-
Anonim
-
Anonim
-
wredna_
-
Maciek
Według mnie najlepszy był pan Iwiński ze swoją wypowiedzią o ministrze G.
-Panie Romanie, nie wiem komu bardziej pan zaszkodził:
Polsce na arenie międzynarodowej, czy uczniom szkół podstawowych i gimnazjów...
No, ale wydaje mi się, że uczniom, bo nikt w PE pana i tak nie słucha...
A tak ogólnie to oczywiście wszystkie teksty prowadzących. -
-
maryczka
-
ania
-
kallujesz?
dzisiejszy sms:
idzie 3 facetów w długich płaszczach ulicą. który z nich jest z samoobrony? ten, co płaszcz wpuścił w spodnie; p -
jaro
-
Kermit
Andrus o wypowiedzi ministra Szczygło o aniołach:
- Powiedział, że aniołów nie ma, ale chwilę pomyślał, co na to powie kuria, i dodał, że jednak istnieją, ale jest ich mało :D -
Anonim
znaczy sie to nie bylo powiedzonko, ale fajnie ostatnio p. miecugow udawal pingwinka, czyz nie?;p -
Stasiek
To był duet Pan Sianecki z Panem Ziminskim
Pan Sianecki mówił, że to co, bodajze, powiedział Marszałek Dorn do dziennikarki to "przeginka"
Po kilku minutach, nie pamiętam dokładnie kontekstu, Pan Ziminski powiedział "Figulaj" Te dwa słowa zagoscily w moim słowniku i nie chcą go za nic opuscić; ) -
Stasiek
Wczoraj był bezbłędny sms w szkle "Bush miał problem z żołądkiem, bo wypił za dużo Hop Coli" :) -
jaro
W piątek chyba był też fajny sms: Dziś Bush w Polsce jutro Polska w buszu. -
XX
Mi spodobała się bajka p. Serafina o Zycie, która "może przejechać się/przepłynąć na rzepaku jak królewna na ziarnku grochu" -
Marek
Dobry był Kalisz w TK "Ja zadałem panu retoryczne pytanie i oczekuje odpowiedzi":D -
*
najfajniejsza, choć nieaktualna jest zagadka "Czyjego kawal futra ma pod nosem posel Putra?" i narano pelikano... :D -
Anonim
nie wiem czy dziś bedzie,czy już to było w szkiełku,chodzi o wypowiedz dziennikarza ZET-ki do Giertycha
"Roman, przestań pieprzyć"?? -
*
-
XX
Heh! jakiś czas temu Roman G. cytował Sienkiewicza: "Kończ waść, wstydu oszczędź". Tylko czemu dookoła rozległy się śmiechy?
:) -
Anonim
haaa było,jak ja już wiem co może być w szkiełku :D
Jeszcze podobał mi sie Zawisza-"jasne jak drut"