Szkoła Podstawowa nr 83 w Warszawie (ul. Tkaczy 27) [126]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dee Dee debil; \

z jakich jestescie rocznikow i kto was uczyl? najfajniejszy nauczyciel??? etc
  • to ja

ja jestem z 82, i w sumie to juz za duzo nie pamietam, ale najlepsza nauczycielka to byla p. Królak od j. polskiego :D
  • Anonim

nooo Pani królak ot była nauczyciekla naprawde która umiałą uczyći robiałto dobrze ale nigdy nie zapomne wiecie kogo pani Sibińskiej:D i Pani SOWY. APni jung moją wychowawczynią była potme pani parys a potme pani skalska:D
  • to ja

Sowa byla mistrzowska:) a moje ulubione haslo ,które padlo z jej ust to: "pierwszy dzien wiosny uczcijmy praca" a wszyscy [poszli do domu tylko my musielismy robic jakies salatki
    ; D
  • Anonim

Sowa i jej sałateczki i kanapeczki noo poprostu tylko wspominać :D:D i jej texty że trzeba wyjmować pranie z pralki w kaloszach zęby Ciebie nie popieśiło:D buhahahah:D
  • Ola

wf- Wichowski , Kalaman , Skalska , Kiryluch , Borowski

Polski - Parys, Szczepańska, Sznajdrowicz, Królak

Matma- Adamczyk, Andzejewska, Najmiec

Fizyka- Koba, Gordon

Biologia- Chojecka

Technika- Maćkowiak, "sowa", Podleśko

Chemia- Moczoń , Świętorecka

Historia - Gogacz, Jarecka

Geografia - Sibińska

Plastyka -Ozga

muzyka- Zdep

niemiecki- królikowska ,chmielecka

Tyle pamiętam ...
  • .:Salina:.

matmy uczyla nas koba jeszcze przez jakis rok, dobrze ja wspominam... byla jeszcze superblyskotliwa czerwinska od geografii, ta co robila po 3 razy te sama lekcje... i sexbomba Zdzieniecka od muzyki i Flis od polskiego, to bylo cos!!!! pamietacie ja? w koncu byla nasza wychowawczynia przez jakis miesiac; D no i na koncu mielismy Ciesle od polskiego....
  • Anonim

Szczepańska była the best polskigo mnie też uczyła na samym początku roku juzwiedzałą kto zda a kto nie noo bosko prawda:D hahaha.Miałą niesamowite lekcje na których nik jej nie słuchał bo mówiał tak cicho:D a swoje nerwy na nas chyba straciła biedna :(.
  • Dee Dee debil; \

my od polskiego mielismy mloda babeczke, chyba lewandowska. spoko babka ; )
  • Ola

a tak lewandowska spoczko! mnie uczyla filozofii juz w gimnazjum . Teraz zostala wice dyrektorka w gimnazjum bo jarecka poszla na emeryturke i podobno bardzo zmienila sie na niekorzysc
  • to ja

Kiedys tez byla taka nauczycielka od matmy p. Więch , i ja tez dobrze wspominam bo miala zapal i umiala zachecic do nauki , pzdr
  • Anonim

nie no jakas nieprzecietna akcja z tymi gronkami....tej samej nocy odkrylam grono gimnazjum na Rozlogi... a teraz to...nie no rewela; p mi tam sen z powiem spedzala Sibinska (geografia-paradoks w poniedzalek mam z niej maturke; p) zatem Sibinska i to jej sprawdzanie listy, kiedy kazdy mial zapamietac kto jest na liscie przed nim i mowic zawsze po tej osobie "jestem"...itd ,bo kobiecie sie nie chcialo nazwisk czytac... zreszta ostatnio ja pare razy widzialam na Jelonkach...ma caly czas te same rude wlosy spiete ta sama ciemnozielona spinka; p czy ona sie nie starzeje??; p
  • Anonim

aaa i pani Zdep od muzyki....jak to zawsze wpadala do klasy i zbulwersowana naszym karygodnym zachowaniem musiala przeprowadzac za kazdym razem lekcje wychowawcza...; p poza tym nie nalezalam do tego jej ukochanego chórku, wiec z miejsca mialam przerabane.... ehh...ale to byly piekne czasy kiedy sie mialo 3 minutki do szkoly; -)
  • .:Salina:.

Sibinska byla mistrz....; D jak tlukla ta wielka grucha od kluczy w biurko z calej sily!!!; D
  • Anonim

oo tak...albo jak na sprawdzianie zaslaniala twarz dlonmi i udawala ze niby nie patrzy a lukala przez paluchy co my tam kombinujemy.....;p a kiedys opowiadala jak to jakis jej uczen zjadl sciage, bo przylapanie u niej na sciaganniu zleeee sie konczylo; p smieszne czasy to byly....; -)
  • Anonim

Sowa byla mistrzowska!!! !!! !!! !!! !!! Powinno powstac nowe forum o tej osobie <lol2>
  • freeloading polaco...

Mysle ze o tej osobie powinno powstac cale nowe grono!!! Choc tak naprawde i swiat bylby za malo...
  • Anonim

"michal, krzysztof i maciej przeszkadzaja mi w robieniu zupy" maczo, zakladamy grono o sowie??
  • freeloading polaco...

Mysle ze odmowic takiej ofercie byloby grzechem ciezkim... Jestem wiec wrecz niejako skazany przylozyc do tego prawice!
  • Anonim

towarzystwo niegramotne jak widzisz, wiec wielkie idee legna w gruzach...
| |

grono absolwentów szkoły podstawowej nr. 83 im. witolda jana doroszewskiego

Miejsca grona (0)