-
tt
Poszukuję partnerkę do tańca towarzyskiego o wzroście 168-180, wiek 20-30, bez klasy tanecznej lub z E. Chcę się szkolić do turnieju i razem wystartować za pół roku lub trochę później. Przewiduję naukę i ćwiczenia wieczorami oraz w weekendy. Warszawa. -
Kamil Nowy
Szukam partnerki do tańca z Sokołowa Podlaskiego lub Siedlec.Ma 19 lat.Piszcie na nr 39107993
Pozdrawiam -
Aleksandra Wiącek
Szukam PARTNERA do tańca- SALSA CUBANA w Lublinie,kurs dla początkujących.
Pilne!! :D bo jestem zapisana na kurs który rozpoczyna się w połowie lutego.
kontakt tel 791015131 -
♥Asiunia ♥
Witam.
Poszukuję partnera do TT. Treningi w Warszawie. Mam 170 cm wzrostu (w butach).
Byłam przygotowana do występu na turnieju (mam choreografie do wszystkich 8 tańców), lecz niestety z powodu rezygnacji partnera nie mogłam wystartować.
Chciałabym trenować kilka razy w tygodniu oraz w weekendy (do ustalenia).
Proszę o kontakt na mail: taniec11111@o2.pl
Pozdrawiam :) -
-
Ola ....
Szukam partnera to tańca towarzyskiego z Warszawy. Wymagane jakiekolwiek doświadczenie.
Mam 17 lat, 165 cm wzrostu (bez butów), doświadczenie >10 lat. -
Aleksandra Daven
Szukam partnera do tańca towarzyskiego w Opolu. Kurs dla początkujących.
Mam 164 cm wzrostu i 35 lat. Poszukuję kogoś ok. 30 lat lub starszego.
Kontakt: szaramysz1@o2.pl -
Monika W
Witam :) Szukam partnera na kurs tańca .. kiedys tanczylam nawet zdobylam klase E ..ale to dawno i nieprawda :)
Najllepiei 25-35 lat
Mam 162 cm wzrostu. Jestem z Łodzi ...
Pozdrawiam
Monika
moje gg 40705717 -
KursTanca.NET
Szukamy zarówno partnerek, jak i partnerów na kurs tańca towarzyskiego:
http://www.kurstanca.net/?id=nie_ma...
Przewidziane zniżki i promocje! -
♥Asiunia ♥
Hej
Poszukuję partnera do TT. Treningi w Warszawie. Mam 170 cm wzrostu (w butach).
Byłam przygotowana do występu na turnieju (mam choreografie do wszystkich 8 tańców), lecz niestety z powodu rezygnacji partnera nie mogłam wystartować.
Chciałabym trenować kilka razy: w tygodniu oraz w weekendy (do ustalenia). Chciałabym od nowa zacząć się przygotowywać do turniejów. Partnerzy z klasą taneczną E lub umiejętnościami zbliżeni do E klasy mile widziani :)
Zainteresowanych proszę o kontakt na mail taniec11111@o2.pl
Pozdrawiam :) -
Arleta Szafranowska
Szukam partnera do tańca towarzyskiego córka ma 11 lat 151 cm wzrostu tańczy w TKS Jantar w Wolinie poszukuję partnera z okolic Wolin Międzyzdroje najlepiej w wieku 12 - 14 lat córka jest w klasie tanecznej F tańczy prawie 6 lat bardzo szybko się uczy i jest bardzo ambitna.Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu partnera chętnych proszę o kontakt pod numer tel.512079265 lub na email arletasz80@go2.pl pozdrawiam Arleta Szafranowska -
karola.
Mam 15lat, 160cm wzrostu i szukam partnera z Warszawy. Więcej na priv :) -
*:Anuśka:) *
Poszukuję partnera do tańca towarzyskiego w Warszawie najlepiej w Rivierze.Mam 21 lat i 164cm wzrostu Posiadam B klasę w St i C w La i miałam 4 lata przerwy w tancu towrzyskim. Ale za to od 2 lat tancze latino solo w zespole więć z tancami La nie mam takich braków. Na razie nie chce tanczyć turniejowo tylko sprobowac wrocic do tego co bardzo kocham. Czekam chętnych o kontakt. -
biazol
Poszukiwana partnerka
Poznań
taniec towarzyski
Od kilku miesięcy uczę się tańczyć w szkole tańca Jawor. Niedługo kończę P2, więc coś już umiem;)
Szukam partnerki, która mogłaby wskoczyć od razu na P3 (ale powtórka P2 też nie szkodzi).
Mój wzrost to 173 cm i wyśmienity rocznik 83; ]
kontakt: stanley.biaz małpa gmail kropka com -
--->KaRcIa<---
poszukuje pilnie partnera do TT - poziom D/C klasa, wiek pow. 18 lat. Warszawa