TCh na pw roku 05-06 [118]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • za mgłą

jesli ktos jest zainteresowany mozna zapisywac sie w dziekanacie
    jezeli utworzy sie grupa przynajmniej 12 osob zostanie zorganizowana grupa poscigowa w drugiej polowie semestru letniego
  • Chomiczek

a nie lepiej byśmy się sami zebrali i dali listę do dziekanatu?? tak panią ułatwimy sprawę :)
  • Dexter

byłem dzisiaj w dziekanacie i na liscie było 7 osób to moze zna ktos jeszcze te pięć które chciały by sie zapisac na ten pośćig
  • Chomiczek

ja, ale nie mam czasu pójść do dziekanatu

jeśli ktoś może niech mnie zapisze :) będę niezmiernie wdzięczna... (wiadomo już w jaki dzień tygodnia i o której będzie się odbywał??)
  • Dexter

Pani w dziekanacie mówiła za jak narazie osób które zdeklarowały(cztaj zapłaciły 350 zł) poscig jest 5 jesli nie znajdzie sie jeszce 7 osób które zdeklarują poscig to poscigó nie bedzie wiec chomiczku musisz isć osobiśćie (startuj odrazu do kierowniczki dziekanatu to ominiesz kolejki)ja bedziesz maiła szczescie to załatwisz wszystko w ciągu 15 minut
  • Chomiczek

no dobra- chce wiedzieć, czy grupa pościgowa rusza?
  • Anonim

Jakaś lista osób, które chcą poprawić tę jak że fascynującą laborke i zapłaciły wisi przed zakładem , to może ruszy, ale jest trochę za mało chętnych.
  • Dexter

ja mam liste osób które nie zaliczyły ale te osoby które znam to jusz sie wpisały na liste na liscie jest 34 osób jak ktos zna wiecej osób nic ja to prosze o kontakt to przesle tą liste mój mail pawelfotyga@gmail.com
  • Ania

Kurcze tym wszystkim ja sie zajmuje ..... wiec piszcie do mnie na GG:9072924
| |

Oto grono dla wszystkich, których chemia zauroczyła (albo i nie) w roku 2005 i z tego powodu znale...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)