Teatr Muzyczny ROMA Warszawa [1763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • TROL

Witam wszystkich w projekcie autorstwa oddanych pracowników. Powiedzcie, co Waszym zdaniem polepszyłoby funkcjonowanie Teatru. Nikogo nie spotka kara, a mogą być nagrody.

NIE UKRYWAJCIE SWOICH MYŚLI!!!!!!!
  • Jak by to ująć? Może tak: stroma Romy. Kiepska jest.
    Obrazowo najłatwiej powiedzmy na takim przykładzie. Nasza strona wygląda powiedzmy tak:
    http://www.ogrodnicy.com
    a powinna przynajmniej tak:
    http://www.zmysloweogrody.pl

Rozumiecie różnicę? Subtelna prawda?-)
  • Anonim

tak :)
    to prawda - stronka :D
  • Znaczy tak:
    raz---> http://www.ogrodnicy.com/

dwa---> http://www.zmysloweogrody.pl/

Może teraz zadziała jak powinno:-)
  • Anonim

a oprócz tego wszystko jest ok :) żeby jeszcze więcej było takich musicali jak Koty cz Taniec ampirów, z całego serduszka życzę :P
  • Igosława...;)))

ja bym tylko 1 zmienila...a raczej 1 z niewielu:] to znaczy: brakuje sklepu internetowego. wiem ze troche roboty przy tym jest,ale uwazam,ze Roma mialaby spore zyski z jego dzialalnosci. heh:D gdybym umiala z checia sama bym sie tym zajela:D...ale moze mnie ktos podszkoli o obejme status naczelnej wladzy sklepikowej:D
  • TROL

Niegłupia myśl, ale gadżety były już przekazane, żeby ktoś zrobił zdjęcia i nei ma zdjęć i gadżetów. Pomysł tak czy inaczej musi wejść w życie.
    A jako widzowie??
    Macie jakieś sugestie?
  • Sklepik internetowy zaproponowałem już we wrześniu. Może coś z tego będzie:-D
  • Anonim

no na widnowni to bym jedno zmienil: FOTELE bo sa strasznie nie wygodne, orpocz dostawek bym ich na bank nie zlikwidowal!!!!!!!! heh ale jak ida jakcys moich znajomych rodzice to zawsze sie skarza ze nie moga usiedziec na fotelach i ciagle mysla kiedys ie skonczy bo jest ciasno i ciagle sie kreca, i nie moge usiedziec w spokoju i sie rozkoszowac spektaklem
  • Igosława...;)))

heh:d ja bym natomiast powiedziala,ze te fotele sa w lepszym stanie niz te w buffo:D ale jesli chodzi o Rome,to zdecydowanie bardziej wygodne sa dostawki niz normalne siedzenia:D poza tym...co tu ukrywac:D Roma ma najlepsza na swiecie obsluge widowni:D wiec to wszystko rekompensuje:D:D:P:P:P:P:P

• fia

ja mam prozaiczne życzenie.

co ja bym dała, żeby dostawka 28a w rzędzie IX tak nie skrzypiała.
  • Dev-Kosiarz umysłów

Więc tak, po pierwsze strona. MOim zdaniem jest mało czytelna. I ta muza, która wali po uszach jak się strona ząładuje. Ja mam zawał prawie za każdym razem.

Po drugie, wydaje mi się, że przydałoby się więcej bileterów przy wejściach na widownię na parterze. Może po dwie osoby na jedno wejście.tam jest najwięcen osób zawsze i ludzie nieraz szukają biletera, który akurat poszedł komuś wskazać miejsce. Ale to sie wiąże ze wzrostem kosztó więc wątpię, żeby to się dyrekcji spodobało.

To mi tak na szybko wpadło do głowy. Jutro będę, poprzyglądam się i się zastanowię. Ok?

Duża buźka dla wszystkich; -)
  • Anonim

ja bym też zmieniła te krzesełka, bo żeczywiście w Buffo są gorsze:D

ale ja bym na widowni jeszcze prócz krzesełek zieniła to ,że jest moim zdaniem roche za mało miejsca na nogi :D jak wszyscy przechodzą to jest ciasno :P
  • Dev-Kosiarz umysłów

P.S.: Ja mogę zrobić zdjecia gadżetów i na pewno nie zginą.
  • Igosława...;)))

Taniec...nie bardzo zrozumialam...chcesz wymiany bo w Buffo maja gorsze??:] ale serio...ja sie chetnie zajme taka sprzedaza wysylkowa:]
  • Anonim

Na balkonach w drugich rzędach nie ma absolutnie miejsca na nogi.
  • ﮔ Moni ﮕ

hahahaha chlopaki sie wzieli za uzdrawianie i polepszanie teatru hihi no dobra wiec moja propozycja, wezcie sobie ja do serca za postanowienie noworoczne i cel na najblizsze miesiace: KLIMATYZACJA NA WIDOWNI :) hehehehe
  • Igosława...;)))

i drinki z palemka i limonka dla kazdego:D
  • Anonim

co Wy mi mówicie o miejscu na nogi??:P
    co ja mam biedna zrobić, kiedy z moim 179 kolana wbijają mi się w to coś przede mną i puchną :P stąd te zwyrodnienia... ale są jeszcze dobrzy ludzie, którzy pomogą... i miejce swoje odstąpią :D
  • Marv: Proponuję żebyś na następny spektakl przyniosła ze sobą trochę smaru a przystaweczka na pewno przestanie skrzypieć:D
    Dev: muzykę na początku można by żeczywiście wyciszyć. Zobaczymy, co do zwięszenia ilości bileterów na parterze to uważam to za zły pomysł- pogdamy na spektaklu. Rozumiem, że jak zrobisz fotki to one nie zginą, gorzej z gadżetami/joke:D
    KLIMA- marzenie, jest chyba tylko w teatrze wielkim- fajnie szumi:D
    Fotele: najlepiej takie jak mają w SilverScreen'ie- ja mam 195 ehh...
| |

Zapraszam serdecznie fanow Teatru ROMA w Warszawie, opowiadajcie co Wam sie tam podoba a co nie, co ...

Fotki

Miejsca grona (2)