Szkło Kontaktowe [2005]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • >sTeLmA<

od dluzszego czasu dochodze do wnisoku ze niektorzey ludzie ktorzy dodzwaniaja sie do programu chyba nie bardzo wiedza o czym mowia ...

Ps temat ten przeznaczony jest to przedstawiania ,cytowania madrych , mniej madrych wypowiedzi telefonujacych widzow :D
  • ewelajna

no pana edwarda ze szczecina to chyba nie trzeba cytowac... :P
  • Anonim

mi się bardzo podobało krótkie ale jakże głębokie stwierdzenie pewnego widza, który po wielu próbach w końcu się dodzwonił po czym oznajmił "ehhh... szkoda gadać" :))))))))))))

Uważam, że część dzwoniących osób dostaje tremy, że na żywo mogą coś powiedzieć :) zupełnie normalne :)
  • Ewa

Ale nawet z tremą ludzie dzwonią bo są obrażeni jakimś żartem po lupie roku wszyscy się czepiaja wspaniałego pomyśłu z butami. pozdrawiam panów Ziemińskiego i Miecugowa
  • Anonim

no cóż... wszystkim nie można dogodzić...

Mi motyw z buciorami się b podobał :-)
  • >sTeLmA<

nerwy ok rozumiem ... ale jak zadzwonil w zeszlym tygodniu ktos z Niemiec i udawal madrego to mnie przekrencalo juz nie wspomne o niektorych emerytowanych nauczycielach ...
  • Ewa

mnie jeszcze denerwuje jako słuchacza ten cały lukier. Każdy kto dzwoni wychwala program, tyle, że jak ja się dodzwonie tez to zrobie. Przeciez jest genialny :d
  • Anonim

Wczoraj były fajne motywy m.in. z tą panią "Reginą?" (chyba), która toaścik wzniosła :-)))))))))))

Szkoda, że szkło jest o 22:00 gdyż po dniu powszednim jestem tak padnięty, że niekiedy zasypiam przed TV zanim się zacznie 3 cia część :P
  • vixen

nie, pani Regina mówiła sensownie, to byla jakas inna pani
  • Anonim

Zdaje się że chodzi Wam o Halinę; )

A wczoraj najbardziej mi się podobał tekst Sianeckiego, jak to kamień drąży skałę; )))
  • Anonim

wczoraj był dobry odcinek :-) uśmiałem się, mimo, że padałem :-)
  • })({ Аня })({

nigdzie nie mogę dorwać tego edwarda... wszyscy tak się śmieją z niego, a ja nie mogę załapac o co chodzi :(
  • Anonim

prosze:) http://youtube.com/watch?v=mmGwTUdK...
  • roonil

Jeszcze było dwóch takich Asów: niejaki pan Marek, natychmiast ochrzczony przez widzów "Panem Markiem, synem Edwarda" i jakieś stare pudło, którego imienia niestety nie pamietam
  • roonil

"Byłe folksdeutche" kremla są moim faworytem xD
  • Anonim

najlepsza była ostatnio pani (U Miecugowa we wtorek), która mówiła chyba ze 2 minuty, nie pamiętała o czym mówiła, nie pamiętała podstawowych nazwisk, jej wypowiedź to jedno głośne "yyyyyymmmm..." a na koniec dodała "ci ludzie nie umieją sie wysłowić" :D
  • >sTeLmA<

hmm dzis zadzwonil Jakis Krzysztof z Nieporentu :D:D
  • I'm feelin' yummy head to toe...

"Od bliźniaków, głodu i wojnyyy...zachowaj naaaaas Panie " Super zestawienie :)
  • Anonim

ogolnie nie przepadam za telefonami bo zwykle sie ludzie za bardzo rozgaduja..
    ale dzis jeden Pan z Krosna chyba, mnie rozbawil. zadzwonil w sprawie "Durnia" od Lecha Walesy dla Lecha Kaczynskiego, z pytaniem jak w sadzie udowodnic ze nasz obecny prezydent durniem nie jest i ze byly prezydent klamal i sie mylil. Odp Miecugowa: "Nie da sie" :DDDD
  • BarBasia xD

Mnie rozbija ten Edward ze Szczecina. Ciągłe eski i telefony :D:D Nie da mu sie przerwać :D:D
  • 1
  • 2
| |

grono miłośników świetnego programu satyrycznego Szkło Kontaktowe....:) telefon dla widzów : ...

Fotki

Miejsca grona (0)