-
Czarny
Ja miałem przyjemnosc spotkac Nastule i Kubackiego(judo).
Chyba robili sobie trening przed Sydney. -
Perczo(L)
-
Czarny
-
Łyba, Ex
-
-
Anonim
a tetmajer? i kasprowicz? i w ogóle cała Młoda Polska; P to były czasy... nie potrafie juz sobie wyobrazic takich dziewiczych tatr bez turystów -
Czarny
-
Paszczak
oooo nie nie takich pojebów to bym nie chciał spotkać...moze sie zbunkrowali gdzies w krzaku dzikiej róży w ciemnych smreczynach HAHA. -
Grzegorz Krawczak
ja widzialem kiedys w zime pilkarzy wisly plock jak sobie biegali droga pod reglami -
moniqe...
ja spotkałam na szlaku jak zbiegał z Kościelca Dariusza Michalczewskiego -
Katarina
Michalczewski czesto sie tam placze. Ja klocilam sie z nim o lancuch na Swinicy. Czekalismy z przyjaciolmi jakies 20 min. na szczycie, bo wchodzila dosc "spora" ( 6 sztuk ) grupa ludzi i jak juz lancuch byl wolny i chcielismy zejsc to ten buc Michalczewski zlapal lancuch na dole i na moje slowa "Ej, ale my tu czekamy !!" ryknal "Czekanie czekaniem - ja tu trening mam!!" Od tego czasu go nie znosze!! BUC DO KWADRATU!! Potwierdzi to mam nadzieje moja przyjaciolka ANIOLEK ( buzka dla piszacych prace magisterska ). -
.:AgA:.
oj, zgadza się, zgadza :)
won z Michalczewskim!! nie ma vipowania na Świnicy @*#%&$#*#!! -
Katarina
Noooo, chyba ze bylby to VIP, ktory nam sie podoba...;) Nie, Ciociu???? -
Katarina
Ale juz nic nie pisze o H, bo mnie zeklniesz i zrzucisz z Giewonta!!!!
hihihihi...:P -
.:AgA:.
a żebyś wiedziała że mogę zrzucić!!; P a tak na serio to chyba nie idziemy w tym roku na Giewont? (ile można... nawet na rozgrzewkę) Pablo też jest tego samego zdania. Ile można oglądać pań klapkach i sandałkach?; ) -
Katarina
Aaaaaaaaaaaaaaaaach........... ...........
To lamiemy nasza tradycje????
Jak ja to przezyje???????????????????
:D:D:D:D -
Anonim
-
Agata
-
284561
Joker: na Tetmajera nie dam złego słowa powiedzieć, bo Tatry kochał - polecam wiersz "Widok ze Świnicy do Doliny Wierchcichej"
a ze znanych ludzi, kiedyś spotkałem Gustawa Holoubka, ale i tak nic nie przebije 13stu (dwa razy liczyłem) zakonnic na kilka chwil przedtem, gdy dziabnął mnie owczarek podhalański - ślad na łydce mam do dziś, a te 13 zakonnic, to musiał być omen; ) -
Grono.Net
-
Michal
A wiesz MISERY ile Joker nerwow stracil przez Tetmajera? Chodzilem z nim do liceum i zawsze widzialem jego mine jak kobitka od polskiego szukala chetnego do odpowiedzi.; -)