TANIEC Z GWIAZDAMI; P [544]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • M.K.

Wyobraźcie sobie Beatę Tyszkiewicz w sexownej rumbie :P Zbyszka w gorącej sambie :P Niedowiary? :D Już 13 maja sie o tym przekonamy :P
  • Anonim

no bedzie smiesznie :D no a co powiecie na to, ze beda wybierac najlepsze tance z poprzednich 3 edycji? na jakie tance stawiacie? Bo ja na walca, jive, sambe i freestyle Mroczka, fokstrota, pasodoble Tynca i rumbe Kingi Rusin.. no i oczywiscie jeszcze Jive i cha-che Obuchowicza! :)
  • Anonim

Jak dla mnie to napewno wygra walc i jive Rafała Mroczka, no rumba Kingi... Moze tango Petera...No napewno paso Tynia:) Ale szkoda, ze Kasi cichopek nie bedzie...No ale z drugiej strony bedzie wyrownana walka:P Ej, ale ja myslalam, ze to beda tylko te tance, ktore zdobyly cztery dziesiątki...To jak to bedzie w koncu???
  • Wiktoria

ja stawiam na :
    Rumbę- Kingi Rusin
    Sambę-Rafał Mroczek
    Pasodoble-Krzysztof Tyniec
    Jive-Peter Lucas
    Cha-cha - Krzysztof Tyniec/Przemek Cypryański

Walc angielski-Peter Lucas/Krzysztof Tyniec
    quickstep-Przemek Sadowski
    Tango-Peter Lucas/Krzysztof Tyniec
    Foxtrot-Krzysztof Tyniec
  • Anonim

A pieknego walca zatanczyla tez Asia Jablczynska:)
  • karolina.

>Marcinek x] napisał
    >Wyobraźcie sobie Beatę Tyszkiewicz w sexownej rumbie :P
    >Zbyszka w gorącej sambie :P Niedowiary? :D Już 13 maja sie
    >o tym przekonamy :P

no już się doczekjać nie mogę!!:D
  • Wiktoria

Beatę Tyszkiewicz widzę w przepięknym walcu angielskim lub romantycznym foxtrocie.
  • Anonim

Tyszkiewicz nie bedzie tańczyła tam jakichś szybkich tanców.
    Ona pewnie zatańczy walca :) Ze Stefano xD
  • PauLEEna

W każdym razie zapowiada się ciekawie...
  • Kuba

o matko to bedzie masakra ale sie ciekawie zapowiada:pp tyszkiewiczowa i taniec??!!!??!!??!!??! mamo heeelp ona nie zatanczy nawet jednego kroku
  • wolińska

a czemu nie bedzie kasi cichopek??
  • ~Ewelinka~

bo to będzie z 3 ostatnich edycji
  • Anonim

To bedzie dobre!!!!!
  • kasia

Hmmm...Mam nadzieję, że pojadą pani Iwonie...Za te wszystkie jej (delikatnie mówiąc) niemiłe komentarze...
    Kubuś, Szymon, Kaziu DO ROBOTY!
  • Anonim

Wlasnie szkoda ze Kasiorka nie bedzie :( Ale skubana, napewno by wiekszosc laurów zgarnela :P No procz np. paso, bo paso nalezy do Tynia (a poza tym nie tanczylaby)... Juz sie nie moge doczekac:)
  • RAF.

Z tego co wiem to wodecki zatańczy z iwonką, a beatka z galińskim, ale moge sie mylic.
  • Anonim

Ja tez tak mysle, ze wlasnie tak ich w pary dobiora. <hahaha>
  • ~Ewelinka~

tylko że raczej będzie tak że każdy z nich będzie miała tańcerzy i nie będą ze soba tanczyć razem
  • M.A.J.S

>Kati}:D napisała:
    >Hmmm...Mam nadzieję, że pojadą pani Iwonie...Za te
    >wszystkie jej (delikatnie mówiąc) niemiłe komentarze...
    >Kubuś, Szymon, Kaziu DO ROBOTY!

no może naprawdę nie zawsze jest delikatna, ale ona przynajmniej ocenia za coś, a Tyczkiewicz dałaby nawet 9 jakby ktoś stał na parkieci lub zrobił 5 kroków

• Anonim

Popieram koleżankę powyżej. Iwona zna się na rzeczy i jest, jak juz to kiedyś napisałam, dla tańca tym,czym Małysz dla skoków- wielokrotną mistrzynią Polski, więc trochę szacunku prosze. Pamiętam ją jak występowała na turniejach tanecznych i reprezentowała swój olsztyński klub.
    P.S. Nie podobało mi się, jak pani Tyszkiewicz dawała Rafałowi Olbrychskiemu 9 podczas, gdy Iwona dawała 3 lub 2, a robiła tak tylko dlatego,że jest dobrą znajomą rodziny Olbrychskich...