-
kusztar
UWAGA,
CASTING W STUDIO BUFFO !!!
Janusz Józefowicz i Janusz Stokłosa zapraszają wokalistów na casting do wszystkich ról w Studio Buffo:
- 27 czerwca 2007 r., we środę, o godz. 16:00
- 3 lipca 2007 r., we wtorek, o godz. 16:00
Miejsce przesłuchań: Teatr Studio Buffo, ul. M. Konopnickiej 6, Warszawa
Informacje: (22) 622 64 22, 622 63 93, buffo@studiobuffo.com.pl
Prosimy przygotować 2 piosenki.
Wokalistki:
- BOJĘ SIĘ z musicalu ROMEO I JULIA (muz. J. Stokłosa, sł. J. Wermer) - MAŁE TĘSKNOTY z repertuaru Krystyny Prońko (muz. W. Trzciński, sł. A. Mogielnicki)
Wokaliści:
- NIE LICZĘ GODZIN I LAT (z repertuaru Andrzeja Rybińskiego, muz. A. Rybiński, sł. M. Dagnan)
- A JA NIE z musicalu METRO (muz. J. Stokłosa, sł. A. i M . Miklaszewskie)
Podczas przesłuchań zapewniamy podkłady muzyczne do w/w utworów.
------------------------------ ------- -
Justyna Ky.
-
kusztar
-
Anonim
tak szary czlowiek ma szanse. bo na scenie buffo to w ogole trzeba byc szarym i kompletnie nie umiec spiewac. tak wiec powodzenia wszystkim szarym ludziom!!! -
-
Anonim
tak szary czlowiek ma szanse. bo na scenie buffo to w ogole trzeba byc szarym i kompletnie nie umiec spiewac. tak wiec powodzenia wszystkim szarym ludziom!!! -
Anonim
ja się wybieram; PP będę 3 lipca. no ale cóż... jeśli nie wyjdę z tego cholernego domu i nie pokaże się takim ludziom jak Józefowicz to na pewno pozostanę szara albo zielona pod każdym względem^^ hm... wydaję mi się, że dam radę;) muszę!
skonam! poziom to będzie mega wysoki :P -
Justyna Ky.
Oj bedzie bedzie .. Ale i tak spróbować watro.
Chociażby dla samej siebie żeby w końcu ktos konstruktywnie i obiektywnie ocenił moje mozliwości.
Co mi zależy w końcu; ) -
Anonim
nuuuu.... właśnie^^ w końcu ktoś normalny; ) a nie jak większość.. 'jaa? do józefowicza? nie nadaję się..' bez sensu jest takie nastawienie. a jeśli nam się nie uda to można próbować jeszcze raz i nie załamywać się. nic przecież nie tracimy. eh... będzie dobrze;) -
KolorowA
ej tak naprawde warto iść spróbować bo nie ma co stracić... ewentualnie można zyskać... pozatym można też dowiedzieć się co nie co o swoim 'talencie' :P -
Anonim
Kurcze ja tez bym chciała, ale... ja to bym chyba z tremy zemdlała. Strasznie boję sie publicznych występów.... jeju a tak bym chciała się odwazyć, ale z nerwów to bym nie wydukała nawet słowa; ( -
Milady
-
Anonim
też się wybieram- choć już teraz jak o tym pomyśle to mam tremę- no ale cóż do odważnych świat należy...:) -
Anonim
mam takie malutkie pytanie ( techniczne): długo trwają takie przesłuchania- i czy zazwyczaj dużo ludzi przychodzi na takie castingi?? jestem zaprawiona castingami do Szansy na Sukces i innych takich "masowych" przedsięwzięć i pamiętam że to była masakra...:) -
Justyna Ky.
Heh może odezwie się ktoś z jutrzejszej partii juz po wszystkim.. i nas oświeci :P
bo sama jestem tego ciekawa; ) -
Marta
ja chcę iść jutro...już się boję........
boję się... <LOL2>
jak dla mnie to piosenki są straszne... -
Marta.
Ja nie biorę udziału w castingu, ale życzę powodzenia wszystkim uczestnikom!!!; ) -
Anonim
>Małe Różowe... napisała:
>ja chcę iść jutro...już się boję........
>boję się... <LOL2>
>jak dla mnie to piosenki są straszne...
jest jeszcze drugi termin; ) przygotujesz się lepiej to strach minie^^ -
Miss K.
Ja idę jutro...też się boję, ale jak nie spróbuję będe żałować... Co do piosenek to mogą być... "Boję się" mi się podoba, ale "Małe tęsknoty" już mniej:P -
Justyna Ky.
-
Agata
- Przeglądaj grona w kategorii Sztuka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne