Teatr Muzyczny ROMA Warszawa [1763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dev-Kosiarz umysłów

Castingi zakończone więc możemy sobie tutaj gdybać i spekulować. Oczywiście z umiarem i kulturalnie.
  • Anonim

mnie ciekawi jaka obsada pojawi sie na premierze...
    podobno ma o tym zadecydowac ALW...
  • Anonim

Dawno mnie nie było wiec wybaczcie jeśli o tym ktoś wspomniał.

Podobno Upiora ma grać Łukasz Zagrobelny i Damian Aleksander.
    Chyba Łukasz będzie lepszy w tej roli... pożyjemy zobaczymy.
  • Anonim

faktycznie, dawno Cie nie bylo... obsada jest juz nam znana... :))
  • Anonim

Oh no to przepraszam . To może olśnicie mnie jeśli chodzi o pozostałe role? Bardzo bym prosiła.
  • Anonim

http://www.teatrroma.pl
  • Asia:)

• Anonim

O dzięki bardzo. Pewnie źle szukałam.
  • lucrecia

>Z'k napisała:
    >Dawno mnie nie było wiec wybaczcie jeśli o tym ktoś
    >wspomniał.
    >
    >Podobno Upiora ma grać Łukasz Zagrobelny i Damian
    >Aleksander.
    >Chyba Łukasz będzie lepszy w tej roli... pożyjemy
    >zobaczymy.

Też uważam, że Łukasz.. To zresztą ponoć jego wymarzona rola:) Myślę, że sobie świetnie poradzi:)
  • beti

Obstawiam, że na premierze wystąpią Damian, Kaja i Marcin (cudnie brzmią razem) oraz Kuba Szydłowski i Wojciech Dmochowski jako dyrektorzy, Tomasz Jedz - Piangi i Barbara Melzer jako kapryśna Primadonna. :)
  • Kapeć

zgadzam się z przedmówczynią :)

Moim zdaniem Damian najlepiej pasuje do tej roli :)

pozdrawiam
  • , .

Oj mi tam Łukasz bardziej pasuje do tej roli no ale Damian znając go się obroni :)
    bardzo mnie cieszy rola Carlotti w obsadzie Basi Melzer. Jeszcze bardziej iz jest ona 1 planowa. :) Muszę przyznać też, że bardoz licze na Annę Sztejner. Lekki nie dosyt z braku M. Kusior... ale nie mozna miec wszystkiego. :) ZAgrobelny, Melzer, Szydłowki, Paszkowski to chyba wystarczjąca ilość szczęścia jak dla mnie. Aż sie nie mogę juz 16 doczekać! ^^
  • Bunny_Kou

Chcialabym zobaczyc jednego i druugiego upiora, ale chyba nie bedze mi dane.. (chyba ze 18ty i 19ty wystapi raz jeden raz drugi i JESLI uda mi sie wrocic do polski na tego 18tego..)
    Na Christine zdecydowanie Kaja... co tam jeszcze... Chcialabym zobaczyc Kasie Walczak jako Madame Giri, Kube Szydlowskiego, Barbare Melzar, Wojciecha Paszkowskiego no i Ide bo nie slyszalam jej do tej pory spiewajacej; ) Caly czas szkoda mi Marcina Wortmanna, ale lepsze to niz nic; )
  • Kujawka

Bardzo bym chciała aby Christine na premierze zagrała Paulina. A jeśli chodzi o upiora to jest mi to obojętne.
  • pani Melancholia

ja wole DAMIANA! ale Zagrobelny też mi nie przeszkadza!:P:)
  • beti

A ja wolę Tomka Steciuka. Jeśli plotki o jego powrocie do Upiora okażą się prawdą, będę w siódmym niebie. Marzyłam o nim od początku. W drugiej kolejności intryguje mnie Damian, szczególnie od strony aktorskiej, bo wokalnie bardzo pasuje. A Łukasz - no cóż, się zobaczy.
    Na razie najbardziej podoba mi się Raoul - Marcin Mroziński, zaskoczył mnie dojrzałym i wyrobionym głosem. :)
  • Anonim

Mam pytanie...ostatnio byłam w Romie i powiedzieli mi ze nie sprzedaja biletow na upiora w operze ...nie ma juz czy co ? tzn.w sumie jakies dwa tyg.temu byłam
  • Madeleine

a ja muszę Wam powiedzieć, że mimo obaw aktorskich o Damiana, jak sobie posłuchałam o tym, jak sobie wyobraża tę rolę, jak ją przemyślał nawet w kwestii maski na Maskaradę, to jestem pod wrażeniem.
  • Czarek

>♥ napisała:
    >Mam pytanie...ostatnio byłam w Romie i powiedzieli mi ze
    >nie sprzedaja biletow na upiora w operze ...nie ma juz czy
    >co ? tzn.w sumie jakies dwa tyg.temu byłam

niemożliwe, bo ja jeszcze w czwartek kupiłem;)
  • Rose - Mαrie

Mi się też udało, na 30.03 (niedziela). :) :)
| |

Zapraszam serdecznie fanow Teatru ROMA w Warszawie, opowiadajcie co Wam sie tam podoba a co nie, co ...

Fotki

Miejsca grona (2)