-
ehfhh
Widzieliście już? Ja wczoraj i muszę przyznać-robi wrażenie.
Chyba najlepszy musical jaki widziałam do tej pory. -
Tygrys
Według mnie Taniec Wampirów był lepszy :) Ale Akademia tez jest świetna -
Emilka
Dla mnie tez Wapiry były zdeydowanie lepsze :D Oczywiscie Akademia jest tez bardzo fajnym musicalem; ] -
-
-
-
ehfhh
Założyłam ten temat ponieważ wcześniejszy został zamknięty przez moderatora do waszej wiadomości
... -
-
Anna
bylam dzis na APK, i powiem szczerze ze mi sie tak srednio podobalo. Za szybko akcja leciala wedlug mnie. I nie bylo zbytnio chwytliwych piosenek, tak jak np. w kotach czy Tancu wampirow. A co do tego tematu, to moderator napisal zebysmy nowy zalozyli :P -
.
-
Emilka
-
>heresz - meresz i saskłacze napisała:
>W sobote pierwszy spektakl byl w gorszej obsadzie
UWażam, że nie ma gorszej czy lepszej obsady :-/ Jedynie może być obsada, która bardziej lub mniej Ci odpowiada. -
Anna
a byl ktos na obsadzie z Marcinem Denkiewiczem jako Anastazym? Jestem ciekawa, bo to moj znajomy. Chodzil kiedys ze mna do klasy :P. Ale z tego co pamietam to jakos wyjatkowego glosu nie mial :D -
maria
akademia jest extra!!!!!!!!
ale naj naj naj naj naj naj naj naj jest rockowa wersja kaczki dziwaczki!!!!!!! -
Ania B.
Odsprzedam bilety na 24 lutego, na godzinę 19, miejsca 15, 16, 17 (czyli tuż przy środkowym przejściu) - rząd 0 :)
Kontakt na prw.! -
Anonim
super efekty.. czego mozna sie bylo spodziewac, bo Roma zawsze takie niespodzianki szykuje dla publicznosci. Jestem pod wrazeniem. :) -
Katarzyna Irmina Zofia.
>Dev-Nadchodz i4 napisała:
>>heresz - meresz i saskłacze napisała:
>>W sobote pierwszy spektakl byl w gorszej obsadzie
>
>UWażam, że nie ma gorszej czy lepszej obsady :-/ Jedynie
>może być obsada, która bardziej lub mniej Ci odpowiada.
Aga zapomniała dopisać, że jej zdaniem :) Gwarantuję, że nic złego na myśli nie miała :)
-
Kasia
-
paulina.
No dzisiaj w końcu zobaczyłam Akademię Pana Kleksa. Powiem tak. Po pierwszym akcie chciałam wyjść. Jakiś taki nudny był i mi sie strasznie dłużył. Na szczęście drugi akt według mnie ratuje całe przedstawienie :)
Bardzo mi sie podobał śpiew Zagrobelnego, ale Kusior mnie zawiodła, chwilami ciężko mi było jej słuchać. Generalnie musical taki raczej dla dzieci (jakiś koleś obok mnie z dzieckie przyszedł- dziecko zachwycone, a tatuś przysnął :)) i dlatego bardziej mi się Taniec Wampirów podobał.
-
>Pauliś napisała:
>Generalnie musical taki raczej dla dzieci
No raczej :-) Przecież to na podstawie książki dla dzieci. Czego się spodziewałaś?
-
Anonim
A mi się podobało bardzo. Tylko dzieci tak trochę mi przeszkadzały bo strasznie się wierciły.. No ale tego też się spodziewałam :)
Aktorzy świetni..Muzyka świetna.. Ale TEJ magii trochę brak :(
A Malwiny wogóle dziś nie poznałam. Byłam z koleżanką święcie przekonana, że ona dziś na 15 nie grała.