-
Chomiczek
Mam pewna propozycje- by kazda grupa, ktora juz miala ktores z cwiczen robila ksero/zatrzymywala na kompie swoje sprawozdanie. Moze to sie przydac nastepnym osobom :) To jak? Ktos chetny do wspolpracy? -
Anonim
wiecie ja mam troszke tych sprawozdań z zeszłych lat
więc jak coś potrzeba to w akademiku się znajdzie
:) -
Chomiczek
-
Hej Chomik, a mozesz mi powiedziec o co Cie pytali z tego efektu Halla?
-
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Amma
cześć
bardzo dobry pomysł z tymi sprawozdaniami. ja w tamtym tygodniu mialam efekt halla. jutro Kasia ma przynies sprawozdainie to skseruje -
Amma: No to mogłabys mi powiedziec o co Was pytali z tego efektu Halla??
Piotrek ja tez poprosze: moj mail to magda@neotek.waw.pl -
Amma
nie bylo wejsciowki. jak omawial temat to pytal o koncentrcje i co to jest efekt halla a ta to luzik -
Amma
a jak ktos nie znal odpowiedzi to nic sie nie dzialo. kazdemu wstawil 3,5 z przygotowania a jak ktos sie udzielal to dostal 5,0 -
-
Chomiczek
a ja dopiero bede miala ten efekt, narazie mialam pomiar dlugosci fali za pomoca siatki dyfrakcyjnej.
tez sie ladnie usmiecham o te sprawozdanie z efektu: chomiczek206@o2.pl :D
pozdrawiam -
Asia
-
Anonim
-
WudŻi
chomik a co w tym sprawozdaniu z siatki dyfrakcyjnej i falach przez nia rozszczepianych trzeba zamiescic?masz jakis wzor sprawozdania lub takowe na kompie? -
Chomiczek
-
WudŻi
-
czy ktoś miał juz moze laborki ktore maja oznaczenie II-7 ? jesli tak to moze mi powiedziec czy to oznacza 7 temat ze stronki II laboratorium?? bo ja juz nie bardzo rozumiem..
-
Asia
LFII/7 - całkowite zewnętrzne odbicie w zakresie mikrofal (efekt tunelowy) - czyli masz rację - 7 temat z http://if.pw.edu.pl/~labfizII/