-
Zgodnie z zapotrzebowaniem zakładam :-)
Udało mi się zdobyć kilka miejscóweczek i to całkiem sensownych. Zamierzam zaszaleć i wybrać się ze dwa razy na miejsca w 7 rzędzie :-) -
Anonim
Ja też mam w 7 rzędzie(nazywanym vipowskim-po 85 zeta...jaka nazwa,taka cena) zaraz po premierze -
Duża Mi
zadowolenie o tyle, że przynajmniej rodziców posadzę w 0
dla mnie też jakaś atrakcja, bo tam mnie jeszcze nie widzieli (przynajmniej nie na całym spektaklu)
a tak sobie 2 razy jak burżujskie panisko zasiądę
o 2 mniej rarytetnych, ale również poprawiających nastrój dostawkach nie wspomnę :) -
A nie wiecie czy ta strefa VIP niesie ze sobą jakieś dodatkowe atrakcje oprócz super widoku? Bo w Budapeszcie to strefa VIP oznaczała lampkę wina musującego w przerwie i darmowy program.
-
-
Duża Mi
-
Anonim
>Dev-Kosiarz umysłów napisała:
>A nie wiecie czy ta strefa VIP niesie ze sobą jakieś
>dodatkowe atrakcje oprócz super widoku? Bo w Budapeszcie to
>strefa VIP oznaczała lampkę wina musującego w przerwie i
>darmowy program.
Program dostajesz nie wiem jakz Upiorem będzie ... a na Kleksie jest taka "atrakcja", że babka gra w loży na dzwonkach jak jest historia z Paj chi Wo więc nic nadzwyczajnego. -
Anonim
>˙·٠•● Try-Mile napisał
>>Dev-Kosiarz umysłów napisała:
>>A nie wiecie czy ta strefa VIP niesie ze sobą jakieś
>>dodatkowe atrakcje oprócz super widoku? Bo w Budapeszcie
>to
>>strefa VIP oznaczała lampkę wina musującego w przerwie
>i
>>darmowy program.
>
>Program dostajesz nie wiem jakz Upiorem będzie ... a na
>Kleksie jest taka "atrakcja", że babka gra w loży na
>dzwonkach jak jest historia z Paj chi Wo więc nic
>nadzwyczajnego.
Dlaczego nic nadzwyczajnego? Ja bardzo lubię jak koło mnie dzieją się choć takie jak dzwoneczki....Pewnie ,że wolę TamTamka na kolanach(hmmm)....
-
Anonim
Mi udało zdobyć się dla siebie i koleżanki dostawki w 4 rzędzie dwa razy :)... a może zaszaleje jeszcze na rząd 0 :))... -
Tygrys
Ja dziś też zaszalałam :D Bileciki zarezerwowane i teraz tylko kase wyciagnąć od rodziców pozostaje :P -
Aleksandra
-
Asia:)
A mi się wydaje, że miejsca w strefie VIP to mogą być miejsca, na które spada żyrandol; )
Coś takiego pan Kępczyński mówił kiedyś w jakimś wywiadzie w Gazecie Wyborczej - że na miejsca, na które będzie spadał żyrandol będą droższe bilety; ) -
Anonim
>Asia:) napisała:
>A mi się wydaje, że miejsca w strefie VIP to mogą być
>miejsca, na które spada żyrandol; )
>Coś takiego pan Kępczyński mówił kiedyś w jakimś
>wywiadzie w Gazecie Wyborczej - że na miejsca, na które
>będzie spadał żyrandol będą droższe bilety; )
przyjmę ten żyrandol z godnością!!! Na siebię -
Bunny_Kou
patrze na ta liste terminow i az nie wierze.... jak szybko to wszystko polecialo O,.o Juz mozna kupowac bilety na Upiora... a ja mam wrazenie jakby dopiero kilka (2-3) miesiecy temu oglosili, ze sie za niego biora O,o -
Anonim
>Anita napisała:
>>Asia:) napisała:
>>A mi się wydaje, że miejsca w strefie VIP to mogą być
>>miejsca, na które spada żyrandol; )
>>Coś takiego pan Kępczyński mówił kiedyś w jakimś
>>wywiadzie w Gazecie Wyborczej - że na miejsca, na które
>>będzie spadał żyrandol będą droższe bilety; )
>
>przyjmę ten żyrandol z godnością!!! Na siebię
Mój synek zbiera rekwizyty ze spektakli, mam nadzieję że fragment żyrandola dostanie się w moje ręce; -) -
Alexis
Hmmm a powiedzcie mi w jaki sposób rezerwujecie rząd? Bo internetowo to chyba tylko strefę można zarezerwować.
A ja sie tez na 7 rząd napalilam :P -
>Alexis napisała:
>Hmmm a powiedzcie mi w jaki sposób rezerwujecie rząd? Bo
>internetowo to chyba tylko strefę można zarezerwować.
>A ja sie tez na 7 rząd napalilam :P
Telefonicznie :-) O ile oczywiście uda sie dodzwonić :-/ -
Anonim
Dzisiaj to się śmiałam, że chyba do audiotele by się szybciej udało dodzwonić :P -
>~Aś-DJ:.. napisała:
>Dzisiaj to się śmiałam, że chyba do audiotele by się
>szybciej udało dodzwonić :P
I większe szanse na wygraną by były; -) -
Rose - Mαrie
No właśnie - telefonicznie.. A kiedy dzwonię, to niestety albo zajęte, albo nikt nie odbiera:/ Czy tylko ja mam takiego pecha?... Nic, tylko jechać do Romy i kupić osobiście... :) -
Asia:)
7 rząd na Upiora to strefa VIP :-) Tylko w obecnym formularzu rezerwacji tej strefy nie ma...; -)
Ale może takie rzeczy jak rząd czy konkretne miejsce można dopisać w uwagach? Nie wiem - nigdy przez internet nie rezerwowałam, to zbyt mglista droga jak dla mnie...; -)
Tylko... Wydaje mi się, że na większość spektakli te miejsca w 7. rzędzie są porezerwowane już.... Ale może tylko takie odniosłam wrażenie... Trzeba by się dowiedzieć :-)