Tatuaż [11140]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sposób

witam, jeśli temat był- to sorry, ale nie znalazłam :(
    A pytanie brzmi- czy ktoś z was ma tatoo na pięcie? czy w ogóle robi sie i jak bardzo boli, tzn. czy bardziej boli niż np. łydka? Jak się goi (czy chodzić można?)
    dzięki
    pzdr
  • DZIKA

ale od spodu stopy czy na boku piety?
  • Anonim

heh pewnie bol zalezy od piety jezeli ktos dba to ma delikatna skore i boli a jezeli ktos nie dotykal dlonia swojej stopy od 3 lat to nic nie poczuje:D
  • Anonim

igly sie stepia; )

moim zdaniem boli,pozatym chyba moze sie wytrzec...tak mi sie wydaje
  • DZIKA

Ja mam na obudwu stopach od wewnetrznej strony, tez nachodza mi dziarki na boczna czesc piety. I tam napierdalo mnie najbardziej, kostka to pikus przy tym...
    A dziaranie piety od spodu jest bez sensu bo dziarka sie po prostu zetrze ...
  • Proserpine

Ja mam jeszcze pytanie - czy jest jakiś sens robić małą dziarę na spodzie małego palca u stopy? Czy po prostu zetrze się w ciągu krótkiego czasu?
  • DZIKA

wszystko na spodzie stopy sie zetrze
  • Proserpine

Ale jak szybko?
  • DZIKA

No roznie to jest, nie da sie przewidziec jak szybko sie zetrze...
  • slom

u listonosza taka dziarka, długo by sie nie utrzymała:P
    ciekaw jestem czemu takie miejsce? w ogóle tego nie widać, możliwości wyboru wzoru raczej niewielkie.
  • Proserpine

Właśnie dlatego, ze zauważyliby tylko spostrzegawczy ludzie, albo wtajemniczeni :) Ja wzór mam, ale skoro się zepsuje to po co? A szkoda strasznie, bo bardzo bym chciała.
  • slom

zawsze możesz sobie zrobić i potraktować to jako tatuaż "nietrwały". tylko moment od kiedy zacznie Ci sie ścierać, aż do całkowitego wytarcia (a niewiadomo kiedy dokładnie to nastąpi), nie będzie najestetyczniejszy:)
  • Karolina Stopka

Ja mam taką http://weheartit.com/entry/14419422 :) nie boli aż tak bardzo ,tzn mnie nie bolało to takie lekkie ukłucie ,przyjemny ból który kocham <uzależniłam się> ale to wszystko zależy od tego jak człowiek jest unerwiony . Zrobiłam ten tattoo bo się w nim zakochałam ,bardzo jestem zadowolona chociaż skóra na pięcie szybciej się ściera i jestem skazana na poprawki co pół roku . Ja nie mam z tym problemu bo za free zrobie poprawki i kumpla :)

Fajne miejsce , ciekawe nietypowe ,polecam :)
  • Nieroztropna Zuzanna

oooooo i za free syf kiła i mogiła ojej!
  • Karolina Stopka

Jeżeli Ci się coś nie podoba to nie musisz w ten sposób tego komentować nie wychowańcu . Jesteś niemiła . Miło niezmiernie . ojojoj oh ah . słodkości kurwości kurwa .
  • Angela Be.

>Karolina Stopka napisała:
    >słodkości kurwości kurwa .

to za to jest mile i generalnie to ja nie wiem jest jakas moda na przeklinanie w każdym wyrazie?
| |

Sztuka najbliższa ciału. Tutaj dowiesz się co, gdzie, jak i dlaczego. Najpierw jednak przeczytaj ...

Fotki

Miejsca grona (9)