Szkoła Podstawowa nr.293 w Wawie [406]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Czarny Iwan

Tutaj piszemu najlepsze zapamiętane akcje ze szkółki. Teksty, gesty, afery i inne bajery.

Hehehe... Pamiętacie akcję z antyramą? W końcu została zapłacona? Chyba całą jedną klasę się ciągnęło!

Albo jak Jaguś przyszedł podrapany na twarzy do szkoły i powiedział, że walczył z żerandolem [żyrandolem?]!

A umiecie już tabliczkę mnożenia do 100-tu? Bo jak nie to idziecie do dolnej sali komputerowej!
  • Martyna Łapacz

Odkupiono chyba tę antyramę...

Ja pamiętam, jak Leszczyński kazał nam się na wychowawczej uczyć tych wszystkich składników różnych produktów (np. E124, E 153, itd.). To było zdeka bez sensu. Niedawno jeszcze znalazłam z tego notatki.
  • Czarny Iwan

A propos...
    Uczył nas jeszcze oznaczeń na metkach. Trzeba tylko przyznać, że do "wykładu" był nieźle przygotowany.
  • Marta

a ja pamietam jak zczepa na zielonej szkole usawiła obie budzik twierdząc ,że on ja zrywa na nogi.OK ustawiła i niby miała obudzić po tym nas.Nad ranem leżący budzik nad Szczepy głową zacza dzwonić ,poczym wszystkie 5 sie obudziłysmy a Szczepa nie, dopiero gdy Kasia podeszła i ją poruszyła to sie łaskawie obudziła hihi ale było śmiechowo
  • Max

Ja jedyną akcje jaką pamiętam tak dobrze, to wojna na pasty do zebów - zielona szkoła. Pół ośrodka potem musieliśmy, w środku nocy, sprzątać. Naprzykrzyła nam się tym Ozimek, oj, naprzykrzyła :]
  • little miss sunshine

Kurcze, Mazzak ja Cie wogóle nie kojarze, powiedz coś wiecej o sobie :>
  • La Bayadère

[Akcjaa...hum... tu mi na myśl przychodzi pewna akcja z dorabianiem kluczyka do PEWNEJ szafki, jak myślisz, Ruduś, można im wyjawic :>?]
  • Martyna Łapacz

- -" niech zgadnę... wielce zajmujące :].
  • ...::Ruduś::...

kasia tez go nie kojarze....

kot..lepij niech to zostanie tajemnica[i tak wszyscy wtajemniczeni..czyt.klasa wie]
  • La Bayadère

as you wish :P

tlumacz plizzz:P
  • La Bayadère

*tłumaczenie: "Jak sobie życzysz" :D:D:D

aaa....:]
    dobra dosc tych bzdur kotku:P
  • Max

Ha Ha... a ja was na przykład jak najbardziej kojarze :] Zdjęcie zobaczyłem i pamięć odświeżyłem. Podstawówka była dawno; ja byłem okularnikiem, niski nawet, uśmiechnięty co prawda, ale niezbyt śmiały. To było moje dawne "ja", nie wstydzę się go :]

Mogę dać numer z listy jaki miałem i z kim chodziłem do klasy :] Ale to wam raczej nic nie da :]

Zmieniłem się - i o to chodzi; ]
  • little miss sunshine

rany Mazzak no ja tak bardzo chciałabym zaskoczyc kim ty jesteś, ale mam dziwne wrażenie ze na pewno bardzo zmieniłeś sieod podsawówkiz wyglądy , bo chyba cie nie znałam osobiście wiec nie wie jak z charakterkiem:>
  • Max

Ho ho... zmieniłem? Ja w sumie niepodobny jestem do siebie :] Jakkolwiek paradoksalnie by to nie brzmiało. Chociaż charakterem mam nadal podobny... Teoretycznie :> Ale wątpie, żeby ktoś mnie kojarzył :]
  • La Bayadère

Asz psz, chyba pójde mamy spytać czy cie kojazy; P ntb. raany Mazzak, tyś o jeden dzień, JEDEN, odemnie starszy , normalnie rzadko sie takie daty spotyka:D
  • Czarny Iwan

No Mazzak'a nie znacie?!
    Spoko ziom... Osobiście z podstawówki wiem tyle, że go z widzenia znałem, ale gimnazjum to inna sprawa =>
  • Max

A w liceum to tym bardziej, Iwanie Czarny :D

No ale żebym był starszy od kogoś ze swojego rocznika to niebywałe :] Jakoś jednak źle się ze swojej "młodości" nie czuje. Szanse jakie wam daje na skojarzenie mnie z podstawówki to jakieś... zero :P

Beside, słoneczka - miodzio:
    http://www.deviantart.com/view/1940...

o kotek ma cala sciane w tych kwiatkach:P
| |

Dla wszystkich którzy chodzili lub chodzą do szkoły podstawowej im Jana Kochanowskiego nr 293 na ...

Szkoła Podstawowa nr 293 im. Jana Kochanowskiego; patron: Jan Kochanowski

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)

Tagi