-
Rudson
>wloczykij stalowelovegłowe napisał
>twój rękaw jest gicior, ale...
>ciebie karol zna od dawna i ma inne podejście... :)
akurat Karola bede bronic bo nie widzialam jeszcze zeby olal kogokolwiek, mnie samej tez nie znal jak przyszlam a dokladnie mnie wysluchal, poradzil, bla bla -
N N
Dziarałem się tam (konkretnie Daniel) i jestem zadowolony. Dostałem to co chciałem - mnie się podoba. Minusy to czas oczekiwania i problemy z precyzyjnym ustaleniem terminu, oraz atmosfera, która nie każdemu może podejść - ale może tak po prostu jest w studiach tatuażu albo ja dziadzieję. W każdym razie jeśli będę się jeszcze dziarał (a jestem prawie pewien, że tak), to też się tam wybiorę. -
omega
-
Rudson
> TB napisał
>Dziarałem się tam (konkretnie Daniel) i jestem
>zadowolony. Dostałem to co chciałem - mnie się podoba.
>Minusy to czas oczekiwania i problemy z precyzyjnym
>ustaleniem terminu, oraz atmosfera, która nie każdemu
>może podejść - ale może tak po prostu jest w studiach
>tatuażu albo ja dziadzieję. W każdym razie jeśli będę
>się jeszcze dziarał (a jestem prawie pewien, że tak), to
>też się tam wybiorę.
poka dziabe :D -
-
Zielona Banana;)
-
...
To studio było już mi polecane przez osoby które trochę mają pojecie o tatuażu itp. ale wiadomo lepiej zasięgnąć więcej niż mniej info :)
Dokładnie co masz na myśli o dłuuugich terminach; ) jak długo :D -
yogobelka
>Oleńka napisała:
>dokładnie.jeśli nie chce jej się poznać i przejrzeć
>kilku(nastu/dziesięciu/set)st ron poświęconym tattoo to
>nie będzie mi jej żal jak dostanie buraka:)
dziwaczne podejście...; )
nie mogę się wypowiedzieć na temat BS z doświadczenia, ale zdecydowałam się iść (gdy nadejdzie czas; P) do Brody, bo podoba mi się jego styl.
btw. martwię się tylko mieszanką, bo mam pomysły na tatuaże też w innych stylach :P -
N N
Poszedłem tam z konkretnym pomysłem - w sensie co to ma być i jak to ma wyglądać, jako że to jest taka stylizowana alegoria, która funkcjonowała w sztuce - nie trzeba było tego wymyślać, tylko "przerobić". Po wysłaniu im maila, dostałem info - przyjdź to się umówimy. Przyszedłem i dowiedziałem się że to Daniel ma zrobić. Powiedział "zadzwoń za tydzień". Za tydzień było "zadzwoń za tydzień". I potem jeszcze raz. W końcu zrobił ten projekt, było OK i już wtedy się dało umówić na za 2 tygodnie. Zatem nie tyle chodzi, o termin oczekiwania, co o to przekładanie, tym bardziej że nie był to jakiś mega-projekt na całe plecy z milionem cieni, szczegółów itp.
Co do atmosfery. Jak napisałem, może ja dziadzieję ale średnio mi pasował fakt, że w momencie, kiedy koleś mnie dziara po sali defilują tabuny metal-dzieciaków, którzy tam gadają, drą się, jedzą, piją, zaglądają ci przez ramię itp. Nie żebym się bał że to wpłynie na jakość pracy typa, ale mnie osobiście trochę szło to na nerwy. Jednak jest to zabieg, ingerencja w twoje ciało i odrobina prywatności by nie zaszkodziła :)
Te kwestie i tak nie mają dla mnie większego znaczenia, bo jestem zadowolony, mam taką dziarę jak chciałem i jest git. Co do foty, to już tu była kiedyś ale postaram się ją wrzucić. -
Rudson
>Co do atmosfery. Jak napisałem, może ja dziadzieję ale średnio mi pasował fakt, że w momencie, kiedy koleś mnie dziara po sali defilują tabuny metal-dzieciaków, którzy tam gadają, drą się, jedzą, piją, zaglądają ci przez ramię itp. Nie żebym się bał że to wpłynie na jakość pracy typa, ale mnie osobiście trochę szło to na nerwy. Jednak jest to zabieg, ingerencja w twoje ciało i odrobina prywatności by nie zaszkodziła :)
to fakt, musze sie zgodzic, ze jest to lekko....hmm...irytujace, kiedy lezysz sobie prawie z golym tylkiem a wchodzi sobie Daniel z kumplem i stoi i sie przyglada :P i mialam glupie wrazenie ze nie patrzy na tatuaz :P -
Drizzt Do'Urden
>Rudson napisała:
>to fakt, musze sie zgodzic, ze jest to
>lekko....hmm...irytujace, kiedy lezysz sobie prawie z golym
>tylkiem a wchodzi sobie Daniel z kumplem i stoi i sie
>przyglada :P i mialam glupie wrazenie ze nie patrzy na
>tatuaz :P
jest na co popatrzeć <oczy w 5zł> -
DuB-HeaD
>Rudson napisała:
>>Co do atmosfery. Jak napisałem, może ja dziadzieję ale
>średnio mi pasował fakt, że w momencie, kiedy koleś mnie
>dziara po sali defilują tabuny metal-dzieciaków, którzy
>tam gadają, drą się, jedzą, piją, zaglądają ci przez
>ramię itp. Nie żebym się bał że to wpłynie na jakość
>pracy typa, ale mnie osobiście trochę szło to na nerwy.
>Jednak jest to zabieg, ingerencja w twoje ciało i odrobina
>prywatności by nie zaszkodziła :)
>
>to fakt, musze sie zgodzic, ze jest to
>lekko....hmm...irytujace, kiedy lezysz sobie prawie z golym
>tylkiem a wchodzi sobie Daniel z kumplem i stoi i sie
>przyglada :P i mialam glupie wrazenie ze nie patrzy na
>tatuaz :P
tez bym patrzyl na tylek :D -
Rudson
>Drizzt Do'Urden napisał
>jest na co popatrzeć <oczy w 5zł>
a skad Ty to mozesz wiedziec cwaniaku? -
wloczykij stalowelovegłowe
-
zwierzak
-
M.A.D
-
Anonim
wg mnie najlepsze studio; ]
narazie nabyłam jeden tatuaż ( robił Daniel) i jestem zadowolona :)
i każda osoba , której ich poleciłam również :) -
Oleńka
a ja bym chętnie zobaczyła Wasze tatuaże z BS bo w Waszych galeriach ni huhu nie mogę ich znaleźć. -
...
-
Drizzt Do'Urden
>Rudson napisała:
>>Drizzt Do'Urden napisał
>>jest na co popatrzeć <oczy w 5zł>
>
>a skad Ty to mozesz wiedziec cwaniaku?
Przeglądałem Twój profil :PPP -
Aniela