-
-
menora
że koniec to dla kobitek czy mężczyzn?
nu niewątpliwie, coś mogłoby krachnąć, ale chyba dobrze by tak było.. :-D -
-
norma
ja nie bardzo rozumiem o co tutaj dyskutować
skoro galeria ma takie założenia, to niech je sobie ma
a meżczyźni mogą załozyc galerio-kawiarnie męskom i każdy bedzie zadowolony -
-
menora
męskĄ to i może; -) choć, czy każdy będzie zadowolony? :>
a temat warty przedyskutowania, tak sobie myślę, a niech tam sobie robią co chcą, ciekawe, co z tego wyniknie.. :-D -
norma
ja nie bardzo rozumiem o co tutaj dyskutować
skoro galeria ma takie założenia, to niech je sobie ma
a meżczyźni mogą załozyc galerio-kawiarnie męskom i każdy bedzie zadowolony -
>norma napisał
>ja nie bardzo rozumiem o co tutaj dyskutować
>skoro galeria ma takie założenia, to niech je sobie ma
>a meżczyźni mogą załozyc galerio-kawiarnie męskom i
>każdy bedzie zadowolony
tylko ze jak faceci wyjda z takiego zalozenia to bedzie to propagowanie szowinizmu i zaraz zjada sie feministki bojkot robic i przyczepiac sie lancuchami do drzwi, a moze niech to beda tylko czarne artystki lesbijki wegetarianki , czysta glupota czysciutka -
monty_fr
zalozysz meska kawiarnie to zaraz cie okrzykna ze to jest szowinizm i dyskryminacja kobiet , feministki zafajdane -
DisappearPoint
macie problemy naprawdę :rotfl:
a jakby założyli klub dla łysych i wystawiali tylko łysych?
Jakby była galeria wystawiająca tylko męskie prace - nie miałabym nic przeciwko, chociaż niektórzy biorą mnie za feministkę.
A wogóle to po co to całe "pierniczenie" nie ma temat. co? :) -
monty_fr
po to pierniczenie ze otwarte dla kobiet dzwi galerii od lat juz kilkudziesiu Sa szeroko otwarte dlq kobiet. A wciaz ptobuje sie ukazac je jakby"przymkniete" i proponuje kolejny sztutrm na to co otworem syoii. Oj mlode artystki, przyjedzie Abakanowicz i wam pokarze jak sie wchodzi do Zachety! -
Anonim
od usrania jest tych bab teraz... Wiecie co? Ja sama tak mam, nie wiem czemu, ale szczerze mowie. widze jaką prace w jakiejś broszurce np i jak czytam, ze jakiejs laski, to od razu mi sie mniej podoba... Bo obok jest jej zdjecie, jak pieknie pozuje do zdjecia... I w ogole (poza malymi wyjatkami) te prace takie infantylne sa jakies... -
.Carpe Diem, de bon matin, ...
coś w tym jest, kobiety mają inna percepcję sztuki chyba a że sama 'sztuka' stała się 'modna' to 'artyski' się biorą znikąd i pozują do zdjęc by byc 'trendy'. -
opowiesci o artystkach sa bardziej pikantne niz o artystach , moze jest na to zapotrzebowanie