-
Lui
Jestem ciekawa czy na tym forum znajdą sie miłośnicy teatru (teatrów) w Białymstoku.Osobiście kocham teatr a miłość ta rozpoczęła się na początku moich studiów.I wbrew pozorom nie studiuje na uniwersytecie a na akademii...dziwne no nie?Ale i tak sie zdarza.Dziwie się że jeszcze wątek białostockich sztuk teatralnych nie został poruszony.Na jakich sztukach byliście i jakie na was wrażenie zrobiły? -
Ewelina ..!
"Fantom bólu"
Rewelacyjne przedstawienie w cudownej scenerii Drezynowni :) Na prawdę porusza i momentami bawi:) świetne przedstawienie na prawdę zachęcam do zoabczenia szczególnie tych którzy nie sa przekonani do tego typu spędzania wolnego czasu:) Warto wybrac sie z chłopakiem poniewaz przed przedstawieniem można zobaczyc np oryginalną Warszawę i mase sprzętu kolejowego:)
Ppozdrawiam wszytskich zapalonych teatromanów;) -
Lui
Też bylam na fantomie.Niezwykły klimat i tak w ogole niezwykły pomysł.Teatr poza teatrem...Poza tym poruszająca sztuka. -
Ewelina ..!
-
-
Paulina
ja ostatnio bylam na malych zbrodniach malzenskich-dlugo na to czekalam, troche sie zawiodlam chociaz najgorsze nie bylo -
Anonim
pytanie na jakiej akademii. bo jeśli na teatralnej, to raczej naturalne że człowiek sie interesuje teatrem. -
MONA
Witam - ja pochodzę z Białegostoku i moja miłość do teatru zaczęła się w Teatrze Lalek właśnie w Białymstoku - mam ogromny sentyment do tego miejsca. Obecnie mieszkam i pracuję w Warszawie, ale Lalki nadal bardzo cenię. Pozdrawiam wszystkich sympatyków tego teatru. -
Anonim
-
KONSERWAtor
a ja jestem fanatykiem Węgięrki :)) cudowne miejsce, cudowne wspomnienia :)
na Fantomie Bólu byłem w piątek (to już drugi raz) i oczywiście znowu poruszył moim zimnym na codzień sercem
Małe Zbrodnie Małżeńskie też widziałem jednak po Kownackiej spodziewałem się czegoś więcej...
Polecam oczywiście Szalone Nożyczki :)) to dopiero zabawa była xD
Aaaaa i Wiśniowy Sad jak będą grali pewnie znowu pójdę; ] -
me
Ostatnio najlepsze wrażenie zrobiła na mnie "Kukułka" wystawiana w AT.
A jeżeli chodzi o teatry to prym wiedzie oczywiście Wierszalin, BTLowi uda się od czasu do czasu zrobić coś dobrego, a Dramatyczny to szczerze mówiąc ani mnie grzeje ani ziębi.
No i trzeba wspomnieć SPA i wszystkie stowarzyszone tam teatry - to jest siła białostockiego teatru in my opinion:).
-
Ewelina ..!
Szalone Nożyczki maja byc grane w grudniu a czy ktoś mógłby mi powiedziec w jakim klimacie jest ten spektakl? Cos śmiesznego czy raczej poważna sztuka? -
KONSERWAtor
>beato napisała:
>Dramatyczny to szczerze mówiąc ani mnie grzeje
>ani ziębi.
wrrrrr!!! grrrrr!!! LINCZ! LINCZ! xD
Szalone nożyczki ubaw po pachy i sztuka jedyna w swoim rodzaju bo interaktywna :) polecam xD owacje na stojąco zawsze są xD -
B ...
Mi kolezanka polecała szalone nozyczki ale z tego co patrzylam to juz chyba nie grają tego.............moglby mi ktos polecic jakis fajny spektakl z tych co teraz leca w Teatrze Dramatycznym? -
Ewelina ..!
-
Anonim
-
KONSERWAtor
-
KONSERWAtor
a co do polecania to w grudniu scenariusz dla trzech aktorów będzie :) wyborne :) -
Ewelina ..!
Czyli najlepiej isc na wszytskie możliwe spektakle..no tak jak jest się samotnym to tylko chodzic do teatru:( -
wiedzmma
Ja tam wole Lalki:) niestety w wykonaniu BTLu widzialam tylko Fasade no i Baldanders ale to nie dokonca BTL:) dla mnie absolutna magia i czekam az znajde chwile zeby moc pojechac do Bialego i posiedziec na tamtejszej widowni -
B ...
podziwiam ze az z Wawy chcesz jechac.... no to pojde na fantom bolu soro tak polecacie...........hmmmm ..............a co do lalek to dawno bylam oj dawno..........