- 1
- 2
-
rachel linor
ktos moze blizej zna michala ostatnio go poznalam wlasnie w teatrze i moglam na zywo stojac przy nim podziwiac jego taniec bylo super! -
Tak troszkę ale nie tak znów blisko. Robi wrażenie sympatycznego. No i świetnei tanczy.
-
fia
Ma na koncie jedana zasluge - przekonal moja kolezanke, niejaka K., za nie mozna bojkotowac czegos, na czym sie nawet nie bylo. Bo ona nie znosi TW. -
jak mozna nie znosic czegos czego sie nie zna, skoro nie widziala TW to nie wie czy to lubi czy nie, po czym wnioskuje ze nie znosi tego!
-
-
fia
nie krzycz na mnie. nie wiem po czym wnosi, dlaczego nie znosi (poezja...) i tez jej nie lubie :P :D :D -
Anonim
Odnośnie Michała - owszem, znam. I nie powiem nic nowego i rewolucyjnego - niesamowity jest po prostu :) Sympatyczny, kochany, miły, zawsze gotowy do rozmowy na każdy temat, pomijając już kwestię tego jakim jest tancerzem. dla mnie - jednym z najlepszych w kraju. A TW z tego co wiem też nie kocha, co nie oznacza, że nie potrafi docenić, jak każdy inteligentny człowiek. Nie ocenia się czegoś, o czym nie ma się pojęcia, stara zasada. -
fia
mnie by nie przeszkadzalo, ze nie lubi, bo ja sama nie wszystko uwielbiam. cierpie na dziwna awersje do miss saigon na przyklad, nie wiem zupelnie dlaczego. ale bylam. bo tak.
no w porzadku. czulam po prostu silna wewnetrzna potrzebe wypowiedzenia sie w tym temacie, ok, pieprze od rzeczy. to wracajcie juz do tematu, tego posta nie bylo :D :D -
martósia
michala znam na poziomie nauczyciela tanca i jest swietny trzeba mu to przyznac...w koncu pedagog tanca...;-P strasznie mi sie ten tytul podoba...;-P a pozatym to jest sympatyczny i strasznie cierpliwy no i tanczy niesamowicie... zgadzam sie z rizzo ze jeden najleprzych tancerzy...
pozdrawiam -
Marvellous nie denerwuj sie, przeciez nie krzyczalam, tylko pytalam z ciekawosci!!!
-
Asiuuu ?
-
A mój dziadek nei lubił pomidorów, mimo, że nie zjadł w życiu ani jednego. Widocznie można czegoś nie lubić chociaż się tego nie widział. Albo nei jadło; -)
Co do Michała to jeśli ktoś ma ochotę pobierać u niego naukę a nie dostał się do szkoły musicalowej albo jest zastary, to polecam szkołę na Bródnie gdzie uczy. Dla zainteresowanych link
http://www.dance4fun.pl/ -
rachel linor
dzieki za link
juz otwieram i tam sie zglosze
w wakacje chce jechac do stano do jakies szkoly musicalowej na trzy miesiace ale do wakacji jeszcze dleko dlatego poucze sie u michala jesli sie uda:))) -
rachel linor
a czy michal uczy gdzies tanca musicalowego bo jak sie zorientowalam na brodnie ucza wszystkiego -
martósia
ale na brodnie to jest ze wlasciwie najczesciej sa zajecia z Radkiem (pozdrawiam) a z reszta rzadziej ale szkole polecam jest swietna i warto...
a co do michała to chyba uczy gdzies jeszcze ale nie potrafie ci powiedziec dokladnie gdzie ale jak chcesz moge sprobowac sie dowiedziec
pozdrawiam
-
panna Anna xD
-
martósia
profesor pedagog tanca ksiaze pierozek pamietasz? hih... w d4f na pewno bo to wlasnie ta szkolka na brodnie w ktorej sie edukuje tanecznie, a przunajmniej sie staram, ale wydawalo mi sie ze on jeszcze gdzies uczy... ale moze mi sie tylko wydawalo...
pozdrawiam
-
panna Anna xD
OoO... tańczysz u niego?? Ja bym tysz chciała gdzieś sie na współczesny załapać... :P (może jakies szczegóły byś rzuciła :D)
Profesora pierozka,jak mogłabym zapomnieć :P
A czy ty wiesz,że chodzisz z moim kumpel do klasy?? Czy ty mnie w ogóle kojarzysz ?? :> :P
-
tusek
Ah no wiadomo! Michał jest fenomenalny!
"Nie patrz na mnie z zamkniętymi oczami!"
mój ulubiony tekst podczas nauki obrotów (ciągle nie umiem i chyba sie nie nauczę...) chociaż dzięki Radekowi w miarę mi wychodzi...
szkółka D4F jest SUPER! polecam! ale do końca października Radek chce listę gr początkującej zamknąć i ju tylko 4 czy 5 miejsc zostało więc należy się pośpieszyć.
pzdr -
panna Anna xD
dzięki za info... :* byćmoże sie spotkamy... :D :D :D
A to Michał uczy?:> -
tusek
Wiesz co, ja zaczęłam do szkółki tej chodzić 3 tygodnie temu i miałam lekcje 2 z Patrykiem Gładysiem i 2 albo 3 z Radkiem. Ale wiem, że z Michałem była jedna.
- 1
- 2