Sztuki Walki [5807]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sandra

tak.. tylko ja pisałam, że w Łomiankach jest dla mnie za daleko. I chciałam się dowiedzieć czy w Warszawie, poza sekcją Grzegorza Krauze, jest coś jeszcze. Jakoś google w tym przypadku nie potrafią mi pomóc, dlatego napisałam tutaj.
  • megablasta von bigshoot'a

a sorry, moja wina <na kolanach, po grochu, w worze pokutnym>

• Sosen ^^

Mówiłem że nie ma :D ^^ haha
  • Sandra

hehe spoko :) to w ramach zadośćuczynienia, zamiast po grochu, na kolanach itd, to po prostu znajdź mi taka sekcję; )
  • X/Apis

Grzegorz Krauze jest na prawdę super.
    Trenuje też jednostki mundrowe, dlatego czasami zastępują Go Ci z czarnymi pasami.
  • Dobry.

Goci na ogół mają czarne pasy, często z ćwiekami.
  • Sandra

jak ja ćwiczyłam u Grzegorza Krauze to zawsze w piątki treningi prowadzili ci z czarnymi pasami a nie Krauze. Nie wiem jak jest teraz. Treningi były na prawdę porządne, niezależnie od tego, kto je prowadził. Dlatego chciałabym je kontynuować, ale czas mam nieco ograniczony i miałam nadzieję, że znajdę coś w miarę blisko domu; ) myślałam, że może któryś z czarnym pasem otworzył swoją sekcję. ale niestety. szkoda.
  • megablasta von bigshoot'a

a na co jest właściwie nacisk w tym kempo? bo chyba ćwiczyć coś podobnego to nie grzech (no chyba, że składałaś jakąś rytualną przysięgę lojalności, wtedy wstawisz kit, że idziesz na przeszpiegi i też będzie dobrze)
  • Sandra

hehe nie, po kempo trenowałam jeszcze karate, boks i kick boxing, ale po prostu treningi kempo najbardziej mi się podobały. A na co jest nacisk? nie wiem, aż tak się na tym nie znam, po prostu ćwiczę; ) ogólnie samo kempo jest bardzo podobne do karate. Ćwiczyłam już w wielu miejscach, ale jeszcze nie trafiłam na tak dobre treningi jakie były u Grzegorza Krauze, czy Wilczyńskiego w Łomiankach. Ćwiczę inne rzeczy, bo to nie grzech; ) ale jakby była możliwość, to wolałabym jednak to kempo.
  • Anonim

Zapraszamy na treningi Shaolin Kempo
    Warszawa ul. Popiełuszki 5
    Poniedziałek ,Środa i piątek
    godziny : 18-20
  • Macioł wariat

terminy treningów sa nadal takie same czy cos sie zmieniło?
  • Boruta

Bajek przed laty pisanych nie chce mi sie prostować, ale jedno mnie tak powaliło, że nie mogłem się powstrzymać. Mianowicie text:
    "Jest tam taki człowiek, który trenuje brygady GROM."
    Dla nieozorientowanych - Grom to jednostka o stanie batalionu. :-D
| |

Sztuki walki, a także sporty i systemy, oraz wszystko co ma związek z tematem: sprzęt, dieta, pr...

Fotki

Miejsca grona (1)