Sztuki Walki [5807]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • prestige

Jest strasznie dużo rodzajów karate... Jednaym z nich jest chociażby wymienione w temacie TY-GA...
    Kto słyszał?
    Kto trenuje?
    Jaka sekcja?
    Jak się podoba?
  • Anonim

to tak jak z pierogami : masz w chuj rodzajów a to zawsze są pierogi :)
  • prestige

hm... ciekawe porównanie...; )
    a wiesz jaki jest ten styl?; ]
    nurtuje mnie jeczne jedna rzecz... ale ona innym razem. :P
  • Anonim

Ahmed - ty to jednak jesteś poeta i filozof, a nie tylko tępa siła :>
  • Anonim

e tam Freddy..zdawało Ci się :) co to za poezja dotycząca pierogów ?? :)

siła, siła, siła, siła; )
  • prestige

hm...prawda; )
  • moro

TY-GA nazwa pochodzi od 2 pierwszych liter imion zalozycieli stylu, cos jak karate bolek i lolek. żenua; ) z tego co slyszalem ta sama kategoria co tsunami.
  • Anonim

tymek i gacek
  • prestige

nazywaj to jak chcesz. ja trenuję to karate i jestem zadowolona. trenowałam wiele innych styli i jakoś ten jest najciekwaszy z nich wszystkich. ale cóz... masz prawo wypowiedzieć swoje zdanie :/
  • Anonim

nooo...z pewnością masz ogromne doświadczenie w sztukach walki mając zaledwie 13 lat :)

a jakie style trenowałaś ?? lopatką-w-wiaderko ?? czy nogą-w-piaskownicę ?? :]
  • Anonim

Ja tam niewiem o tym karate.Podejrzewam że to bubel jakiś jak tsunami.Ale niech ten styl sobie żyje.
  • Anonim

Oto cytat z VORTAL BUDO:
    "Jak dobrze pamiętam - założyciele nazywają się Tyron i Gary Wasniewski, mieszkają w Anglii i mają polskie korzenie..."
    Ciekawe jak nie Tsunami to TY GA
  • Maciek

Ahmed loaptka-w-wiaderko to jedna z odnog karate tsunami wiec nie wysmiewaj sie tu z mlodej adeptki Ryska
  • Anonim

tam nie ma łopatki tylko szpadel i sierp !!! dokształć się; )
  • Maciek

ale dziecece sekcje maja lopatke-metodyka treningowa Murata :P
  • Anonim

Murat potrafi powalić widelcem koksa uzbrojonego w bejzbol.Respekt RYSIO...
  • Anonim

:] może się koleżance pomieszało i chodzi na jakąś gimnastyke korekcyjną czy coś takiego :)
  • moro

"nazywaj to jak chcesz. ja trenuję to karate i jestem zadowolona. trenowałam wiele innych styli i jakoś ten jest najciekwaszy z nich wszystkich. ale cóz... masz prawo wypowiedzieć swoje zdanie :/"
    a napiszesz co trenowalas jaki czas i u kogo?

moze podasz jakas strone odnosnie tyga?

ja teg czegos nie widizalem na oczy, smiesyz mnie tworzenie nazwy na zasadzie bolek i lolek karate, wiec chetnie sie przekonam ze to cos wartego uwagi tylko podaj jakies linki.
  • Anonim

Chyba niema zadne polskiej strony Ty GA, zagrniczne są i jest napisne o załozycielach.Ja jeszcze nie słyszałem zeby w zawodach wszechstylowych startowali z TYGA więc wątpie w przydatnosć tego stylu.
  • Twoja Stara

a ja powiem że ciekawa to jest każda sztuka walki, tylko zależy co przez to rozumiemy. ja np trenuję VT i uważam że to nie jest wcale ciekawe, wręcz nudne czasem i pozbawione większej finezji a jednak jest w tym jakiś pałer.
  • 1
  • 2
| |

Sztuki walki, a także sporty i systemy, oraz wszystko co ma związek z tematem: sprzęt, dieta, pr...

Fotki

Miejsca grona (1)