-
Anonim
Jak można było doprowadzic znowu do kompromitacji
tym razem na spotkaniu z Prezydentem Ukrainy
jak można było doprowadzic by nie powitano jak należy księży Prawosławnych
taki wstyd
Chaniba Panie Ex Prezydencie my juz panu dziekujemy
PISkołki -
Novy
Nie jestem za PiSem ale moim zdaniem to bardziej niedopatrzenie urzędników kancelarii niż zła wola samego Prezydenta. To raczej oni powinni za to odpowiedzieć.
Jedyne co tutaj przeraża to późniejsze komentarze Kaczyńskiego i Fotygi. Pełne lekceważenia i olewania tej sprawy.
No ale... to już było jasne, że PiS i polityka zagraniczna a zwłaszcza otwartość i tolerancja które w wyżej wymienionej są potrzebne to dwie różne kwestie. :/ -
owszem, to wina matołów z kancelarii Kaczora, ale to szef odpowiada za to, co robi jego spółka, Kaczyński jest odpowiedzialmny za tą kompromitację... powitać księży grekokatolickich olewając prawosławnych popów... ale skucha...
-
madziaa_
jest odpowiedzialny ale to nie jego wina. bo od tego ma, że tak powiem ludzi żeby pilnowali takich 'szczegółów'
a najlepiej by po prostu przeprosili i skończyli temat a nie..
-
-
-
Paweu
To jest pośrednio wina Prezydenta, że na tak odpowiedzialne stanowiska powołał ludzi o krótkiej pamięci, ale nie można go za to obwiniać. Sprawę kompletnie zawalili urzędnicy i jedynym sposobem na to by wyjść z tej głupiej sytuacjii z twarzą jest zwykłe słowo "przepraszam".
Ale swoją drogą to już kolejna "gafa" urzędników kancelarii i chyba już nie muszę ich wszystkich wymieniać. Według mnie ktoś powinien z tej odpowiedzialnej funkcji zrezygnować. I tyle... -
dorota
Moim zdaniem to znów wpadka urzędników. Szkoda tylko, że tak strasznie trudno jest im się publicznie przyznać do pomyłki.
Sama już niestety straciłam rachubę, do której z kolei. -
Paweu
To już są tacy ludzie... Łatwiej im jest zwalic na kogoś całą wine niż powiedziec przepraszam i posypać głowy popiołem...