-
Em
Wcale aż tak koszmarnie nie liczą. Oficjalnie faktycznie tak to wygląda, ale zwykle coś przycinają. Mając porównanie cen tutaj i w Yakuzie, wiem że nie zapłaciłabym dużo mniej, a klasa studia nieporównywalna. -
Anonim
caly rekaw, 8 sesji w ciagu 2 miesiecy, 1200 zl za sztuke, cena koncowa latwa do policzenia, wykonawca Junior, dodam jeszcze ze zapisywalem sie w sierpniu tamtego roku a pierwsza sesje mam w maju tego toku. -
pinacolada
hej, sluchajcie jestem zapisana do Marcina, ale nie rozpoznaje go na zdjeciach na stronie w ekipie ani nie widze jego prac. Kto to jest? ktoś wie..? bo poczulam sie troche niepewnie...choc wydaje mi sie ze z junioink zła dziara nie może wyjść, mimo to wolalabym widziec skad się ów Marcin wziął i czy moge byc spokojna..? -
aitor
To chyba jakis nowy koles bo tam dziargali Junior, Novick i Igor. Troche nie fajnie, ze nie ma jego prac na stronie ale u nich raczej wszyscy sa dobrzy;) -
-
Em
To faktycznie nowy gość. Widziałam go przy pracy na ostatniej sesji. Niestety nie mogę się wypowiedzieć na temat warsztatu. Najlepiej przejdź się i pogadaj. Nie mieszkasz w innym mieście więc to nie powinien być problem. -
pinacolada
w sumie nie mam az tak skomplikowanego wzoru zebym sie musiala martwic, tak sie pocieszam , że gdzie jak gdzie ale do juniorink amatora by nie przyjeli. -
skrzacik :]
Ja robiłam u Marcina prawie całą łydkę w kolorze. Na początku krzyknął mi 1200 ale zeszło do 900zł.Efekt super :) -
Em
>skrzacik :] napisała:
>Ja robiłam u Marcina prawie całą łydkę w kolorze. Na
>początku krzyknął mi 1200 ale zeszło do 900zł.Efekt
>super :)
Pochwal się. -
-
żeby było łatwiej http://grono.net/gallery/photo/show... -
[KBS]Kobuch
chyba zmienię w swoim słowniku znaczenie pojęcia "prawie cała łydka" :P -
-
wloczykij stalowelovegłowe
-
Blanka
a mnie Marcin skasował i to konkretnie :D
W sumie moja wina, że nie zapytałam na początku ile co i jak ale jak krzynał za napis składający się z kilku słów 400 to mnie przytkało; D
Pozdrawiam Marcina; ) -
Nina
-
Nieroztropna Zuzanna
-
Nina
-
Nieroztropna Zuzanna
-
Nina
-
>Nieroztropna Zuzanna napisała:
>od roku do dwoch lat to napewno
skąd Ty to wytrzasnęłaś? pytałam w październiku, termin był na styczeń-luty, ale ze względu na stylistykę stanęło na Igorze
Sztuka najbliższa ciału. Tutaj dowiesz się co, gdzie, jak i dlaczego. Najpierw jednak przeczytaj ...
Miejsca grona (9)
-
Hare Tattoo Powstańców Śląskich 69g, Warszawa
-
Body Dreams Tattoo Łojewska, Warszawa
-
U Wikinga Konstantego Ciołkowskiego, Białystok
-
U Wikinga Konstantego Ciołkowskiego, Białystok
-
Wiking (na własną rękę) Szpitalna, Białystok
- Dodaj miejsce