-
Rado
>komoroff ™ napisał
>Dobry był Daukszewicz i żul przed sklepem.To może się
>pan napije 16 letniej "łiski".EEE jak tyle stała to nie
>może byc dobra.
Kiedys to slyszalem jak opowiadal poza sklepem i nie wystepowaly zule, tylko robotnicy ktorym gospodarz chcial podziekowac za robote... wiec raczej nie jest to prawdziwa historia :) -
Tom_Zan_ஜ۞¤
do łez rozbawiła mnie ta strona http://myExTheBitch.com/?id=594e349...
genialnie oni są :D -
jarek.211
-
Anonim
http://youtube.com/watch?v=TnijEm-q... boskie ^^ -
-
Anonim
wczoraj był dobry pierwszy telefon jak dzwonił jakiś mężczyzna i przywitał się z panem Miecugowem - Dzień dobry panie Tadeuszu ^^
poza tym - jak pan Jachimek śmiał się z tej piosenki, a raczej z teledysku :P i gdy powiedział "ale ja jestem głupi" :D prawie popłakałam się ze śmiechu jak to usłyszałam ^^ :D -
Pit By.
Ja tak zrobię mały offtop ale muszę się pochwalić :D To ja jestem tym Piotrem, który się wczoraj dodzwonił w dniu urodzin sasasa :D -
Anonim
-
Katarzyna
mam prośbę.We wczorajszym szkle pan Andrus opowiedzxiał dowcip o psie i chyba anestezjologu.. a ja zdążyłam wysłuchac tylko jego końcówkę.mógłby ktos napisac całość,byłabym niezwykle wdzięczna:) -
mrzodkiewicz
Mój ulubiont tekścik wychwycony przez twórców Szkła to niewątpliwie "Irasiad!" -
Anonim
>KatarzynaM napisała:
>mam prośbę.We wczorajszym szkle pan Andrus opowiedzxiał
>dowcip o psie i chyba anestezjologu.. a ja zdążyłam
>wysłuchac tylko jego końcówkę.mógłby ktos napisac
>całość,byłabym niezwykle wdzięczna:)
Koles po imprezie jeszcze troche pijany....
rozglada sie na boki...nagle krzyczy
- BUREK!!
pies podbiega kładzie sie na pana a koles na ta
-(chucha psu w twarz) Szukaj!!:)
a o anastezjologu chwilowo nie pamiętam ale jak mi podpowiesz jak to leciało to może sobie przypomnę -
Anonim
-
vixen
o anestezjologu jest suchar - jak uśpić pacjenta, jak nie ma za co? zaśpiewać luli luli luli
A.A. wszystko opowiada tak, że brzmi lepiej... ale nie zmienia faktu, że beznadzieja -
Katarzyna
-
>sTeLmA<
nie wiem czy to w szkle dzis bylo bo nie ogladalem ale kocham Pana Prezydenta za ''Benhuvera''XD -
Kezaro
-
MGR Domi :):):):)
"Jeżeli mamy myślącego posła to zostawmy to czy wątpi, ale że myśli, to już należy mu się duża premia" -
Królowa zadymy
-
Paweu
Maleńka, maluszku...
W ustach pana prezydenta ten tekst wygląda bardzo efektownie :)