-
Jak wam się podoba nowa szafa graficzna ?
Ja osobiście wolałem starszą, ale może jest to kwestia przyzwyczajenia. -
>sTeLmA<
zbyt kolorowa (taniec z gwiazdami^^), ale to raczej kwestia przyzwyczajenia -
dorota
Jest trochę za dziwnie, trochę za kolorowo i za skacząco. A ja się chyba dziś trochę za bardzo czepiam.; )
Ale w końcu, consuetudo altera natura est, więc zobaczymy. -
Kataryna
-
-
Perdida en el siglo XXI
jest beznadziejna, i nie boję się tego napisać, bo bardzo lubię szkiełko :] a prowadzących jak tak dalej pójdzie w ogóle nie bedzie widać zza paska hehe -
Paweu
Kolorowy i bogaty świat niczym z "Alicji w krainie czarów"
Tylko średnio do tego programu on pasuje... Skaczące zegarki i słuchawki są lekko irytujące jak na mój gust... -
Anonim
-
Anonim
same kolory to już mogą być; ) mi się nie podoba tylko panel, który przedstawia osobę dzwoniącą, bo uważam, że jest mało czytelny (po prostu zły dobór czcionki do tła, lub odwrotnie)
no i intro też takie sobie, głównie te różne dźwięki i inne wodotryski; P -
Anonim
nowa szata trochę zbyt cekiniarska dla mnie. jak można łatwo wywnioskować z mojego blimpu, wolę raczej prostotę:) -
Królowa zadymy
Myślałam, że się przyzwyczaję, ale niestety nic z tego- poprzednia szata graficzna była lepsza. Denerwuje mnie strasznie ta skacząca ikona słuchawki gdy podawany jest numer do szkiełka. Wygląda jak grzechotka nie jak telefon; ) A i skoro już narzekam to rozpoczęcie też bardziej mi się podobało poprzednie...
Na szczęście program jest nadal świetny; D -
Paweu
Ja się tylko do rozpoczęcia jeszcze nie przyzwyczaiłem, ale wszystko idzie "ku dobremu" :) -
Ja się już w sumie przyzwyczaiłem, ale tak stara szata była o niebo lepsza.