-
Anonim
-
Sawa
Przemooo nie wyzywaj ludzi , bo to nieładnie i świadczy o braku kultury i wychowania . Racja Termas , dzięx
Pozdrooo -
O_o
sianecki...za bardzo poprawny..............troche luzzzzzzzzuuuuuuuu!!!!!!! -
<MOOSE>Kall
-
-
К♦j♦, ¤t ŧακ ‽‽
-
К♦j♦, ¤t ŧακ ‽‽
-
on an island
też go uwielbiam:D taaki kochany jest i słodziutki...:) takie duże dziecko trochę, uwielbiam jak się tak niewinnie usmiecha;P -
Stasiek
Słuchajcie, tyle lat ludzie mają powszechnie internet w domu i jeszcze się nie nauczyli, że zakładanie takich tematów jest bez sensu, ponieważ nigdy nie można w nich spotkać sensownej argumentacji. Popatrzcie na pierwszy post:
"razi mnie ten człowiek, jego poprawność mnie bije po oczach....weź na luzzzzzz"
Może podałbyś kilka argumentów, a nie tylko to, że Pan Sianecki bije Cie po oczach.
Wiadomo, że połowa wypowiadajacych się powie, że się zgadza, a druga, że jak to, przecież on jest taki madry, piekny itp.
Myślę, że takie tematy są bez sensu.
Sama osobiscie uważam, że Pan Sianecki i Pan Miecugow są równie dobrzy, każdy z nich wnosi coś do programu -
on an island
takie tematy nie są bez sensu, są po to, by trochę polemizowac:) zgadzam się, że warto podawac argumenty na tak lub nie, ale bez przesady, chill out, każdy ma prawo wyrazic swoje zdanie -
Stasiek
-
Anonim
>Voldemort napisał
>Sianecki mógłby wybierać lepsze materiały na program.
i tak to nie tylko on je wybiera.
-
M
A ja wolę Sianeckiego od Miecugowa. Jakoś mam takie nieodparte wrażenie, że prowadzi szkiełko z o wiele większym luzem.
Nie rozumiem też argumentu poprawności. Błędy należy wytykać zdaje się nie tylko w szkole. -
Stasiek
Otóż to. A co do materiałów - zróbcie osobny temat o paniach zza kulis SK, Pan Sianecki tylko te materiały akceptuje lub odrzuca, on właściwie sam tego nie szuka :) -
К♦j♦, ¤t ŧακ ‽‽
Skoro widzę tak dużo osób, które dyskutują o Panu Tomaszu Sianeckiego, to nie omieszkam załatwić przy okazji wpisu trochę prywaty. Otóż to jest link do grona tematycznego poświęconego temu Panu: http://grono.net/forum/419912/0/ . Zapraszam wszystkich zwolenników jak i przeciwników P. Tomasza. Pzdr i mam nadzieję, że nie zostanie mój wpis usunięty, w końcu stoimy po tej samej stronie zwolenników SK. :) Liczę na żywą dyskusję w na tym gronie. -
Novy
Ja wolę Miecugowa... hm, bo Sianecki moim i tylko moim zdaniem :p (nic nie narzucam) jest za bardzo "nie-obrażać-nikogo". Jak widz, przykładowo, przeklnie w szkle, mocniej komuś dołoży itp to Sianecki zawsze go wyłączy, zapulta się i ogólnie lipa. Miecugow bardziej olewa jeżdżenie po politykach i sam się z tego śmieje. -
К♦j♦, ¤t ŧακ ‽‽
W końcu Miecugow ma większy autorytet i władzę w TVN24, jest tam niemalże od początku a Siano to taki dolepa. Wie na co może sobie pozwolić i wielki +, że zna tą granicę. -
Paweu
Przecież muszą się uzupełniać... Co by było, gdyby mieli takie same charaktery (lub zbliżone). według mnie zrobiłoby sie to bardzo monotonne... -
jaro
Ja tam na pana Sianeckiego złego słowa nie powiem. A jak już prowadzi program razem z Wojciechem Zimińskim, to co chwila się człowiek śmieje. -
К♦j♦, ¤t ŧακ ‽‽
http://film.onet.pl/0,0,1828490,wia...
Już w tą niedziele będzie debiut P. Tomasza w serialu Teraz albo nigdy, jest on emitowany na tvn. Gorąco polecam. :) jeśli ktoś mam ochotę podyskutować na ten temat, to zapraszam na grono jemu poświęcone
http://grono.net/forum/419912/0/
Wystąpi tam też znany aktor Bartosz Opania, zapraszam na grono poświęcone jego osobie:
http://grono.net/forum/509535/0/ -
Anonim
Nie chcę tutaj nikogo cytować, bo:
1. nie mam na to czasu
2. nikt tego nie będzie czytać
3. nie chcę być posądzonym o wyrywanie z kontekstu
Dlatego mówiąc czemu lubię Sianeckiego przy okazji odpowiem na kilka waszych (notabene bezpodstawnych argumentów).
1. Jest bardzo inteligentny i każda rozmowa z jego gościem jest ciekawa i interesująca.
2. Jest wyluzowany, bardzo często się śmieje, a czasem nawet rechocze.
3. Materiały są bardzo często, że się tak kolokwialnie wyrażę, śmiechowe. Wiadomo...nie zawsze jest z czego wybierać, ale i tak robi kawał dobrej roboty.
4. Ogarnia temat: zawsze przygotowany, merytorycznie mówi, pełen profesjonalizm. A do tego nie daje się sprowokować dzwoniącym...czego nie można powiedzieć o Miecugowie.
5. Mówi poprawną polszczyzną, co się liczy na plus...bo dosyć mam słuchania od przemądrzałych nauczycieli jak to Oni 'włanczają, przełanczają, po co tu przyszłeś itp itd, tubkie, kartkie, itp'. Poza tym nie wiem jak to się stało, że większość nie zauważyła jak On poprawia to ze śmiechem, trochę sarkastycznie, ale na pewno nie ze złością, ani z purystycznym zacięciem maniaka poprawności. Wystarczy posłuchać jak mów 'o nie nie to się mówi tak:(tutaj przykład) proszę pana'....z szczególnym naciskiem na proszę pana. :D