-
Anonim
Czyli waszym zdaniem to jet glupi pomysl ??
Chce taki wlasnie sobie zrobic a konkretnij napis ...
Bólu w sumie sie nie boje, tylko bardziej chodzi mi o gojenie i czy to miejsce sie nadaje na tatuaż.... -
Patryk
Bolec bedzie napewno,to tak jakby na chrzascce robic go,bo cieniutka skora. -
Anonim
-
-
-
Anonim
-
skoro jestes pelnoletnia, prawnie droga wolna, uzyj wyszukiwary gronowej po prawej stronie i odpowiednich watkow
-
Anonim
ja mam za uchem i jakoś mnie nic nie bolało...<nie,nie miałam znieczulenia i dupereli tego typu> heh powiem więcej nawet fajnie było takie śmieszne ukłucia... -
Anonim
tez taki mialam pomysl... tatuaz za uchem, myslalam bomba. no ale co tam mozna tworczego napisac, chyba nie imie i nazwisko!? no po ch. brak pomyslow... ^^ -
Rocia
oj,jest mnostwo rzeczy, ktore mozna napisac. trzeba sie tylko ew. zastanowic co mialoby dla nas najwieksze znaczenie.
z reszta nie trzeba pisac za uchem, mozna rysowac. -
Anonim
-
Anonim
no to czemu najpierw mowilas ze napis?ja pierdole no jak nie wiesz co robic to nie rob bo potem bedziesz plakac ze masz jakies scierwo zrobione za uchem...to nie jest dla ciebie oczywiste? -
Maniolo!
-
Anonim
>yaqp napisał
>bolesne bo cienka skora i nie ma tam prawie miesa,czyli igla
>wali praktycznie w kosc.chyba ze nisko za uchem gdzie szyja
>sie zaczyna,to chyba juz lepiej tam...
ej koles co ty gadasz? moj chlopak robil mi tatuaz za uchem i wogole mnie nie bolalo.
i nie wiem jakim beztaleciem musi byc tatuator skoro podczas tatuowania daje igle tak gleboko ,ze udeza ona w kosc... -
Papug
pozwolę zaryzykować stwierdzenie, że chodziło bardziej o wibracje rozchodzące się bezpośrednio po kości, a nie dosłownie o maszynke i igłę O_o -
monikatje
miejsce dosc niewygodne dla tatuatora, ale wielkich wzorow tam sie nie robi, wiec nie jest tak zle. mnie nie bolalo; ) -
eN.
mnie również nie bolało. po tym wszystkim czego się naczytałam w internecie trochę mnie to zaskoczyło. -
Edyta;)