Teatr Muzyczny ROMA Warszawa [1763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dev-Kosiarz umysłów

Zgodnie z zapotrzebowaniem zakładam :-)
    Udało mi się zdobyć kilka miejscóweczek i to całkiem sensownych. Zamierzam zaszaleć i wybrać się ze dwa razy na miejsca w 7 rzędzie :-)
  • Anonim

Ja też mam w 7 rzędzie(nazywanym vipowskim-po 85 zeta...jaka nazwa,taka cena) zaraz po premierze
  • Duża Mi

zadowolenie o tyle, że przynajmniej rodziców posadzę w 0
    dla mnie też jakaś atrakcja, bo tam mnie jeszcze nie widzieli (przynajmniej nie na całym spektaklu)
    a tak sobie 2 razy jak burżujskie panisko zasiądę
    o 2 mniej rarytetnych, ale również poprawiających nastrój dostawkach nie wspomnę :)
  • Dev-Kosiarz umysłów

A nie wiecie czy ta strefa VIP niesie ze sobą jakieś dodatkowe atrakcje oprócz super widoku? Bo w Budapeszcie to strefa VIP oznaczała lampkę wina musującego w przerwie i darmowy program.
  • Duża Mi

w tym wypadku zapewne niesie ze sobą 10 zeta więcej do zapłacenia
  • Anonim

>Dev-Kosiarz umysłów napisała:
    >A nie wiecie czy ta strefa VIP niesie ze sobą jakieś
    >dodatkowe atrakcje oprócz super widoku? Bo w Budapeszcie to
    >strefa VIP oznaczała lampkę wina musującego w przerwie i
    >darmowy program.

Program dostajesz nie wiem jakz Upiorem będzie ... a na Kleksie jest taka "atrakcja", że babka gra w loży na dzwonkach jak jest historia z Paj chi Wo więc nic nadzwyczajnego.
  • Anonim

>˙·٠•● Try-Mile napisał
    >>Dev-Kosiarz umysłów napisała:
    >>A nie wiecie czy ta strefa VIP niesie ze sobą jakieś
    >>dodatkowe atrakcje oprócz super widoku? Bo w Budapeszcie
    >to
    >>strefa VIP oznaczała lampkę wina musującego w przerwie
    >i
    >>darmowy program.
    >
    >Program dostajesz nie wiem jakz Upiorem będzie ... a na
    >Kleksie jest taka "atrakcja", że babka gra w loży na
    >dzwonkach jak jest historia z Paj chi Wo więc nic
    >nadzwyczajnego.

Dlaczego nic nadzwyczajnego? Ja bardzo lubię jak koło mnie dzieją się choć takie jak dzwoneczki....Pewnie ,że wolę TamTamka na kolanach(hmmm)....
  • Anonim

Mi udało zdobyć się dla siebie i koleżanki dostawki w 4 rzędzie dwa razy :)... a może zaszaleje jeszcze na rząd 0 :))...
  • Tygrys

Ja dziś też zaszalałam :D Bileciki zarezerwowane i teraz tylko kase wyciagnąć od rodziców pozostaje :P
  • Aleksandra

ja mam na 18.03 w rzędzie 0 :)
  • Asia:)

A mi się wydaje, że miejsca w strefie VIP to mogą być miejsca, na które spada żyrandol; )
    Coś takiego pan Kępczyński mówił kiedyś w jakimś wywiadzie w Gazecie Wyborczej - że na miejsca, na które będzie spadał żyrandol będą droższe bilety; )
  • Anonim

>Asia:) napisała:
    >A mi się wydaje, że miejsca w strefie VIP to mogą być
    >miejsca, na które spada żyrandol; )
    >Coś takiego pan Kępczyński mówił kiedyś w jakimś
    >wywiadzie w Gazecie Wyborczej - że na miejsca, na które
    >będzie spadał żyrandol będą droższe bilety; )

przyjmę ten żyrandol z godnością!!! Na siebię
  • Bunny_Kou

patrze na ta liste terminow i az nie wierze.... jak szybko to wszystko polecialo O,.o Juz mozna kupowac bilety na Upiora... a ja mam wrazenie jakby dopiero kilka (2-3) miesiecy temu oglosili, ze sie za niego biora O,o
  • Anonim

>Anita napisała:
    >>Asia:) napisała:
    >>A mi się wydaje, że miejsca w strefie VIP to mogą być
    >>miejsca, na które spada żyrandol; )
    >>Coś takiego pan Kępczyński mówił kiedyś w jakimś
    >>wywiadzie w Gazecie Wyborczej - że na miejsca, na które
    >>będzie spadał żyrandol będą droższe bilety; )
    >
    >przyjmę ten żyrandol z godnością!!! Na siebię

Mój synek zbiera rekwizyty ze spektakli, mam nadzieję że fragment żyrandola dostanie się w moje ręce; -)
  • Alexis

Hmmm a powiedzcie mi w jaki sposób rezerwujecie rząd? Bo internetowo to chyba tylko strefę można zarezerwować.
    A ja sie tez na 7 rząd napalilam :P
  • Dev-Kosiarz umysłów

>Alexis napisała:
    >Hmmm a powiedzcie mi w jaki sposób rezerwujecie rząd? Bo
    >internetowo to chyba tylko strefę można zarezerwować.
    >A ja sie tez na 7 rząd napalilam :P

Telefonicznie :-) O ile oczywiście uda sie dodzwonić :-/
  • Anonim

Dzisiaj to się śmiałam, że chyba do audiotele by się szybciej udało dodzwonić :P
  • Dev-Kosiarz umysłów

>~Aś-DJ:.. napisała:
    >Dzisiaj to się śmiałam, że chyba do audiotele by się
    >szybciej udało dodzwonić :P

I większe szanse na wygraną by były; -)
  • Rose - Mαrie

No właśnie - telefonicznie.. A kiedy dzwonię, to niestety albo zajęte, albo nikt nie odbiera:/ Czy tylko ja mam takiego pecha?... Nic, tylko jechać do Romy i kupić osobiście... :)
  • Asia:)

7 rząd na Upiora to strefa VIP :-) Tylko w obecnym formularzu rezerwacji tej strefy nie ma...; -)
    Ale może takie rzeczy jak rząd czy konkretne miejsce można dopisać w uwagach? Nie wiem - nigdy przez internet nie rezerwowałam, to zbyt mglista droga jak dla mnie...; -)
    Tylko... Wydaje mi się, że na większość spektakli te miejsca w 7. rzędzie są porezerwowane już.... Ale może tylko takie odniosłam wrażenie... Trzeba by się dowiedzieć :-)
| |

Zapraszam serdecznie fanow Teatru ROMA w Warszawie, opowiadajcie co Wam sie tam podoba a co nie, co ...

Fotki

Miejsca grona (2)