Szkoła Uczuć - A walk to remember [3740]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Zauważyłam że wiele osób nie ma gdzie skomentować tego filmu więc zakładam ten temat i proszę żebyście tu pisali wasze refleksje na jego temat :)
  • Anonim

co to w ogole za pytanie! cudo...ogladalam go juz chyba ze 100 razy, a i tak za kazdym nastepnym wzbudza we mnie nowe emocje...zawsze placze,tak juz mam;]...strasznie mi sie podobaja niektore teksty;P caly film budzi we mnie nowe marzenia...marzenia, ze moze ja kiedys tez spotkam TAKIEGO chlopaka...;) to fascynujace, ze on zapamietywal kazde jej slowo i chcial spelnic wszystkie marzenia...jest przedstawiona milosc ktorej pragnie kazdy...
  • Sandra

takiego to ze świecą szukać...
  • Anonim

i tak sie pewnie nie znajdzie...
    takie cuda istnieja tylko w filmach...:(
  • Justyna

Gdyby takie cuda natury istniały napradę dużo byłoby cudownych związków :P

Każdy by chciał żebyu spotkała bo taka miłość.......
  • ~Alduś~

Film bossssssssski, poprostu cudeńko. Chłopak jak malowany (czyt. w rzeczywiśtości takiego nie znajdziesz; ]). Może ktoś zna linka strony, z któej możnaby go ściągnąć??? pz
  • Anonim

No...:) wszyscy mamy podobne zdanie na temat tego filmu...:) Każdego zachwyca, przyciąga do oglądania, bo opowiada o czymś, czego pewnie połowa z nas jeszcze nie doznała...:D; p Ale tak jak juz pisały moje poprzedniczki..:) taka miłośc jest tylko w filmach...=( No cóż..:p hihih Tak czasmi bywa, że wszystko, co chcemy posiadac, będzie nasze...:D trzeba sie po prostu z tym pogodzić..:)

Possdraffiam:)
  • Anonim

poprawka:P hehe <lol> NIE BEDZIE nasze:D
  • Anonim

po raz kolejny raz ogladam ten film i jest przepiekny...ogladam go za kazdym razem i dostrzegam w nim zawsze cos nowego...chcialabym go pokazac kazdemu chlopakowi - moga sie sporo z niego nauczyc.....ten film jest poprostu BOSKI
    pozdrawiam :D
  • SoNia BlAnk <><

:D nooo bez kitu....film jest dobry, szczegolnie dlatego ze znam paru chlopakow ktorym sie on podoba:P...
  • SoNia BlAnk <><

chcialam cos jeszzce zauwayc...dla mnei ten film pokazuje ze dziewczyny nie patrza tylko na wyglad zewnetrzny chlopaka...bo ten aktor wcale nie jest taki przystojny(chyba ze tylko ja tak uwzam) ale to jaka postac gra w tym filmie i jaki ma chrakter zmienia cale jego oblicze..i to robi go "pieknym"...
  • Anonim

oj mylisz sie on jest uroczy :)))) pod kazdym wzgledem :))))
  • Anonim

wracajac do tematu to film jest poprostu ZAJEB****...nigdy bym nie powiedziala ze chlopak moze sie tak poswiecic dla dziewczyny...szkoda ze nie ma takich w rzeczywistosci...:(
  • Anonim

faceci w rzeczywistości.. heh... wolę fantazje na ekranie...;]niż mieć styczność z czymś tak niezrozumiałym jak otaczająca mnie płeć brzydka...
  • Asia M.

Oglądałam ten film kilkanaście razy i jescze nigdy nie odczułam znużenia... Film sam w sobie dość prosty, ale tak zgrabny, dopracowany... i wzruszający bo zawsze na koniec łezki same lecą:D I uwielbiam scene "jesteś w dwóch miejscach naraz":):):):)
  • Anonim

wystarczyłoby żeby mój książe z bajki mnie pocałował.. przytulił... byłabym w niebie i na ziemi...;d
  • Anonim

hmmm. film jeden z lepszych. oglądałam 3 razy. niektóre teksty wydaje mi się że są przesłodzone. chociaż od razu wiadomo że ona i on będą razem to jest to śliczna historia miłosna. każda chyba chciałaby mieć takiego faceta. i każda chciałaby doświadczyć takiego cuduuu. cudu miłości :)
  • sunshine

a mi się wydaje, że tak naprawdę w rzeczywisotści i życiu codziennym też są tacy faceci:) nie wszyscy oczywiście tacy są, ale nie popadajmy w skrajności:) może nie od razu zbudują nam teleskop, ale czy my tak naprawde tego chcemy? czy nie ma na swicie chłopaków, ktorzy sa baardzo wiele zrobic dla ukochanej? ...nie wiem jak wy, ale ja sie wiele razy spotkalam z przypadkami, ze chłopcy płakali, bo ich dziewczyny miały problem, a oni nie potrafili sobie z nim poradzic, prosili o pomoc innych i strali sie jak mogli...
    film czywiscie jest cudowny i pokazuje wielką miłośc i wielką tragedię młodych ludzi, ale wydaje mi się , ze my, dziewczyny, czasem też nie chcemy dać szansy brzydszej połowie populacji zaslepione filmowymi ideałami...a przecież filmy są wzorowane na prawdziwym życiu:)
  • sunshine

dżdżoana--> to też jedna z moich ulubionych scen...jest tak romantyczna i słodka...ah wzruszająca:*
  • Anonim

smutny....nawet bardzo, ale piekny, filmy o zyciu sa najciekawsze i najcudowniejsze, a ten w szczegolnosci

peace
| |

Jeśli lubicie ten film lub po prostu chcecie podyskutować o miłości i o tym, jak zmienia ona lud...

Fotki

Miejsca grona (0)