-
M.K.
Wyobraźcie sobie Beatę Tyszkiewicz w sexownej rumbie :P Zbyszka w gorącej sambie :P Niedowiary? :D Już 13 maja sie o tym przekonamy :P -
Anonim
no bedzie smiesznie :D no a co powiecie na to, ze beda wybierac najlepsze tance z poprzednich 3 edycji? na jakie tance stawiacie? Bo ja na walca, jive, sambe i freestyle Mroczka, fokstrota, pasodoble Tynca i rumbe Kingi Rusin.. no i oczywiscie jeszcze Jive i cha-che Obuchowicza! :) -
Anonim
Jak dla mnie to napewno wygra walc i jive Rafała Mroczka, no rumba Kingi... Moze tango Petera...No napewno paso Tynia:) Ale szkoda, ze Kasi cichopek nie bedzie...No ale z drugiej strony bedzie wyrownana walka:P Ej, ale ja myslalam, ze to beda tylko te tance, ktore zdobyly cztery dziesiątki...To jak to bedzie w koncu??? -
Wiktoria
ja stawiam na :
Rumbę- Kingi Rusin
Sambę-Rafał Mroczek
Pasodoble-Krzysztof Tyniec
Jive-Peter Lucas
Cha-cha - Krzysztof Tyniec/Przemek Cypryański
Walc angielski-Peter Lucas/Krzysztof Tyniec
quickstep-Przemek Sadowski
Tango-Peter Lucas/Krzysztof Tyniec
Foxtrot-Krzysztof Tyniec -
-
Anonim
-
karolina.
>Marcinek x] napisał
>Wyobraźcie sobie Beatę Tyszkiewicz w sexownej rumbie :P
>Zbyszka w gorącej sambie :P Niedowiary? :D Już 13 maja sie
>o tym przekonamy :P
no już się doczekjać nie mogę!!:D -
Wiktoria
Beatę Tyszkiewicz widzę w przepięknym walcu angielskim lub romantycznym foxtrocie.
-
Anonim
Tyszkiewicz nie bedzie tańczyła tam jakichś szybkich tanców.
Ona pewnie zatańczy walca :) Ze Stefano xD -
PauLEEna
-
Kuba
o matko to bedzie masakra ale sie ciekawie zapowiada:pp tyszkiewiczowa i taniec??!!!??!!??!!??! mamo heeelp ona nie zatanczy nawet jednego kroku -
wolińska
-
~Ewelinka~
-
Anonim
-
kasia
Hmmm...Mam nadzieję, że pojadą pani Iwonie...Za te wszystkie jej (delikatnie mówiąc) niemiłe komentarze...
Kubuś, Szymon, Kaziu DO ROBOTY! -
Anonim
Wlasnie szkoda ze Kasiorka nie bedzie :( Ale skubana, napewno by wiekszosc laurów zgarnela :P No procz np. paso, bo paso nalezy do Tynia (a poza tym nie tanczylaby)... Juz sie nie moge doczekac:) -
RAF.
Z tego co wiem to wodecki zatańczy z iwonką, a beatka z galińskim, ale moge sie mylic. -
Anonim
-
~Ewelinka~
tylko że raczej będzie tak że każdy z nich będzie miała tańcerzy i nie będą ze soba tanczyć razem -
M.A.J.S
>Kati}:D napisała:
>Hmmm...Mam nadzieję, że pojadą pani Iwonie...Za te
>wszystkie jej (delikatnie mówiąc) niemiłe komentarze...
>Kubuś, Szymon, Kaziu DO ROBOTY!
no może naprawdę nie zawsze jest delikatna, ale ona przynajmniej ocenia za coś, a Tyczkiewicz dałaby nawet 9 jakby ktoś stał na parkieci lub zrobił 5 kroków
-
Anonim
Popieram koleżankę powyżej. Iwona zna się na rzeczy i jest, jak juz to kiedyś napisałam, dla tańca tym,czym Małysz dla skoków- wielokrotną mistrzynią Polski, więc trochę szacunku prosze. Pamiętam ją jak występowała na turniejach tanecznych i reprezentowała swój olsztyński klub.
P.S. Nie podobało mi się, jak pani Tyszkiewicz dawała Rafałowi Olbrychskiemu 9 podczas, gdy Iwona dawała 3 lub 2, a robiła tak tylko dlatego,że jest dobrą znajomą rodziny Olbrychskich...