-
Azram
1. Fatemaster
Chciałbym zwrócić uwagę że twój poczatekj est tak naprawdę moim poczatkiem, z którym zrobiłeś - "ctrl+c" + "ctrl+v"...
I przypominam że legendę piszą wszyscy... ale nie jest ona o wszystkich :D -
Fatemaster
Ten poczatek jest dla Ciebie Cioto! A Ty mi błędy wytykasz. Poczekaj tylko aż bede mógł napisac kolejne zdanie. -
Anonim
Nawet jeśli jesteś Zenkiem i masz ochotę znaleźć się w legendzie, pamiętaj, że to MY jesteśmy jej bohaterami :P -
Fatemaster
CO TY W OGÓLE CZYNISZ?! Nie zwracaj im na to uwage! Kurna, chce swoja nową kolejke! Wiedziałem, że dwa posty powinny wystarczeć!
-
-
Azram
Romanse i wątki poboczne w postaci ratowania pięknych białogłów, nie są przecież zakazane... A bywały przecież takie... :D
Nie lękaj się człowieku słabej wiary. Wszystko będzie dobrze...chyba. -
zuzia
-
Anonim
-
zuzia
-
Azram
Musze się zastanowić...:D 5zł za bycie moją? Zresztą oczywiste jest że tak potężny heros może mieć cały harem... -
Nevermore.
-
zuzia
nie jestem prostytutką, zeby ci sie sprzedawac za 5 zł;] kaśka, mozesz mnie zastapic xD -
Nevermore.
-
zuzia
nie chodzilo mi o to, ze jestes prostytutką, ale wiesz, tak chcialas tez byc jego kobieta, to ci go oddaje xD;]
-
Nevermore.
-
Azram
Ogłaszam konkurs na tę która zostanie damą mojego serca (w legendzie; żeby tylko nikt nie mylił z rzeczywistością)... -
Fatemaster
Ciiiioty jesteście! Odczekac trza 3 posty! NIe tak jak Zen i Kopp tylko 2! Pfi.. JA też jeszcze nie mam kobiety. -
Azram
-
Nevermore.
-
zuzia
ja moge byc twoja boro! xD
PS boro, co za roznica czy 2 posty czy 3; ] przynajmniej cos sie dzieje xD -
Fatemaster