Teatr Muzyczny ROMA Warszawa [1763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ehfhh

Widzieliście już? Ja wczoraj i muszę przyznać-robi wrażenie.
    Chyba najlepszy musical jaki widziałam do tej pory.
  • Tygrys

Według mnie Taniec Wampirów był lepszy :) Ale Akademia tez jest świetna
  • Emilka

Dla mnie tez Wapiry były zdeydowanie lepsze :D Oczywiscie Akademia jest tez bardzo fajnym musicalem; ]
  • Dev-Kosiarz umysłów

Proponuję założyć jeszcze ze trzy takei same tematy :/
  • Madeleine

albo z sześć po co się ograniczać :D
  • ehfhh

Założyłam ten temat ponieważ wcześniejszy został zamknięty przez moderatora do waszej wiadomości
    ...
  • Madeleine

a to ciekawe, ze jest zamknięty, własnie w nim posta dolączyłam :P
  • Anna

bylam dzis na APK, i powiem szczerze ze mi sie tak srednio podobalo. Za szybko akcja leciala wedlug mnie. I nie bylo zbytnio chwytliwych piosenek, tak jak np. w kotach czy Tancu wampirow. A co do tego tematu, to moderator napisal zebysmy nowy zalozyli :P
  • .

W sobote pierwszy spektakl byl w gorszej obsadzie
  • Emilka

Moi zdaniem 26.01 była świetna obsada :D :D :D
  • Dev-Kosiarz umysłów

>heresz - meresz i saskłacze napisała:
    >W sobote pierwszy spektakl byl w gorszej obsadzie

UWażam, że nie ma gorszej czy lepszej obsady :-/ Jedynie może być obsada, która bardziej lub mniej Ci odpowiada.
  • Anna

a byl ktos na obsadzie z Marcinem Denkiewiczem jako Anastazym? Jestem ciekawa, bo to moj znajomy. Chodzil kiedys ze mna do klasy :P. Ale z tego co pamietam to jakos wyjatkowego glosu nie mial :D
  • maria

akademia jest extra!!!!!!!!

ale naj naj naj naj naj naj naj naj jest rockowa wersja kaczki dziwaczki!!!!!!!
  • Ania B.

Odsprzedam bilety na 24 lutego, na godzinę 19, miejsca 15, 16, 17 (czyli tuż przy środkowym przejściu) - rząd 0 :)
    Kontakt na prw.!
  • Anonim

super efekty.. czego mozna sie bylo spodziewac, bo Roma zawsze takie niespodzianki szykuje dla publicznosci. Jestem pod wrazeniem. :)
  • Katarzyna Irmina Zofia.

>Dev-Nadchodz i4 napisała:
    >>heresz - meresz i saskłacze napisała:
    >>W sobote pierwszy spektakl byl w gorszej obsadzie
    >
    >UWażam, że nie ma gorszej czy lepszej obsady :-/ Jedynie
    >może być obsada, która bardziej lub mniej Ci odpowiada.

Aga zapomniała dopisać, że jej zdaniem :) Gwarantuję, że nic złego na myśli nie miała :)

• Kasia

mnie też się baaardzo podobało :D
  • paulina.

No dzisiaj w końcu zobaczyłam Akademię Pana Kleksa. Powiem tak. Po pierwszym akcie chciałam wyjść. Jakiś taki nudny był i mi sie strasznie dłużył. Na szczęście drugi akt według mnie ratuje całe przedstawienie :)
    Bardzo mi sie podobał śpiew Zagrobelnego, ale Kusior mnie zawiodła, chwilami ciężko mi było jej słuchać. Generalnie musical taki raczej dla dzieci (jakiś koleś obok mnie z dzieckie przyszedł- dziecko zachwycone, a tatuś przysnął :)) i dlatego bardziej mi się Taniec Wampirów podobał.

• Dev-Kosiarz umysłów

>Pauliś napisała:
    >Generalnie musical taki raczej dla dzieci

No raczej :-) Przecież to na podstawie książki dla dzieci. Czego się spodziewałaś?
  • Anonim

A mi się podobało bardzo. Tylko dzieci tak trochę mi przeszkadzały bo strasznie się wierciły.. No ale tego też się spodziewałam :)
    Aktorzy świetni..Muzyka świetna.. Ale TEJ magii trochę brak :(
    A Malwiny wogóle dziś nie poznałam. Byłam z koleżanką święcie przekonana, że ona dziś na 15 nie grała.
| |

Zapraszam serdecznie fanow Teatru ROMA w Warszawie, opowiadajcie co Wam sie tam podoba a co nie, co ...

Fotki

Miejsca grona (2)