-
Rudson
>Sten napisał
>no a tatuaż nad dupą świetny...
wyczuwam mało subtelną nutkę ironi :P -
wloczykij stalowelovegłowe
-
[KBS]Kobuch
i ze kokardkom...wrażenia wizualne "od tyłu" ....bezcenne ....tzn niezapomniane;P -
Kml
>Rudson napisała:
>>Sten napisał
>>no a tatuaż nad dupą świetny...
>
>wyczuwam mało subtelną nutkę ironi :P
szkoda ze ona nie wyczuła :) hehehehehe -
-
OlG@
-
Anonim
>wloczykij stalowelovegłowe napisał
>ciiii...!
>nie psuj ruda...
>fajno laskie wyrwnoł... :D
no właśnie, myślałem że jakaś randka czy coś a ty wszystko zpsułaś! -
OlG@
-
Rudson
>Sten napisał
>>wloczykij stalowelovegłowe napisał
>>ciiii...!
>>nie psuj ruda...
>>fajno laskie wyrwnoł... :D
>
>no właśnie, myślałem że jakaś randka czy coś a ty
>wszystko zpsułaś!
przepraszam... (chociaż tak naprawe to mi podziękować powinieneś :P) -
[KBS]Kobuch
>OlG@ napisała:
>Przepraszam, ale nie reszto "fajnie" wytatuowanych %-).
nie rób tak więcej, nie będziesz musiała przepraszać :P -
OlG@
-
studio tragedia!!!
robiłam tam swoją dziarkę efekt był taki że goiła mi się 1,5 miesiąca i wyglądała fatalnie do tego jeszcze nie mogłam chodzić gdyż zrobiłam ją na stopie... wizyta u nich w celu konsultacji co z tym dalej zrobic skończyła się straszną awanturą ,gdyz uznali że to moja wina że ten tatuaż tak wygląda... w trakcje tej akcji ze studia wyszła osoba już gotowa do dziarania jak zobaczyła co mi zrobili...
...dopiero jakieś 3 miesiące później dziarka nadawała się do tego aby poprawić ale to juz na szczęście robił fachowiec i teraz wygląda ok
bardzo bardzo szczerze polecam omijać to studio szerokim łukiem!!!!!!!!!! -
[KBS]Kobuch
-
>[KBS]Kobuch napisał
>masz foty po dziaraniu i jak to teraz wygląda ?; >
nie mam fotek świeżo po ich dziaraniu ale mam w galerii jak teraz wygląda tylko troche kiepsko widać... może znajdę jakeś foto z bliska....
-
Anonim
według mnie 3x6 jest ok. to ze komus tam, gdzies tam, kto robił sobie u nich cokolwiek coś sie spieprzyło to nie znaczy ze oni źle coś robią. to ze kolczyk Ci sie paskudzi to tylko i wyłącznie z powodu Twojej skóry. a moze pomyślcie ze wy coś robicie nie tak? np. moze źle go leczycie. albo poprostu wasza skóra nie jest stworzona do tego typu zabiegów. jesli 3x6 było by az tak nie dobre jak co poniektórzy mówia posądzam, że już dawno by je zamkneli z podowu braku klientów. takze nie osadzajcie wszystkich na około za zle wykonana robote tylko pomyslcie np. o tym czy wy stosujecie sie do wskazówek leczenia.
-
DZIKA
Sluchaj, gdy kolczyk badz tatuaz sa robione w NIESTERYLNYCH warunkach i jesli Cie zaraza czymkolwiek (bakteryjnie, wirusowo, grzybiczo), to chcbys na rzesach stanela nie zapobiegniesz rozwojowi infekcji. Tak samo jak zaloza Ci zle dobrana bizuterie nie zapobegniesz migracji kolczyka.
Jesli zla pielegnacja jest powodem problemow to pomysl moze przez chwile, ze ktos ze studia wlasnie w taki sposob polecal o to dbac. Tak samo jak zaloza komus kolczyk ze stali chirurgicznej a okaze sie ze klient ma uczulenie na nikiel, to czyja to bedzie wina? -
Furiouz™
Pani ze studia 3.6, to moja opinia po spotkaniu z ta pania, cos okropnego. Tak zadufanej w sobie baby nie spotkalem dawno, dodatkowo jej opinia" ze te linie sa za cienkie i tak znikna rozwalila mnie absolutnie. Wyszedlem szybciej niz wszedlem. Nie moge nic powiedziec o reszcie zalogi nie zdazylem poznac dzieki kobiecie odstraszajacej klientow