Tatuaż [11140]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • K A M I Ś

Siema, ja robilam dziare jakies 2 miesiace temu... Wszystko ok, ale czasami czuje jakby mi cos pod skora od wewnatrz pelzalo... :D w miejscu gdzie mam tattoo.
  • Katarina

Bo pewnie pełza:D
  • < aSiA >

ja zrobiłam sobie tatuaż na stopie jakieś 3miesiące temu i dziarka zaczęła mnie piec i swędzieć ?? Czy to możliwe ,że to nadal się goi??? Czy powinnam zacząć się martwić ??
  • < aSiA >

Ja robiłam jakieś 3miesiące temu na stopie i też jakoś dziwnie czasami się czuje..piecze i swędzi...może skóra jest uczulona na barwnik :/ :D
  • Ja Ja

odpowiedź jest prosta i zaczyna się na "p":
    PSYCHIKA
    to ona sprawia, że się napinamy (bo stres, bo boli, bo nie wiemy jak wyjdzie)
    to ona sprawia, że jesteśmy niedotlenieni - bo (patrz wyżej) spięci płytko oddychamy ...

tatuaż to przygoda praktycznie na całe życie, więc nic dziwnego, że psychika robi swoje; )
  • Ja Ja

>Ja robiłam jakieś 3miesiące temu na stopie i też jakoś dziwnie czasami się czuje..piecze i swędzi...może skóra jest uczulona na barwnik :/ :D

Goi się - dlatego swędzi, to normalne ...

Uczulenie objawia się puchnięciem i/lub sączeniem
  • Ja Ja

Mi w czasie choroby np. tatuaże puchną - szczególnie na rękach jest to widoczne.
    Znam gościa, który się tatuował lata temu przy pomocy zwęglonej podeszwy zmieszanej z szamponem do włosów (ponoć kiedyś w więzieniu tak się robiło tusz do tatuowania) i mu też puchnie ... tylko że jemu oczy, bo ma tym zrobione mgiełki; ) to dopiero porażka ...

Więc nie płakać, tylko cieszyć się z dziarek; )
| |

Sztuka najbliższa ciału. Tutaj dowiesz się co, gdzie, jak i dlaczego. Najpierw jednak przeczytaj ...

Fotki

Miejsca grona (9)