-
cami.
Stwierdziłam, że przyda się nowy temat, bo w tamtym dużo wpisów, z czego większość pewnie już nieaktualnych.
Dla porządku tamten zamknę :)
Dla poszukujących wklejam adres strony z ogłoszeniami potencjalnych partnerek/partnerów :)
http://www.makudo.shou.pl/taniec/ -
EmilKA
szukam partnera!!! umię wszystkie tańce standardowe i latynowskie. Tańczę 2 lata. jeśli ktoś jest chętny zapraszam do mnie.=) -
Kasiulek
szukam jakiegos chetnego pana od wrzesnia ,moze ktorys z was bedzie chetny pozdrawiam:P -
Anonim
-
-
KaŚ
Ja też szukam partnera, ale początkującego od za niedługo;)
I jak by co to proszę na priv, bo nie zaglądam tu za często. -
marcin
Ja tez szukam partnerki.Tylko takiej która powaznie podchodzi do sprawy. -
--->KaRcIa<---
i ja rowniez poszukuje partnera (Legionowo, Wawa.)....wiecej na priv:) -
Dorota
Hej,
w propos twojego ogłoszenia, to ja poważnie podchodze do tańczenia , szukam kogoś do tańca towarzyskiego kto już zna przynajmniej podstawy, bo już troche tańcze. Obecnie jestem na kursie rock 'n' rolla i jeszcze mi mało :)
pozdrawiam
Dorota -
Anonim
hey szukam partnera do tt z warszawy mam 15lat okolo172wzrostu..szukam kogos z doswiadczeniem ale poczatkujacy tesh moze byc:)tancze juz prawie rok i chce osiagac jakies sukcesy:)piszcie na priv -
Marcin L.
Poszukuję partnerki z jakimikolwiek podstawami:) Mam 171cm, wiec partnerka oczywiscie nizsza:) tancze od pol roku, poziom mniej wiecej D, -
Anonim
-
Anonim
-
Kasieńka
-
Ania :]
-
uważaj na wilki,.
ja chetnie potancze TT od wrzesnia, tylko nie mam z kim :(
potrzebuje partnera w wieku 15-17 lat powyzej 175 cm
-
uważaj na wilki,.
-
.
Szukam partnera do tańca towarzyskiego, do 20 lat, mam 170cm wzrostu, tańczę już 2 lata, mieszkam pod Warszawą. Może być początkujący, który umie przynajmniej podstawy lub zaawansowany. -
Paulina Walaszczyk
-
klaudyna
-
Anonim