- 1
- 2
-
>sTeLmA<
od dluzszego czasu dochodze do wnisoku ze niektorzey ludzie ktorzy dodzwaniaja sie do programu chyba nie bardzo wiedza o czym mowia ...
Ps temat ten przeznaczony jest to przedstawiania ,cytowania madrych , mniej madrych wypowiedzi telefonujacych widzow :D -
ewelajna
-
Anonim
mi się bardzo podobało krótkie ale jakże głębokie stwierdzenie pewnego widza, który po wielu próbach w końcu się dodzwonił po czym oznajmił "ehhh... szkoda gadać" :))))))))))))
Uważam, że część dzwoniących osób dostaje tremy, że na żywo mogą coś powiedzieć :) zupełnie normalne :) -
Ewa
Ale nawet z tremą ludzie dzwonią bo są obrażeni jakimś żartem po lupie roku wszyscy się czepiaja wspaniałego pomyśłu z butami. pozdrawiam panów Ziemińskiego i Miecugowa -
-
Anonim
no cóż... wszystkim nie można dogodzić...
Mi motyw z buciorami się b podobał :-) -
>sTeLmA<
nerwy ok rozumiem ... ale jak zadzwonil w zeszlym tygodniu ktos z Niemiec i udawal madrego to mnie przekrencalo juz nie wspomne o niektorych emerytowanych nauczycielach ... -
Ewa
mnie jeszcze denerwuje jako słuchacza ten cały lukier. Każdy kto dzwoni wychwala program, tyle, że jak ja się dodzwonie tez to zrobie. Przeciez jest genialny :d -
Anonim
Wczoraj były fajne motywy m.in. z tą panią "Reginą?" (chyba), która toaścik wzniosła :-)))))))))))
Szkoda, że szkło jest o 22:00 gdyż po dniu powszednim jestem tak padnięty, że niekiedy zasypiam przed TV zanim się zacznie 3 cia część :P -
vixen
-
Anonim
Zdaje się że chodzi Wam o Halinę; )
A wczoraj najbardziej mi się podobał tekst Sianeckiego, jak to kamień drąży skałę; ))) -
Anonim
-
})({ Аня })({
nigdzie nie mogę dorwać tego edwarda... wszyscy tak się śmieją z niego, a ja nie mogę załapac o co chodzi :( -
Anonim
-
roonil
Jeszcze było dwóch takich Asów: niejaki pan Marek, natychmiast ochrzczony przez widzów "Panem Markiem, synem Edwarda" i jakieś stare pudło, którego imienia niestety nie pamietam -
roonil
-
Anonim
najlepsza była ostatnio pani (U Miecugowa we wtorek), która mówiła chyba ze 2 minuty, nie pamiętała o czym mówiła, nie pamiętała podstawowych nazwisk, jej wypowiedź to jedno głośne "yyyyyymmmm..." a na koniec dodała "ci ludzie nie umieją sie wysłowić" :D -
>sTeLmA<
-
I'm feelin' yummy head to toe...
"Od bliźniaków, głodu i wojnyyy...zachowaj naaaaas Panie " Super zestawienie :) -
Anonim
ogolnie nie przepadam za telefonami bo zwykle sie ludzie za bardzo rozgaduja..
ale dzis jeden Pan z Krosna chyba, mnie rozbawil. zadzwonil w sprawie "Durnia" od Lecha Walesy dla Lecha Kaczynskiego, z pytaniem jak w sadzie udowodnic ze nasz obecny prezydent durniem nie jest i ze byly prezydent klamal i sie mylil. Odp Miecugowa: "Nie da sie" :DDDD -
BarBasia xD
Mnie rozbija ten Edward ze Szczecina. Ciągłe eski i telefony :D:D Nie da mu sie przerwać :D:D
- 1
- 2