-
Sandra
tak.. tylko ja pisałam, że w Łomiankach jest dla mnie za daleko. I chciałam się dowiedzieć czy w Warszawie, poza sekcją Grzegorza Krauze, jest coś jeszcze. Jakoś google w tym przypadku nie potrafią mi pomóc, dlatego napisałam tutaj. -
-
Sosen ^^
-
Sandra
hehe spoko :) to w ramach zadośćuczynienia, zamiast po grochu, na kolanach itd, to po prostu znajdź mi taka sekcję; ) -
-
X/Apis
Grzegorz Krauze jest na prawdę super.
Trenuje też jednostki mundrowe, dlatego czasami zastępują Go Ci z czarnymi pasami. -
-
Sandra
jak ja ćwiczyłam u Grzegorza Krauze to zawsze w piątki treningi prowadzili ci z czarnymi pasami a nie Krauze. Nie wiem jak jest teraz. Treningi były na prawdę porządne, niezależnie od tego, kto je prowadził. Dlatego chciałabym je kontynuować, ale czas mam nieco ograniczony i miałam nadzieję, że znajdę coś w miarę blisko domu; ) myślałam, że może któryś z czarnym pasem otworzył swoją sekcję. ale niestety. szkoda. -
a na co jest właściwie nacisk w tym kempo? bo chyba ćwiczyć coś podobnego to nie grzech (no chyba, że składałaś jakąś rytualną przysięgę lojalności, wtedy wstawisz kit, że idziesz na przeszpiegi i też będzie dobrze)
-
Sandra
hehe nie, po kempo trenowałam jeszcze karate, boks i kick boxing, ale po prostu treningi kempo najbardziej mi się podobały. A na co jest nacisk? nie wiem, aż tak się na tym nie znam, po prostu ćwiczę; ) ogólnie samo kempo jest bardzo podobne do karate. Ćwiczyłam już w wielu miejscach, ale jeszcze nie trafiłam na tak dobre treningi jakie były u Grzegorza Krauze, czy Wilczyńskiego w Łomiankach. Ćwiczę inne rzeczy, bo to nie grzech; ) ale jakby była możliwość, to wolałabym jednak to kempo. -
Anonim
Zapraszamy na treningi Shaolin Kempo
Warszawa ul. Popiełuszki 5
Poniedziałek ,Środa i piątek
godziny : 18-20 -
Macioł wariat
-
Boruta
Bajek przed laty pisanych nie chce mi sie prostować, ale jedno mnie tak powaliło, że nie mogłem się powstrzymać. Mianowicie text:
"Jest tam taki człowiek, który trenuje brygady GROM."
Dla nieozorientowanych - Grom to jednostka o stanie batalionu. :-D