-
Anonim
-
Zielona Banana;)
-
Anonim
-
Zielona Banana;)
hmm ja to pamietam gdzie robilam 9 lat temu, choc widzialam goscia 2 razy:D
jak sie zapisywalam i jak robil:D -
-
kate
-
kate
to ja też pamiętam gdzie robiłam tylko nie pamiętam jak się osoba nazywa -
Zielona Banana;)
-
Anonim
>kate napisała:
>to ja też pamiętam gdzie robiłam tylko nie pamiętam jak
>się osoba nazywa
moze i lepiej , ja bym go udusił.... -
kate
-
Anonim
-
kate
>NoHope napisał
>czyli juz wiadomo gdzie nie robić tattoo
>ps. pomścimy cie....
hehe dobre, ale jak już pisałam zdjęcie jest niewyraźne
a teraz będę robić kolejny, tylko że w Niemczech -
Anonim
hyhy, fajny skorpion fajny
pewnie w tym studiu furore robia wzory "love", "hate", "król piekła" i wszelkich ksztaltow i rozmiarow cynkwaisy -
Anonim
-
a!★
he ja posiadam świeży tatuaż na podbrzuszu (oj bardzo dalekim podbrzuszu :D wręcz intymnym) i przyznam, że bolało ale ból jest do zniesienia :D wszystko sie da wytrzymać:D
:D -
Flyte ♥
zajebiste określenie "intymne podbrzusze" rotfl.... hehe... nie no, prawie z fotela spadłam; D
też mam, jak kumpel w pracy określił "majty z dziary" (jakieś 50x10cm).
Ja wzory wymyślam po pijaku albo jak mi się coś przyśni, to już planuję gdzie wydziarać :D -
viktoria
1.wzor musi byc niespotykany nalepiej zaprojektowac samemu wtedy nie powinien Ci sie znudzic tylko przemysl dobrze ja np dlugo myslalam i jak dotad nie zaluje;]
2. bol jest wzgledny mnie np cholernie laskotalo... hehe inni ryczeli nawet tydzien po, to zalezy
3.radze w salonie jest pewniej:) -
Flyte ♥
niekoniecznie. niektórzy dziarają w domu zajebiście dobrze (np Szolc)... trzeba się tylko dowiedzieć i nie lecieć do pana Miecia co się nauczył dziarać na białce -
a ja mam pytanie:) chcialabym sobie zrobic tatuaz znaczy inicjaly!:)( bardzo małe) chcialabym zeby zostal wyknany na podbrzuszu:) ile to moze kosztowac bo nie mam zielonego pojecia:/ dlatego prosze o pomoc:))
-
zwierzak
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
Ludzie, czy na prawde nie umiecie czytac wczesniejszych watkow. I czy na prawde nikt nie umie zrozumiec, ze cena tatuazu zalezy od konkretnego wzoru i konkretnego tatuatora. Jak chcesz znac cene, to idz do studia i sie spytaj czlowieka, ktory bedzie to robil. Tylko on ci moze powiedziec ile to bedzie kosztowalo. -
Papug
nudne sie to robi, serio :D trzeba chyba jakies najczesciej padajace odpowiedzi w jednym watku umiescic xD