Teatr Muzyczny ROMA Warszawa [1763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Teatr Muzyczny ROMA

Witajcie,
    w tym wątku chcemy zamieszczać najnowsze informacje dotyczące teatru i w miarę możliwości odpowiadać na wszystkie pytania. Zapraszamy też do dodawania naszego gronowego profilu:)
  • Teatr Muzyczny ROMA

Jest nam bardzo miło, że uzyskaliśmy nominację do tytułu 'wydarzenie roku' w plebiscycie Empiku. Konkurencja jest zacna ale wierzymy w siłę Upiora! Zapraszamy do oddawania głosów i serdecznie za nie dziękujemy!:)
    http://www.empik.com/bestsellery200...
  • Anonim

Oo ja mam pytanie. 2 pytania.

Czy to prawdziwy profil?
    I czy mógłbyś/mogłabyś się oficjalnie wypowiedzieć na temat castingu do Nędzników bo dużo tu domniemywań na tym gronie?
  • Teatr Muzyczny ROMA

Tak, ten profil jest prawdziwy:)
    a castingi do Les Miserables ruszą w okolicach wakacji, aktualne info będziemy podawać na stronie http://www.teatrroma.pl oraz tutaj
  • cicha_myszka

Też mam pytanie.
    Dlaczego Łukasz Talik rzadko wciela się w postać Raoula?
    I dlaczego p. Wojciech Paszkowski odszedł z musicalu?
    Pozdrawiam
  • Teatr Muzyczny ROMA

W tej chwili mamy trzech odtwórców roli Raoula, pełna obsada na najbliższe spektakle na naszej stronie internetowej http://www.teatrroma.pl . Najbliższy występ Łukasza w tej roli już w kolejny wtorek.
    Bardzo nam przykro, że Pan Wojciech Paszkowski już nie występuje w Upiorze.. miał inne plany zawodowe, które są dla niego priorytetowe. Życzymy mu wszystkiego dobrego!
  • clamour for glamour!

informacja kiedy gra Łukasz nie jest odpowiedzią na pytanie dlaczego tak rzadko pojawia się w obsadzie. ja też chciałabym to wiedzieć...
  • cicha_myszka

Ja byłam na Upiorze z 7 razy. Miałam okazję obejrzeć z 5przedstawień z udziałem Marcina, raz Łukasza (ponieważ rzadko on grywa) oraz miałam okazję wczoraj podziwiać występ Piotra. Nie ukrywam iż Marcin ma bardzo dobrego zastępcę. Jestem pod wrażeniem występu Piotra.
    Ale nie ukrywam iż chciałabym częściej widywać Łukasza w roli wicehrabiego. Zresztą nie tylko ja. Proszę dajcie chłopakowi szansę wykazania się.
  • Bunny_Kou

Co do Łukasza Talika to i tak miałaś dużo szczęścia. Mieszkam za granicą. Ilekroć odwiedzam Polskę, odwiedzam też Romę. Obecnie na Upiorze byłam 12 razy. Różne dni tygodnia, po południu czy wieczorem. Obsadę zaliczyłam dosłownie całą poza... No właśnie poza Raoulami. Nie udało mi się trafić na Łukasza Talika ani razu, nad czym ubolewam niesamowicie.
    Straciłam już wiarę w pojawienie się jednego dnia Łukasza Talika, Edyty Krzemień i Tomka Steciuka, które 80% widzów uważa za obsadę idealną.
    O wiele lepszym rozwiązaniem byłoby uregulowanie obsady tak, że np Łukasz gra co wtorek i sobotę 1 spektakl, ten nowy Raoul poniedziałek i np czwartek i resztę Marcin Mroziński, jeśli rzeczywiście jako pierwsza obsada ma mieć tak dużą przewagę granych spektakli. Ale żeby tą obsadę dało się jakoś przewidzieć i dopasować wedle własnych gustów
  • Anonim

Ja mam pytanie czy bilety na premiery można kupować?
  • Teatr Muzyczny ROMA

Obsada każdorazowo jest ustalana przez realizatorów spektaklu w porozumieniu z Really Useful Group. Nie zawsze jest tak, że dublerzy grają taką samą ilość przedstawień. Podobna sytuacja dotyczy roli Upiora, gdzie Damian Aleksander gra więcej spektakli niż Tomek Steciuk.
    Bilety na premiery zazwyczaj dystrybuowane są w formie zaproszeń, bilety można nabywać na spektakle przed oraz po premierowe.
  • Yuki

Czy jest jakaś szansa na to, że Akadamia Pana Kleksa wróci jeszcze na scene Romy i kiedy?
  • Teatr Muzyczny ROMA

Jakaś szansa jest zawsze:) ale raczej na 100% nie w tym roku ..
    za to planowana jest wersja objazdowa, odpowiednie info w odpowiednim czasie:)
  • Bunny_Kou

Ale nie odpowiedział pan/pani na moje pytanie:
    Czy istnieje możliwość uregulowania obsady na stałe, tak żeby dało się trafić na wymarzonego odtwórcę bez pomocy nieba?
  • Anonim

Witam. Mam pytanie: kiedy będzie ostatni spektakl Upiora?
    Czy będzie może jeszcze jakieś spotkanie z tej okazji z fanami w Emipku?
  • beti

>Bunny_Kou napisała:
    >Ale nie odpowiedział pan/pani na moje pytanie:
    >Czy istnieje możliwość uregulowania obsady na stałe, tak
    >żeby dało się trafić na wymarzonego odtwórcę bez
    >pomocy nieba?

Otóż to, dołączam się do petycji. Ale wydaje mi się, że chyba nie da się obsady ustawić tak regularnie w jakieś dni, przecież np. Marcin Mroziński aktualnie gra w Boybandzie i startuje w Eurowizji, a Piotr Domalewski występuje w Teatrze Wybrzeże.

A mnie osobiście bardzo niepokoi, czy jeśli Łukasz Zagrobelny rzeczywiście wchodzi od marca, to przypadkiem nie ZAMIAST Mistrza Steciuka?
  • Dev-Kosiarz umysłów

>beti napisała:
    >>Bunny_Kou napisała:
    >>Ale nie odpowiedział pan/pani na moje pytanie:
    >>Czy istnieje możliwość uregulowania obsady na stałe,
    >tak
    >>żeby dało się trafić na wymarzonego odtwórcę bez
    >>pomocy nieba?
    >
    >Otóż to, dołączam się do petycji. Ale wydaje mi się,
    >że chyba nie da się obsady ustawić tak regularnie w
    >jakieś dni, przecież np. Marcin Mroziński aktualnie gra
    >w Boybandzie i startuje w Eurowizji, a Piotr Domalewski
    >występuje w Teatrze Wybrzeże.

Piotrek również występuje w teatrze Capitol we Wrocławiu.
  • Teatr Muzyczny ROMA

aż takie usystematyzowanie obsady nie jest możliwe, ale na stronie podajemy obsadę z pewnym wyprzedzeniem.. dokładne info odnośnie obsady można uzyskać pod koordynacja@teatrroma.pl

Upiora gramy do końca roku, bądź nawet do końca stycznia 2010. Czy uczcimy to jakimś specjalnym wydarzeniem.. czas pokaże:)

• Teatr Muzyczny ROMA

Łukasz Zagrobelny nie wchodzi w marcu..
    Nie zastąpi też Tomka Steciuka
    :-)
  • Anonim

Z wyprzedzeniem...
    ale nie dużym. Do 30 dni. A bilety trzeba kupować/rezerwować ze 2 miesiące naprzód.
| |

Zapraszam serdecznie fanow Teatru ROMA w Warszawie, opowiadajcie co Wam sie tam podoba a co nie, co ...

Fotki

Miejsca grona (2)