Teatr [6225]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lui

Jestem ciekawa czy na tym forum znajdą sie miłośnicy teatru (teatrów) w Białymstoku.Osobiście kocham teatr a miłość ta rozpoczęła się na początku moich studiów.I wbrew pozorom nie studiuje na uniwersytecie a na akademii...dziwne no nie?Ale i tak sie zdarza.Dziwie się że jeszcze wątek białostockich sztuk teatralnych nie został poruszony.Na jakich sztukach byliście i jakie na was wrażenie zrobiły?
  • Ewelina ..!

"Fantom bólu"

Rewelacyjne przedstawienie w cudownej scenerii Drezynowni :) Na prawdę porusza i momentami bawi:) świetne przedstawienie na prawdę zachęcam do zoabczenia szczególnie tych którzy nie sa przekonani do tego typu spędzania wolnego czasu:) Warto wybrac sie z chłopakiem poniewaz przed przedstawieniem można zobaczyc np oryginalną Warszawę i mase sprzętu kolejowego:)

Ppozdrawiam wszytskich zapalonych teatromanów;)
  • Lui

Też bylam na fantomie.Niezwykły klimat i tak w ogole niezwykły pomysł.Teatr poza teatrem...Poza tym poruszająca sztuka.
  • Ewelina ..!

Dokładnie :)
  • Paulina

ja ostatnio bylam na malych zbrodniach malzenskich-dlugo na to czekalam, troche sie zawiodlam chociaz najgorsze nie bylo
  • Anonim

pytanie na jakiej akademii. bo jeśli na teatralnej, to raczej naturalne że człowiek sie interesuje teatrem.
  • MONA

Witam - ja pochodzę z Białegostoku i moja miłość do teatru zaczęła się w Teatrze Lalek właśnie w Białymstoku - mam ogromny sentyment do tego miejsca. Obecnie mieszkam i pracuję w Warszawie, ale Lalki nadal bardzo cenię. Pozdrawiam wszystkich sympatyków tego teatru.
  • Anonim

bo lalki górą!
  • KONSERWAtor

a ja jestem fanatykiem Węgięrki :)) cudowne miejsce, cudowne wspomnienia :)
    na Fantomie Bólu byłem w piątek (to już drugi raz) i oczywiście znowu poruszył moim zimnym na codzień sercem
    Małe Zbrodnie Małżeńskie też widziałem jednak po Kownackiej spodziewałem się czegoś więcej...
    Polecam oczywiście Szalone Nożyczki :)) to dopiero zabawa była xD
    Aaaaa i Wiśniowy Sad jak będą grali pewnie znowu pójdę; ]
  • me

Ostatnio najlepsze wrażenie zrobiła na mnie "Kukułka" wystawiana w AT.
    A jeżeli chodzi o teatry to prym wiedzie oczywiście Wierszalin, BTLowi uda się od czasu do czasu zrobić coś dobrego, a Dramatyczny to szczerze mówiąc ani mnie grzeje ani ziębi.
    No i trzeba wspomnieć SPA i wszystkie stowarzyszone tam teatry - to jest siła białostockiego teatru in my opinion:).
  • Ewelina ..!

Szalone Nożyczki maja byc grane w grudniu a czy ktoś mógłby mi powiedziec w jakim klimacie jest ten spektakl? Cos śmiesznego czy raczej poważna sztuka?
  • KONSERWAtor

>beato napisała:
    >Dramatyczny to szczerze mówiąc ani mnie grzeje
    >ani ziębi.

wrrrrr!!! grrrrr!!! LINCZ! LINCZ! xD

Szalone nożyczki ubaw po pachy i sztuka jedyna w swoim rodzaju bo interaktywna :) polecam xD owacje na stojąco zawsze są xD
  • B ...

Mi kolezanka polecała szalone nozyczki ale z tego co patrzylam to juz chyba nie grają tego.............moglby mi ktos polecic jakis fajny spektakl z tych co teraz leca w Teatrze Dramatycznym?
  • Ewelina ..!

Ja polecam Fantom bólu a szalone nozyczki bedą grane w grudniu;)
  • Anonim

a Wy w lalkach w ogóle bywacie, skoro tak cenicie sobie dramat?
  • KONSERWAtor

tak bywam, ale to już kwestia gustu... mnie użekł dramat :)
  • KONSERWAtor

a co do polecania to w grudniu scenariusz dla trzech aktorów będzie :) wyborne :)
  • Ewelina ..!

Czyli najlepiej isc na wszytskie możliwe spektakle..no tak jak jest się samotnym to tylko chodzic do teatru:(
  • wiedzmma

Ja tam wole Lalki:) niestety w wykonaniu BTLu widzialam tylko Fasade no i Baldanders ale to nie dokonca BTL:) dla mnie absolutna magia i czekam az znajde chwile zeby moc pojechac do Bialego i posiedziec na tamtejszej widowni
  • B ...

podziwiam ze az z Wawy chcesz jechac.... no to pojde na fantom bolu soro tak polecacie...........hmmmm ..............a co do lalek to dawno bylam oj dawno..........
| |

Czy Teatr jest opisywalny? Czy potrzebuje ułożenia w konkretnej semantycznej szufladzie znaczeń...

Fotki

Miejsca grona (15)