-
Sposób
witam, jeśli temat był- to sorry, ale nie znalazłam :(
A pytanie brzmi- czy ktoś z was ma tatoo na pięcie? czy w ogóle robi sie i jak bardzo boli, tzn. czy bardziej boli niż np. łydka? Jak się goi (czy chodzić można?)
dzięki
pzdr -
DZIKA
-
Anonim
heh pewnie bol zalezy od piety jezeli ktos dba to ma delikatna skore i boli a jezeli ktos nie dotykal dlonia swojej stopy od 3 lat to nic nie poczuje:D -
Anonim
igly sie stepia; )
moim zdaniem boli,pozatym chyba moze sie wytrzec...tak mi sie wydaje -
-
DZIKA
Ja mam na obudwu stopach od wewnetrznej strony, tez nachodza mi dziarki na boczna czesc piety. I tam napierdalo mnie najbardziej, kostka to pikus przy tym...
A dziaranie piety od spodu jest bez sensu bo dziarka sie po prostu zetrze ... -
Proserpine
Ja mam jeszcze pytanie - czy jest jakiś sens robić małą dziarę na spodzie małego palca u stopy? Czy po prostu zetrze się w ciągu krótkiego czasu? -
DZIKA
-
Proserpine
-
DZIKA
-
slom
u listonosza taka dziarka, długo by sie nie utrzymała:P
ciekaw jestem czemu takie miejsce? w ogóle tego nie widać, możliwości wyboru wzoru raczej niewielkie. -
Proserpine
Właśnie dlatego, ze zauważyliby tylko spostrzegawczy ludzie, albo wtajemniczeni :) Ja wzór mam, ale skoro się zepsuje to po co? A szkoda strasznie, bo bardzo bym chciała. -
slom
zawsze możesz sobie zrobić i potraktować to jako tatuaż "nietrwały". tylko moment od kiedy zacznie Ci sie ścierać, aż do całkowitego wytarcia (a niewiadomo kiedy dokładnie to nastąpi), nie będzie najestetyczniejszy:) -
Karolina Stopka
Ja mam taką http://weheartit.com/entry/14419422 :) nie boli aż tak bardzo ,tzn mnie nie bolało to takie lekkie ukłucie ,przyjemny ból który kocham <uzależniłam się> ale to wszystko zależy od tego jak człowiek jest unerwiony . Zrobiłam ten tattoo bo się w nim zakochałam ,bardzo jestem zadowolona chociaż skóra na pięcie szybciej się ściera i jestem skazana na poprawki co pół roku . Ja nie mam z tym problemu bo za free zrobie poprawki i kumpla :)
Fajne miejsce , ciekawe nietypowe ,polecam :) -
Nieroztropna Zuzanna
-
Karolina Stopka
Jeżeli Ci się coś nie podoba to nie musisz w ten sposób tego komentować nie wychowańcu . Jesteś niemiła . Miło niezmiernie . ojojoj oh ah . słodkości kurwości kurwa . -
Angela Be.
>Karolina Stopka napisała:
>słodkości kurwości kurwa .
to za to jest mile i generalnie to ja nie wiem jest jakas moda na przeklinanie w każdym wyrazie?