ognisko teatralne :)
Ja jestem z pod Warszawy i dojeżdżam, ale nie wiem czy z Wołomina dojazd byłby łatwy.. Musisz sama sprawdzić.
W razie jakiś pytań dotyczących ogniska proszę pisać; -) -
Anonim
-
judyta katarzyna maria B.
mam parę pytań:)
wie ktoś może, jakie studia warto skończyć, zanim złoży się papiery na reżyserię?
może być licencjat, czy trzeba mieć magistra?
na czym dokładnie polegają egzaminy praktyczne? -
Anonim
http://www.pwst.krakow.pl/rekrutacj...
najlepiej mieć jakiś humanistyczny kierunek skończony z magisterką, ale nie koniecznie. Dużo ludzi decyduje się po teatrologi, ale to nie jest reguła.
-
Anonim
>dżudi napisała:
>mam parę pytań:)
>wie ktoś może, jakie studia warto skończyć, zanim
>złoży się papiery na reżyserię?
>może być licencjat, czy trzeba mieć magistra?
>na czym dokładnie polegają egzaminy praktyczne?
przeczytaj biografie kilku rezyserow to zobaczysz jak zaczynali, istnieje systematyka ktorej nie zmienisz ale zycze powodzenia... mozesz mi juz wyslac autograf, za 20 lat moze go sprzedam na allegro;p -
>sopelekelemelek napisał
>czy w teatrze wazniejszy jest rezyser czy aktor?
każdy jest od czegoś innego- każdy z nich ma inne zadania. -
Anonim
Chciałam zapytac czy był ktos może na spektaklu 'Pierwszy raz' w Teatrze Narodowym? Jesli tak to prosze o opinie na temat tej sztuki. -
enchanted.
ktoś był na jakiejś sztuce, które przygotował konsekwentny na dzień teatru? i Jak? -
hej
mam kolejne pytanie o studia... Na czym DOKłADNIE polegają egzaminy na teatrologie na akademii w warszawie?... Zna ktoś może jakąś stronę z przykladowymi pytaniami na egzamin pisemny? albo po prostu z czego, na jakim poziomie i czego warto się uczyć? -
Aś.
podejrzewam, że strona z przykładowymi pytaniami nie istnieje, ale być może ktoś taką zna. polecam poczytać o rekrutacji na stronie akademii http://www.at.edu.pl -
hej. kolejne z serii moich pytań o studia. wie ktoś, ile wynosi czesne na zaoczny wot? -
Marta
mam pytanie poszukuję fajnego ogniska teatralnego w warszawie... wiem narazie o Ochocie i Machulskich. moze coś jeszcze????