Tatuaż [11140]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

w studiu? czy znajomy?
  • Zielona Banana;)

chyba studio jesli nie pamieta kto:)
  • Anonim

to moze nie w studiu ale znajomy znajomego :D albo nie znajomy hehe
  • Zielona Banana;)

hmm ja to pamietam gdzie robilam 9 lat temu, choc widzialam goscia 2 razy:D

jak sie zapisywalam i jak robil:D
  • kate

w studiu
  • kate

to ja też pamiętam gdzie robiłam tylko nie pamiętam jak się osoba nazywa
  • Zielona Banana;)

a mozesz powiedziec w jakim studio?:)
  • Anonim

>kate napisała:
    >to ja też pamiętam gdzie robiłam tylko nie pamiętam jak
    >się osoba nazywa

moze i lepiej , ja bym go udusił....
  • kate

studio w olsztynie w dukacie koło alfy
  • Anonim

czyli juz wiadomo gdzie nie robić tattoo
    ps. pomścimy cie....
  • kate

>NoHope napisał
    >czyli juz wiadomo gdzie nie robić tattoo
    >ps. pomścimy cie....

hehe dobre, ale jak już pisałam zdjęcie jest niewyraźne

a teraz będę robić kolejny, tylko że w Niemczech
  • Anonim

hyhy, fajny skorpion fajny
    pewnie w tym studiu furore robia wzory "love", "hate", "król piekła" i wszelkich ksztaltow i rozmiarow cynkwaisy
  • Anonim

studio "zakład karny olsztyn"? :D
  • a!★

he ja posiadam świeży tatuaż na podbrzuszu (oj bardzo dalekim podbrzuszu :D wręcz intymnym) i przyznam, że bolało ale ból jest do zniesienia :D wszystko sie da wytrzymać:D
    :D
  • Flyte ♥

zajebiste określenie "intymne podbrzusze" rotfl.... hehe... nie no, prawie z fotela spadłam; D

też mam, jak kumpel w pracy określił "majty z dziary" (jakieś 50x10cm).
    Ja wzory wymyślam po pijaku albo jak mi się coś przyśni, to już planuję gdzie wydziarać :D
  • viktoria

1.wzor musi byc niespotykany nalepiej zaprojektowac samemu wtedy nie powinien Ci sie znudzic tylko przemysl dobrze ja np dlugo myslalam i jak dotad nie zaluje;]
    2. bol jest wzgledny mnie np cholernie laskotalo... hehe inni ryczeli nawet tydzien po, to zalezy
    3.radze w salonie jest pewniej:)
  • Flyte ♥

niekoniecznie. niektórzy dziarają w domu zajebiście dobrze (np Szolc)... trzeba się tylko dowiedzieć i nie lecieć do pana Miecia co się nauczył dziarać na białce
  • ~ ♥La nostalgie:* ♥~

a ja mam pytanie:) chcialabym sobie zrobic tatuaz znaczy inicjaly!:)( bardzo małe) chcialabym zeby zostal wyknany na podbrzuszu:) ile to moze kosztowac bo nie mam zielonego pojecia:/ dlatego prosze o pomoc:))
  • zwierzak

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
    Ludzie, czy na prawde nie umiecie czytac wczesniejszych watkow. I czy na prawde nikt nie umie zrozumiec, ze cena tatuazu zalezy od konkretnego wzoru i konkretnego tatuatora. Jak chcesz znac cene, to idz do studia i sie spytaj czlowieka, ktory bedzie to robil. Tylko on ci moze powiedziec ile to bedzie kosztowalo.
  • Papug

nudne sie to robi, serio :D trzeba chyba jakies najczesciej padajace odpowiedzi w jednym watku umiescic xD
| |

Sztuka najbliższa ciału. Tutaj dowiesz się co, gdzie, jak i dlaczego. Najpierw jednak przeczytaj ...

Fotki

Miejsca grona (9)