-
Anonim
hehehe no coment:D Robie własnie tatuaż na convent klientowi i ciągniemy sesje nawet do 10h i jest gitara. Wiadomo ze zalezy wszystko od skory. Są przypadki że ludzie żle sie czują po 15 minutach lub dostają dosłownie goraczki ale to są sporadyczne przypadki. Generalnie bezpiecznie jest do 8h póżniej to już ryzyk fizyk. ALE TAK JAK MOWIE WSZYSTKO ZALEZY OD KLIENTA. -
Buri HG eMeReSeN
a ja powiem ze amator tez mi zrobil tatuaz na nodze a ma 15 lat... ale jest zajebiscie zrobiony i nic sie nie komplikuje... wiec moge powiedziec ze skora moze miec alergie na tusz np i kolo dizary moga sie robic kroty itp ale to juz u kazdego inaczej; ] -
Katarina
-
masz 15 lat i zgodnie z pewnymi normami powinienes uzyskac zgode rodzicow na taki zabieg; po drugie 'amator' i 'zajebiscie zrobione' brzmi bardzo podejrzanie, po trzecie nie slyszalam o krostach wokol tatuazu O.o
-
-
Buri HG eMeReSeN
-
Buri HG eMeReSeN
>Anouk napisała:
>masz 15 lat i zgodnie z pewnymi normami powinienes uzyskac
>zgode rodzicow na taki zabieg; po drugie 'amator' i
>'zajebiscie zrobione' brzmi bardzo podejrzanie, po trzecie
>nie slyszalam o krostach wokol tatuazu O.o
jak skora nie przyjmuje tuszu to jest taka alergia jakby to sie robia takie..ja nie mialem ale znam kogos kto mial wlasnie od tuszu -
Katarina
>Anouk napisała:
>masz 15 lat i zgodnie z pewnymi normami powinienes uzyskac
>zgode rodzicow na taki zabieg; po drugie 'amator' i
>'zajebiscie zrobione' brzmi bardzo podejrzanie, po trzecie
>nie slyszalam o krostach wokol tatuazu O.o
każdy ma inne pojęcie 'normy', Anouk;) -
kazdy szanujacy sie salon czy profesjonalista nie podejmuje sie ozdabiania ciala niepelnoletnim -_-
chyba ze sobie taki rodzic nasmaruje zgode, pojawi sie osobiscie, potwierdzi telefonicznie swoja zgode czy co tam jeszcze.
zgodnie z polskim prawem za wszystkie problemy zdrowotne wynikajace ze zle wykonanego zabiegu i pozniejsze komplikacje odpowiada nie tylko osoba wykonujaca, ale i opiekun prawny osoby niepelnonetniej... -
Buri HG eMeReSeN
czy ja mowilem cos o studio albo o profesjonaliscie...? mowilem o koledze ktory mi robil -
>Anouk napisała:
>zgodnie z polskim prawem za wszystkie problemy zdrowotne
>wynikajace ze zle wykonanego zabiegu i pozniejsze
>komplikacje odpowiada nie tylko osoba wykonujaca, ale i
>opiekun prawny osoby niepelnonetniej...
salon nie salon, to obowiazuje.
wielokrotnie juz pisalam, co sadze o takich wybrykach, wiec moze tym razem dam sobie spokoj.
ps. to temat KU PRZESTRODZE :p -
ania
-
paulina
Mojej matki chłopak zakrywa źle wykonane tatuaże innym.; p polecam !! pracuje na własna reke więc bierze 40% miej niz bys dał w innym salonie.
robi równiez makijaż permanentny - DZIEWCZYNY !; p -
tlumaczenie typu ''zdjecia na email, zeby nikt nie kopiowal'', jest zalosne, wystarczy zdjecie podpisac chociazby w paincie...
-
paulina
w paincie mozna podpisać jak i usunąć podpis ale jedno moze pokazac (jest robione telefonem) więc nie żądaj wysokiej jakości obrazu; / -
wystarczy dobrze znac program graficzny, sa polprzezroczyste filtry np takie, jakie stosuje Allegro, dla chcacego nic trudnego :) w koncu to prace swiadcza o profesjonalizmie lub jego braku.
-
paulina
ale to nie ja robie tatuaże, i nie jestem żadna profesjonalistką tylko osobą która posiada tatuaże i lubiącą tego typu ozdoby ciała.
tatuaże wykonuje mojej mamy chłopak który się przeprowadza do Białegostoku i próbuję trochę go rozpromować gdyż wydaje mi się że jego obecność w mieście rozwiąże problem ludzi których nie stać na przeplacanie w salonie jak można osiągnąć taki sam efekt u osoby działającej na własną rękę.
-zdjęcie widoczne na moim profilu -
Anonim
-
DZIKA
To nie ten temat... Super pomysl reklamowac sie w miejscu gdzie ostrzega sie przed partaczami -
R'n'G
Patrząc na te jedną pracę mam wrażenie, że temat w którym się reklamuje jest odpowiedni.