-
Moniaxx !
-
Anonim
-
Moniaxx !
-
Anonim
-
-
Moniaxx !
-
--Paula--
o a może mi ktoś powiedzieć coś więcej o tych kursach? ile płatne i kiedy się odbywają?
szukałam w internecie ale bez efektów; / -
Moniaxx !
przykro mi,ale teraz już za późno:( cały kurs trwa 2 tygodnie po 7 godzin dziennie,są 2 grupy taneczna i wokalna. tylko wszystko już trzeba było dawno załatwić, wszystkie wpłaty itd. więc przepadło :( -
--Paula--
osz kurcze, jak zwykle za późno się zorientowałam; / a bedą jeszcze kursy w te wakacje? -
-
Beti
Jeszcze nic nie wiadomo może będzie kolejny kurs w sierpniu.
Proszę się dowiadywać. -
Moniaxx !
Ja słyszałam tylko o jednym, ale może jest inaczej, najlepiej dowiedzieć się u źródła tj napisać np. maila do Romy :) -
Anonim
-
Moniaxx !
No właśnie,miałam to na myśli;) w końcu pani Kasia zajmuje się tam udzielaniem informacji, z tego co wiem. -
pauliskaa; )
-
agat
Drugi wakacyjny kurs musicalowy rozpoczynamy 10 sierpnia.
ZAPRASZAMY SERDECZNIE:) -
gagat
-
wiecznie uśmiechnięta:D
szkoda że przyszli pierwszego dnia, mogli przyjść we środę to grupa wokalna też by coś zaprezentowała -
ja ja ja kokodżambo
Dostałam właśnie maila, że brakuje 3 osób chętnych do wzięcia udziału w kursie, żeby to przedsięwzięcie mogło się odbyć. Może jest wśród Was lub Waszych znajomych ktoś chętny? Decyzja czy kurs dojdzie do skutku zapadnie w piątek. Do tego czasu można zapisać się wysyłając zgłoszenie na adres:<szkolamusicalowa@post.p l> . Informacje na stronie:
http://www.szkolamusicalowa.pl/AKTU...
ZGŁASZAJCIE SIĘ!:) -
Dominisia :)
hej...
a będzie jakiś we wrześniu? organizowane są może jakieś w ciągu roku? ktoś mógłby mi napisać coś więcej o weekendowej szkole musicalowe?
Z góry dziękuję za wszelkie cenne informacje:)
pozdrawiam -
Tomek Balawender
jestem tutaj nowy ale cholera. dostalem tego maila. zapytalem 2 osoby, ktore byly by wstanie, ale nie chca bo wyjezdzaja. bardzo mi zalezalo na tym kursie; d mam nadzieje, ze to wyjdzie. pytalem mojej instruktorki, to mowila, ze to sie na pewno odbedzie, bo moze raczej tylko szukaja osob na wiecej kasy. no bo to troche dziwne nie? najpierw pisza, ze jest tylu chetnych, ze drugi kurs chca zaczac, a tu prosze; d nagle miejsca sa i to za duzo. trzeba myslec pozytywnie; d mysle, ze to sie odbedzie. a jak nie :D to dzwonimy (zadzwonie)do Pani Kasi i powiem, ze moge charowac za te 3 osoby haha; d a tak w ogole kto sie wybiera? bo ja pierwszy raz i jade z samego podkarpacia; d pozdrawiam! aha i jak tam fajnie jest?