Sztuki Walki [5807]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • megablasta von bigshoot'a

jeśli jeszcze raz jakiś michalowy troll wpadnie tu reklamować w/w grono, to obiecuje takowego delikwenta banować, skarżyć jego i Michala do moderatora serwisu, a powyższy wątek Michała usunąć.
  • Anonim

ważne jest to żeby sekcje sztuk walk nie przypominały tej szkoły

http://www.youtube.com/watch?v=RPsD...
  • Eryk Engel

Witam
    Kiedys miałem okazje poznać pana Roberta. K i to co piszą Ci koledzy wyżej o nim to głupoty. Innaczej, nie widze przyczyny dlaczego mieli by pisać pozytywnie jeżeli sa od pana Wojciecha .A z Łodzi. Ten człowiek z tego co słyszałem jeździł po Polsce do instruktorów uprawiajacych JKD i opowiadał że jest jedynym instruktorem od Inosanto. Robił to nie kulturalnie. Ja bym do takiego instruktora nie poszedł.
    Powiem tyle teraz w Łodzi jest gość do którego warto przyjść na trening nawet jakiś czas temu była u niego córka Inosanto tu to warto ćwiczyc ale nie u gościa co jezdzi po Polsce i wszystkim gada ze jest jedyny. Jak jest jak nie jest. Co lepsze ten gość przez pewien czas atakował i pisał na wszystkich forach jaki to pan Robert K nie jest że ta sekcja w Warszawie to co oni tam robia teraz mamy odpowiedz co on chciał zrobić przez kilka lat chciał wejść na rynek Warszawy co wychodziło mu tak że nawet nie ma o nim słowa i po co tak wszyskich niszczył w Łodzi też go nie ma bo jest instruktor, który naprawde ćwiczył z Inosanto
    Pozdrawiam wszystkich naiwniaków, którzy dali sie nabarac na jego gadanie i przystąpili do jego beznadziejnego planu, pisania głupot na temat osoby im nie znanej. A słyszałem też że wysyłał swoich uczniów do tamtej grupy aby sledzili to co sie tam robi. Kto wie może potem to wykożystywał na swoich zajęciach. Mówią że sztuki walki łączą tak chyba że ma się nie odpowiedniego instruktora, który robi zamieszanie i nastawia wrogo do innych.
  • megablasta von bigshoot'a

ale pierdolenie ...
  • ¹²³ Z.

Eryk Engel. Chciałbym aby te jąkanie było przetłumaczone na polszczyznę i było poparte jakimiś argumentami
  • Boruta

Bruce Lee jest ikoną popkultury i na niego i jego Jkd powołują się bardzo różni ludzie, robiący bardzo różne rzeczy. Osobiście miałem okazje zapoznać się z koncepcją Jkd w wykonaniu mojego nauczyciela Bjj, Roya Harrisa i to co demonstrował zmieniło moją uprzednio negatywną opinie na temat Jkd.
    Kauzer. Nie wiem jak obecnie, ale swego czasu bardzo konkretną sekcją kung fu był poznański klub Choy lee fut.
  • Wojciech Adamusik

Po raz kolejny na zaproszenie Sifu Wojciecha Adamusika będziemy gościć w naszym kraju legendarnego GM Richarda Bustillo! Jest to niezwykła okazja dla wszystkich którzy kochają sztuki walki i mają otwarty umysł aby przez dwa dni moc potrenowac z uczniem Bruce'a Lee, zadawać mu pytania i doświadczyc niezwykłej wiedzy.
    Seminarium odbędzie się w Łodzi w dniach :
    22 i 23.10,2011.
    w dniu 21.10 - odbędą się lekcje prywatne.
    Wszelkie szczególy dotyczące miejsca, ceny za seminarium oraz lekcje prywatne podam niebawem.
    Tematyka seminarium
    Jeet Kune Do - Bruce'a Lee
    Doce Pares
    MMA,jiu jitsu , grappling
    Muay Thai
    Zapraszam wszystkich serdecznie na udział w tym niezwykłym seminarium

GrandMaster Richard Bustillo
    Mistrz Jeet Kune Do
    11 stopien mistrzowski w Doce Pares (najwyższy po SGM Cacoy Canette)
    Blackbelt pod Sensei Gene Lebell i Gokor Chivichyan - Judo Jiu Jitsu Sambo Grappling
    Instructor Muay Thai

Założyciel i główny Instructor w International Martial Arts and Boxing Academy
    Trener amerykańskiej drużyny College at the Olumpic Training Center in Colorado Springs
    GM Richard Bustillo to legenda , która zapisała się w Hall of Fame jako Black Belt Instructor of the Year.
    Jego nazwisko jest wyryte w Martial Arts History Museum
    Kilkukrotny zdobywca Hall of Fame na Filipinach za wkład i rozwój Doce Pares na świecie
    Wieloletni szkoleniowiec Policji,służb specjalnych oraz wojska

• Wklejacz

http://www.bruceleex.pl.tl
| |

Sztuki walki, a także sporty i systemy, oraz wszystko co ma związek z tematem: sprzęt, dieta, pr...

Fotki

Miejsca grona (1)