Tatuaż [11140]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bloodsport

.. tak sie cale forum zbilo w jendym miejscu... a moze by tak mayly przewodnik...
    gdzie warto .. gdzi enie warto.. gdzie mozna jesc z podlogi a gdzie szczury lataja po pomieszczeniu.. wasze doswiadczenia?

z 3miasta z miejsca polecam tat studio
    http://www.tattoo.com.pl
  • Valraven

to na Zaspie?? heh, wszyscy polecają.. bo sa najlepsi; )

ja bym jeszcze od siebie dodała takie małe cos w Słupsku.. nie wiem, czy jeszcze istnieje, ale pare lat temu było tam naprawde fajnie..
  • Yen

Ja od lat wierna jestem pewnemu studio w Warszawie, ktore znajduje sie przy ulicy Dereniowej 13.
    Wiecej informacji pod adresem: http://www.tattoo.home.pl/
  • bloodsport

tat studio jest na granicy przymorza i oliwy :)
    tez uwazam ze w naszym regionie sa najlepsi :)

Dereniowa... mhmmm :) kiedys sie do nich wybiore ...
    to co robi Junior mnie rozwala doszczetnie
  • jim

Ach ta DERENIÓWKA...nigdzie indziej nie zrobiłem i nie zrobię sobie dziary...mam wzorek od Juniora ,Karolka i nawet od Suchego (chciał poćwiczyć to odstąpiłem mu kawałek brzucha-lepiej ćwiczyć na przyjaciołach niż na przerażonych klientach)....to fakt są mistrzami!!
  • Anonim

Nie wiem jak teraz - czy w ogóle istnieje i jak wyglądą - ale w 97 roku przetestowałam studio w Gdyni.... pamiętam tylko tyle, że się szło od Dworca Głównego "w górę"... jak sobie przypomnę to napiszę:-) Ponoć bardzo znane, ale ja mam krótką pamięć:-P
  • bloodsport

chyba wiem :) ... tylko tez juz nie wiem czy dziala jeszcze...
    swoja droga.. czy ktos wie dokad sie przenioslo Gdynskie studio ktore bylo tak na wysokosci centrum batorego :| znaczy sie blisko bardzo.. cholera jak ono sie nazywalo.. i taki znany koles prowadzil :|
  • MYSHURE

Dereniowa, Dereniowa, Dereniowa a nie polecalabym na pewno 666 na okopowej...:////
  • bloodsport

no dobra :D to obcykalismy juz gdansk i wawe :D
    a inne miasta ? :)

osobisci enie bylem.. ale bardzo mi sie podoba to co robi sie w studio w Rybniku . bodajze u Prykasa i Gizola

ahh.. i Gonzo w Szczecinie.. rowiez osobiscie nieodwiedzone. ale sie napatrzylem solidnie na rece znajomego .. w tym rekaw caly... cud miod i orzeszki
  • Grono.Net

Ja w Szczecinie polecam studio Dead Orange. Bartek robi chyba najlepsze celtyki w calej polsce, a co do gonza to mysle ze jest troche przereklamowany. Kiedys owszem byl dobry, ale teraz jedzie na renomie.
  • Anonim

wprawdzie warszawa została już omówiona - ale ja się tylko pochwalić chciałam, że własnie Junior plecy mi męczył:)
  • gozz

hmm...ja robilam 1 kolczyk na dereniowej i spoko :)
    ale wole tat2 studio :) robią też dobrze i atmosfera jest tam milsza, takie sa moje odczucia..teraz juz tylko sie w tat2 studioł dziaram :)
    pzdr!
  • Grono.Net

Co do Warszawy... Dereniowa i Szóstki... Zupełnie inne klimaty, ale poziom ten sam. Zrobiłem kilka wzorków w 666 i jestem bardzo zadowolony.
  • rxqueen

w lublinie polecan studio na krakowskim przedmiesciu w bramie po schodkach na 2/3 pietrze. tam robilam jeden i w sumie najlepszy wyszedl ze wszytkich

na ulicy chopina robilam 3 inne i ten zaklad polecam ze wzgledu na duuuuzo nizsza cene niz ten pierwszy zaklad. pan w ramach promocji jak sie tatulowalam z chlopakiem wzial jak za jedna osobe i wszystko cacy bylo
  • piotrekm

w warszawie dereniowa faktycznie jest bardzo spoko ale tat2studio tez daje rade. kwestia tak naprawde ilosci kasy jaka sie chce przeznaczyc. dereniowa jedzie strasznie na renomie (jak najbardziej zasluzonej) wiec tam napewno bedzie drozej, co nie znaczy ze w tat2 gorzej. bardzo polecam oba studia.
  • Anonim

w lublinie...to studio na krakowskim przedmiesciu-maniac tatoo...jezeli chodzi o studio na chopina-valhalla to kiedys robil tam tatuaze krolik ktory obecnie ma studio na narutowicza-8ball tatto-ma chlopak talent...natomiast obecnie na chopina zmienila sie ekipa i nie wie jak tatuaze alepiercing koles robi tragicznie jak nie wiem-znam juz grupe poszkodowanych lacznie z kumpela ktora iala przekluty jezyk krzywo w 3 plaszczyznach-to mowi samo za siebie....
  • Anonim

witam wszystkich
    a co z Krakowem?
  • piotrekm

w krakowie to znam kolesia ktory naprawde profesjonalnie robi dready :D jak by co to:
    http://warkoczyki.com.pl
  • piotrekm

ups, sorry, nie com.pl tylko po prostu com, czyli http://warkoczyki.com
  • Anonim

A tak w Poznaniu?
    Bo tu, gdzie teraz jestem, to dupa wielka.
    A az do Wawy nie moge tymczasem jechac.
| |

Sztuka najbliższa ciału. Tutaj dowiesz się co, gdzie, jak i dlaczego. Najpierw jednak przeczytaj ...

Fotki

Miejsca grona (9)