-
dorota
> Moje poglądy sa bezsensowne ? które konkretnie, te na TVN ? Przecież pisze o najczystszej prawdzie ,jeżeli zaklamuje obraz rzeczywistości to udowdnij że nie mam racji.
Nie napisałam bezsensowne. Ale pomińmy ten fakt, nie będziemy się przecież chwytać za słówka. Nie chodziło mi o Twoją opinię o TVN, bo to raczej mało znaczące. Każdy lubi to co mu się podoba. Chodzi o to, że ja nie rozumiem Twojej chęci oglądania mediów Rydzyka i popierania jego punktu widzenia, tak samo jak ty nie rozumiesz tego, że ja oglądam TVN24 i często podzielam poglądy tam wygłaszane. Przy czym nie mam zamiaru nawracać Cię na mój punkt widzenia. O to mi chodziło. -
willow nick nack
>so called Chaos napisała:
>A jeśli sądzisz, że telefony i smsy są ustawiane, to
>gratuluję wyobraźni.
- nie zdziwilbym się gdyby troszki byly ustawiane :) Dlaczego w czwartek 2 razy powtorzyli sms'a z dowcipem o Kaczynskim ?
-
willow nick nack
>dorota napisała:
>Nie napisałam bezsensowne. Ale pomińmy ten fakt, nie
>będziemy się przecież chwytać za słówka. Nie chodziło
>mi o Twoją opinię o TVN, bo to raczej mało znaczące.
>Każdy lubi to co mu się podoba. Chodzi o to, że ja nie
>rozumiem Twojej chęci oglądania mediów Rydzyka i
>popierania jego punktu widzenia, tak samo jak ty nie
>rozumiesz tego, że ja oglądam TVN24 i często podzielam
>poglądy tam wygłaszane. Przy czym nie mam zamiaru
>nawracać Cię na mój punkt widzenia. O to mi chodziło.
-Oglądam Trwam w okreslonym celu , jak dają dawki Ewangelizacyjne,do publicystyki podchodzę z usmiechem na twarzy, ja widzę prof.Wolniewicza to upajam się jego osobowoscią :)
TVN jest kabotynem medialnym ,o to mi chodzi .Brak otwartosci i szczerosci w jasnym przypisywaniu lini ideologicznej.Trwam - jaki jest kon każdy widzi.
-
so called Chaos
>Ptyś napisał
>>so called Chaos napisała:
>
>>A jeśli sądzisz, że telefony i smsy są ustawiane, to
>>gratuluję wyobraźni.
>
>- nie zdziwilbym się gdyby troszki byly ustawiane :)
>Dlaczego w czwartek 2 razy powtorzyli sms'a z dowcipem o
>Kaczynskim ?
Mogło się to stać z bardzo prostego powodu- wystarczy, że wywali się program do grafiki, był już ta,ki przypadek, że przez 2 części leciały te same smsy. -