-
mateo
-
-
Anonim
-
bacchus
-
-
Anonim
-
YETI
-
lepiej tu sie nie reklamowac .dobrze zatem nie wystawie swojej kolekcji paciorkow i relikwii sw. kunegundy ze szwarzwaldu.
-
kucykowaKSIĘŻNICZKA
-
::małyszowa::
chyba nie zdajecie sobie sprawy ile wysilku trzeba wlozyc w taka prace... ja osobisice nie nosze bizuterii ale jesli kupuje komus w prezencie to tylko hand made -
Poray
e a po co komu kolczyki|? tylko przeszkadzają.
a ich noszenie jest dyktowane kolejnym nudnym i pustym wzorcem kulturowym.,. eee -
YETI
ubrania, biżuteria mogą być częścią street artu ale wg mnie podanie linku do strony allegro to jest śmierdząca komercha. -
-
Iga
-
Anomalia
A może znacie adresy jakichś sklepów z koralikami w warszawie? Wiem, że kiedyś był na Sadybie, ale teraz już go nie ma... A ja nienawidzę kupować w ciemno na allegro, lub przepłacać w empiku... pomóżcie jak możecie..
-
Pani Kasia
sklep , który był na sadybie przenieśli do centrum handlowego land przy metrze służew -
Anomalia
-
królewna z drewna
Odynca przy Racławickiej masz Kuźnie koralików.
A od kiedy kolczyki sa czescia street art? Bo zawsze mi sie wydawało ze to bardziej moda czy nawet ewentulanie body art >.> -
Tina
-
batik.net.pl
Jeśli chodzi o koraliki, kamienie i inne elementy do własnoręcznego składania w domu, to polecam ten sklepik: http://www.sklepkuferek.com.pl