Tatry [2896]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Czarny

Ja miałem przyjemnosc spotkac Nastule i Kubackiego(judo).
    Chyba robili sobie trening przed Sydney.
  • Perczo(L)

Ja dwukrotnie spotkałem Krystynę Feldman czyli "Babkę Kiepską"
  • Czarny

no prosze
  • Łyba, Ex

Ryszardzik Rynkowski po drodze na wyludnione granaty!
  • Anonim

a tetmajer? i kasprowicz? i w ogóle cała Młoda Polska; P to były czasy... nie potrafie juz sobie wyobrazic takich dziewiczych tatr bez turystów
  • Czarny

srac na kasprowicza i tego drugiego!!!!!!11
  • Paszczak

oooo nie nie takich pojebów to bym nie chciał spotkać...moze sie zbunkrowali gdzies w krzaku dzikiej róży w ciemnych smreczynach HAHA.
  • Grzegorz Krawczak

ja widzialem kiedys w zime pilkarzy wisly plock jak sobie biegali droga pod reglami
  • moniqe...

ja spotkałam na szlaku jak zbiegał z Kościelca Dariusza Michalczewskiego
  • Katarina

Michalczewski czesto sie tam placze. Ja klocilam sie z nim o lancuch na Swinicy. Czekalismy z przyjaciolmi jakies 20 min. na szczycie, bo wchodzila dosc "spora" ( 6 sztuk ) grupa ludzi i jak juz lancuch byl wolny i chcielismy zejsc to ten buc Michalczewski zlapal lancuch na dole i na moje slowa "Ej, ale my tu czekamy !!" ryknal "Czekanie czekaniem - ja tu trening mam!!" Od tego czasu go nie znosze!! BUC DO KWADRATU!! Potwierdzi to mam nadzieje moja przyjaciolka ANIOLEK ( buzka dla piszacych prace magisterska ).
  • .:AgA:.

oj, zgadza się, zgadza :)
    won z Michalczewskim!! nie ma vipowania na Świnicy @*#%&$#*#!!
  • Katarina

Noooo, chyba ze bylby to VIP, ktory nam sie podoba...;) Nie, Ciociu????
  • Katarina

Ale juz nic nie pisze o H, bo mnie zeklniesz i zrzucisz z Giewonta!!!!
    hihihihi...:P
  • .:AgA:.

a żebyś wiedziała że mogę zrzucić!!; P a tak na serio to chyba nie idziemy w tym roku na Giewont? (ile można... nawet na rozgrzewkę) Pablo też jest tego samego zdania. Ile można oglądać pań klapkach i sandałkach?; )
  • Katarina

Aaaaaaaaaaaaaaaaach........... ...........
    To lamiemy nasza tradycje????
    Jak ja to przezyje???????????????????
    :D:D:D:D
  • Anonim

Ania Mucha
  • Agata

Kasia Cichopek
  • 284561

Joker: na Tetmajera nie dam złego słowa powiedzieć, bo Tatry kochał - polecam wiersz "Widok ze Świnicy do Doliny Wierchcichej"

a ze znanych ludzi, kiedyś spotkałem Gustawa Holoubka, ale i tak nic nie przebije 13stu (dwa razy liczyłem) zakonnic na kilka chwil przedtem, gdy dziabnął mnie owczarek podhalański - ślad na łydce mam do dziś, a te 13 zakonnic, to musiał być omen; )
  • Grono.Net

ze znanych ludzi to ja 8)
  • Michal

A wiesz MISERY ile Joker nerwow stracil przez Tetmajera? Chodzilem z nim do liceum i zawsze widzialem jego mine jak kobitka od polskiego szukala chetnego do odpowiedzi.; -)
| |

Dla miłośników nart i widoku ośnieżonych szczytów zimą, a przepięknych szlaków i dolin late...

Fotki

Miejsca grona (0)