Tatuaż [11140]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Hare

Profesjonalne Studio Tatuażu Artystycznego i Piercingu.
    Tatuaże:
    - Czarno-Białe
    - Kolorowe
    - Covery (zakrywające stare tatuaże lub blizny)
    - Intymne
    - Poprawiamy "brzydkie" tatuaże
    Piercing:
    - Zwykły
    - Intymny
    Projektujemy indywidualne wzory, nie powielamy znanych motywów !!!
    Lubimy tworzyć nie powielać.
    Tatuaże wykonują doświadczeni tatuażyści w sterylnych warunkach i z zachowaniem higieny pracy.
    http://www.haretattoo.pl
  • Anonim

tak profesjonalne studio, że nawet prostej kreski nie umiecie zrobić
  • P.

kolejne burak-studio
  • Hare

>spirit of hate napisał
    >tak profesjonalne studio, że nawet prostej kreski nie
    >umiecie zrobić

Kiedy potrzeba i jest to wskazane to potrafimy, śmieszą mnie "profesjonaliści" którzy w życiu nie pracowali nigdzie poza swoim domem lub co gorsza nie zrobili żadnego tatuażu, naczytali się na różnych forach i zgrywają ważniaków. LOL
  • Ramzes PL

Co ty waść pierdolisz najlepiej widać to po waszych pracach, widać nastała moda że byle kto może machać maszynką. "Kiedy potrzeba i jest to wskazane to potrafimy" powodzenia artysto.
  • Anonim

tego tribala i napis to chyba po pijaku albo człowiek z parkinsonem robił, nie trzeba być znawcą, zeby stwierdzić że to jest po prostu... chujowe

nie muszę być tatuatorem aby ocenić tatuaż, wystarczy zdrowy wzrok
  • Hare

No fakt ale to było robione 3 lata temu:) nie mieliśmy dobrych zdjęć więc wrzuciliśmy stare:) Już jest lepiej:D
  • Anonim

Ja rysuje zajebiste portrety hiperrealistyczne, nie mam dobrych zdjęć więc wrzuce te rysunki z przedszkola ale teraz robie zajebiste portrety!

Widzę, że wstyd jednak ogarnął i usunęliście te buraki z galerii którą tu wrzuciliście :D
  • Hare

Nie kolego, nie wstydzimy się tych prac. Nie były takie złe, a wy nie widzieliście chyba buraków jeszcze.
    Pokaż swoje, daj ocenić a może się wstydzisz? No chyba że w ogóle nigdy nie tatuowałeś i tylko potrafisz się wymądrzać nie mając pojęcia o czym mówisz. Niestety takich ludzi jak ty jest całe mnóstwo. Tylko narzekać potraficie ale jak przychodzi co do czego to sami nic nie umiecie:( Jedyna pełna galeria naszych prac jest na facebooku, bo strona nadal w budowie. http://www.facebook.com/HareTattoo?...
  • Anonim

większej głupoty przeczytać nie mogłem, czy jak lubię mieć robione tatuaże to od razu musze mieć aspiracje na tatuatora?

chujowe te tatuaże i tyle, nie wmówisz mi że są zajebiste
  • Hare

Niestety muszę przyznać ci rację, obejrzałem sobie tego tribala z bliska i faktycznie kontury nie były idealne:) Fakt, praca jest stara i z okresu jak się uczyłem:) ale mówiąc "hujowe" troszkę przesadzasz, dla was laików wszyscy którzy nie są najbardziej znanymi w Polsce są hujowi. Nie potraficie napisać konstruktywnej opini tylko od razu "hujowe". Powiem ci tak: każdy kiedyś zaczynał nawet ci najlepsi, ja widziałem niektórych najlepszych (w mojej opini i nie tylko) początkowe prace i jak to u każdego! - były hujowe. Linka do facebboka podałem po to abyś mógł ocenić jaki postęp zrobiłem od czasu tego tribala, ale nawet sobie trudu nie zadałeś żeby spojrzeć. Nie boję się krytyki, jedne prace wyjdą lepiej drugie słabiej, niestety wiele prac mi też się nie podoba ale klient nasz pan i wykonuję różne pomysły dla różnych ludzi. Jako laik nie wiesz co jest trudne do wykonania a co łatwiejsze, jedyne co potrafisz powiedzieć to to że "hujowe" to było. Pomijając tribala który miał kiepskie kontury(które z resztą zostały już poprawione) to ocenić możesz jedynie wzór a wzory to indywidualna sprawa ludzi którzy chcą je nosić na swoim ciele. Jeśli będziesz miał coś konkretnego do powiedzenia, krytyki, doradzenia to zapraszam do dyskusji, jeśli nadal będziesz na poziomie 14-latka to już nie pisz. Teksty typu "hujowe" to było" nie przedstawiają sobą nic.
  • ♔ Anouk

nie chce mi sie Ciebie dodawac do znajomych, zeby obejrzec galerie - jesli mozesz, upublicznij ja.
    +
    nie jara mnie ogladanie zdjec sciagnietych z netu, ktore sluza jako grafiki na stronie, chyba ze to sa portrety osob, ktore u Was pracuja?
  • Anonim

"nowe" prace na facebooku widziałem i z cieniować nadal nie potrafisz

szczerze nie interesuje mnie kto jest autorem a wykonanie, ja nie żyję światkiem sceny tatuażu więc nawet nie znam dobrze wszystkich "znanych" tatuatorów, po prostu jak coś jest chujowo zrobione to jest chujowo zrobione :)
  • Ramzes PL

Jak miszczu był by taki kozak to może do juniora albo batona albo kogoś z warsztatem by się załapał. Tak uczyła się Magda z artforce ją przyjęli na naukę a ty jesteś artysta samozwaniec. Hooy w to kto się zna a kto się nie zna, ważne że taka osoba ma być "nosicielem" a ty jesteś jak chirurg a studenci medycyny zanim zaczną operować to ćwiczą i zdaje mi się że nie na żywych ludziach tak że małolat najpierw skórka od banana a potem prosić i błagać tych prawdziwych artystów o ocenię i wskazówki a nie kaleczyć ludzi.
  • ♔ Anouk

nie zeby mi sie chcialo kogokolwiek bronic, ale te prace naprawde nie sa na tragicznym poziomie... czesc z nich mi sie nawet podoba :} proponuje z osobistymi watkami na prv, co?
  • Ramzes PL

"nie sa na tragicznym poziomie" no to cudownie cieszmy się, coś nieprawdopodobnego to może wspomóż artystę i daj mu kawałek miejsca na dalsze rozwijanie jego talentu.
  • ♔ Anouk

to juz nie moj problem, ze tak powiem.
    na miejscu jednego zgnojonego buraka pojawi sie 20 innych. wyraziles juz swoje gorzkie zale na temat studia, to dajmy innym je ocenic.
  • Anonim

najwidoczniej pan "artyszta" usunął to co było niefajne
  • Angela Be.

Oglądałam galerię na stronie są gorsze i lepsze prace, nie zachwycają mnie bo podoba mi się inny styl prac.
    Burakami bym tego nie nazwałą aczkolwiek jak już napisałam nie porywają mi, wykonanie nie jest idealne, ale jak wyzej buraki to tez nie sa. To z jednej strony.

Z drugiej podkreślanie, że ktoś jest laikiem. Phy. Na jakiej podstawie możesz to oceniać? W tej kwestii akurat nie uważam, że trzeba być tatuatorem, żeby wiedzieć czy praca jest dobra czy zła, Wystarczy wiedza na temat rysunku i szersze pojęcie o tatuażach (aczkolwiek można mieć, a nie koniecznie robic).
  • Ramzes PL

>♔ Anouk napisała:
    >to juz nie moj problem, ze tak powiem.
    >na miejscu jednego zgnojonego buraka pojawi sie 20 innych.
    >wyraziles juz swoje gorzkie zale na temat studia, to dajmy
    >innym je ocenic.

Daj mu ciała!
| |

Sztuka najbliższa ciału. Tutaj dowiesz się co, gdzie, jak i dlaczego. Najpierw jednak przeczytaj ...

Fotki

Miejsca grona (9)