Teatr Muzyczny ROMA Warszawa [1763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Atram

Ja najbardziej lubię 7 rząd - świetnie wszystko widać i jest wygodnie :-)
  • Anonim

>Kiciowata napisała:
    >Ja najbardziej lubię 7 rząd - świetnie wszystko widać i
    >jest wygodnie :-)

Ja też preferuję ten rząd. Dobrze ogląda mi się też z 0,ale nie jestem tam mile widziana...
  • Atram

>Anita napisała:
    >ale nie jestem tam mile widziana...

A czemuż to?

• Anonim

>Kiciowata napisała:
    >>Anita napisała:
    >>ale nie jestem tam mile widziana...
    >
    >A czemuż to?
    >
    >

Aktorzy nie przepadają jak znajomi siedzą na widoku.Moją przyjaciółkę(usiadła w 1 rzędzie na "Kotach ") opierniczył "jeden Taki"... że nie powinna tu siadać itd.Moje dziecko mnie zwykle przysłania(siedzi na kolanach) a Jemu wybaczane jest. Na Kotach Mikołaj celowo ma w garści baton,albo ..cokolwiek i czeka,że Mu to dziabną. Dlatego 7 rząd jest super,dalej i mniej na widoku,aż do braw...
  • Dev-Kosiarz umysłów

A mnie jakoś nie przeganiają :-) I nigdy nie usłyszałam, "weź nie siadaj z przodu".
  • Anonim

...i sympatycznie usmiechaja sie ze sceny...; )
  • Anonim

No mnie też nie zdarzyło się i mam nadzieję ,że tak będzie dalej.Co do uśmiechów,mrugnięć to fakt ,zawsze można liczyć!!!
  • Olcia

Uśmiechy, czy mruganie okiem to są bardzo delikatne formy kontaktu z widzem, z jakimi się spotkałam w Romie. Zawsze, kiedy tam jestem, siadam na dostawkach, bo raz, że tanio to i ciekawych rzeczy można doświadczyć. Mnie na przykład ugryzł wampir :) na TW dzieją się bardzo różne rzeczy. Gdybyście widzieli przerażoną minę nauczycielki po ataku wampira... :D bezcenny widok
  • Anonim

6a 7a 15a 16a pierwsze dwa rzedy:P
  • Anonim

Zawsze gdzieś jak najbliżej sceny i to w każdym teatrze...^^
  • mam pyt bo jeszcze nie bylam... dostawki sa tansze niz straponteny? i jak sie kupuje bilet to prosi o "dostawke"? :P
  • Dorothea

To jest to samo :]
  • Kris™

>Dev-Kosiarz umysłów napisała:
    >Loża dyrekcyjna, loża R, a dokładniej to drewniane cuś
    >po prawej stronie łączące ze sobą loże i jeszcze
    >podłoga na wysokości drugiego, trzeciego rzędu na
    >parterze.
    >Chociaż generlanie w Romie to ja mogę nawet wisieć
    >podwiesozna pod sufitem. NIe rzutuje; -)
    dokładnie, w Romie to moge nawet wisieć pod sufitem :)
  • upiór w operze

ja tam lubie wszystkie miejsca
  • mgr Małgosia

Ja teraz siedziałam w 6. rzędzie i wszystko byłoby cudownie, gdyby nie wysoki Pan o dwa rzędy wcześniej, już Pani przede mną musiała się ostro gimnastykować, by coś zobaczyć, a ja jako skrótas czasami po prostu nic nie widziałam :| Na szczęście aktorzy grają z różnych miejsc na scenie to nie przepadło mi wszystko; ) Uważam, że niegłupie byłoby sadzanie wg wzrostu :P
  • Aguś

to chyba było 17a - pierwszy rząd, w którym są dostawki - nigdy nie miałam tak wspaniałego miejsca, widziałam i słyszałam wszystko
  • Anonim

W maju, gdy byłam na "Upiorze..." siedziałam w pierwszym rzędzie - mniej więcej po środku.
    Niesamowicie się ogląda z tak bliska. :)
| |

Zapraszam serdecznie fanow Teatru ROMA w Warszawie, opowiadajcie co Wam sie tam podoba a co nie, co ...

Fotki

Miejsca grona (2)