-
Amicus proba, probatum ama
Kto dziabał się u Juniora i reszty ekipy? Jak wrażenia? Cenny? i efekty prac:) jak coś to jakieś linki... -
psycho catfish
-
<~ ღAniCiShi ღ~>
ja chce sie tam se dziare zrobić bo atmosfera bardzo miła ekstra jest:) robiłam tam kolczyk i sądze że z tattoo będzie super:) fajne tatuaże są na stronie u nich więc warto:) -
leniwiec
><~ღAniCiShiღ ~> napisała:
>ja chce sie tam se dziare zrobić bo atmosfera bardzo miła
>ekstra jest:) robiłam tam kolczyk i sądze że z tattoo
>będzie super:) fajne tatuaże są na stronie u nich więc
>warto:)
to sie okaze po -
-
Anonim
-
MURAS
>Amicus proba, probarum ama napisał
>Kto dziabał się u Juniora i reszty ekipy? Jak wrażenia?
>Cenny? i efekty prac:) jak coś to jakieś linki...
ceny wysokie
prace jedne z najlepszych w Polsce
oplaca sie dac te pare k -
Anonim
Chuja sie tam oplaca - nie powiem, bym byl zachwycony, ani cenami, ani jakoscia, a juz napewno nie atmosfera zblazowania i lansu jaka tam panuje. -
Anonim
ja sie tam dziabalam, z pracy jestem zadowolona choc drogo, dobijalo mnie tylko siedzenie tam i słuchanie tych pierdół... nie mój klimat -
Anonim
-
zwierzak
-
eł
atmosfera lansu - hmmm zgadzam sie , bylem tam i jakos odnioslem wrazenie ze maja w dupie klientów -
zwierzak
Ja odnioslem zupelnie inne wrazenie. Dlatego wlasnie tam zrobilem tattoo. Ale widac kazdemu pasuje co innego. Mi tam sie z Sebastianem i spolka bardzo milo gadalo. -
leniwiec
problem jest taki ze zawsze komus cos nie bedzie pasowac czy to lans ekipy w studiu czy klimat tam panujacy itp w moim studiu wiekszosc stalych bywalcow i znajomych to skini innym moze to mprzeszkadzac mi nie taki sam czlowiek tylko poglady ma <nieco>inne nie kazdemu mozna dogodzic dlatego jest troche tych studi tatuazu w polsce i cala chwala hehe -
Anonim
-
psycho catfish
-
zwierzak
Jemu chodzilo chyba o to w ktorym sie Leniwiec dziaral. Jak znam zycie to zainteresowali go ci stali bywalcy i znajomi co wielu ludziom przeszkadzaja :) -
Anonim
-
Yabol
dziabał mnie konkretnie Junior
Jestem zadowolony i jak będę
coś jeszcze robił to na 90% tam. -
Anonim
>filozofuliczny napisał
>>2YT4U napisał
>>Ooo, a jakie to studio!? I gdzie?:D
>
>:>
no skarbie, to juz wiesz :P
-
Kukipig
>2YT4U napisał
>Chuja sie tam oplaca - nie powiem, bym byl zachwycony, ani
>cenami, ani jakoscia, a juz napewno nie atmosfera
>zblazowania i lansu jaka tam panuje.
o.o.o!
*kiwa energicznie głową*
Sztuka najbliższa ciału. Tutaj dowiesz się co, gdzie, jak i dlaczego. Najpierw jednak przeczytaj ...
Miejsca grona (9)
-
Hare Tattoo Powstańców Śląskich 69g, Warszawa
-
Body Dreams Tattoo Łojewska, Warszawa
-
U Wikinga Konstantego Ciołkowskiego, Białystok
-
U Wikinga Konstantego Ciołkowskiego, Białystok
-
Wiking (na własną rękę) Szpitalna, Białystok
- Dodaj miejsce