Szkło Kontaktowe [2005]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Iza

A później faceci, dziwicie się, czemu kobiety czują się dyskryminowane.
  • Pisklak

ja naprawde nie mam niczego do kobiet, wrecz przeciwnie :) jestescie kochane... ale nie uwazacie ze szklo ma ten taki swoj specyficzny charaktera miedzy innymi wlasnie dlatego ze sa tam sami faceci i gadaja sobie tak na luzie... Oni sa komikami... jak do Nich ma sie Łebkowska??
  • Anonim

Ja osobiście za lupą nie przepadalem. Szóste szkiełko będzie swietnym pomysłem. Wole obejrzeć coś nowego, niż po prostu wycinki z całego tygodnia...
  • Matylda

No może i tak, ale ja studiuję i szkiełko moge oglądac tylko jak dom nawiedzę. a zajęcia mam od pon do czw więc sk mam przyjemność obejrzeć w czw i pt. więc lupa była dla mnie całkiem niezłym rozwiązaniem. Ale chyba łez za nią wylewać nie będę - rekompensata jest duża - Pan Wojciech Z.
  • madziaa_

hmm ale ja nie rozumiem czemu mówicie, że lupa była przypomnieniem przecież w internecie na stronie tvn24 są wszystkie najwazniejsze momenty z każdego programu; ] i więcej niż w lupie leci więc; p

• Anonim

ja osobiscie uwazam ze lupa z kobitka jest swietnym pomyslem ale nie wiem czemu wybrali akurat ta? NIe mogliby np Aski z kabarewu Hrabi? a jesli faceta innego to mogliby zaangazowac Tyma :D dopiero bylaby jazda
  • martita

A ja nie chcę pani Lepkowskiej, kimkolwiek by nie byla...Czy nie bylo ciekawszych kandydatur, tylko ona....
  • Marcin.

Dzisiaj ostatnia Lupa... ciekawe czy coś z tej okazji przygotowali :)
  • Anonim

Ostatnia lupa za nami. Cieszę się, że szkło będzie teraz 6 razy w tygodniu. Lupa średnio mi się podobała, najczęsciej ogladałam po raz drugi to, co wcześniej widziałam. Zobaczymy, co wniesie sobotnie szkiełko :)
| |

grono miłośników świetnego programu satyrycznego Szkło Kontaktowe....:) telefon dla widzów : ...

Fotki

Miejsca grona (0)