Szczecin [2023]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

>Natalia Pe. napisała:
    >Spod dworca zawsze woza "najkrotsza" droga bo maja nadzieje,
    >ze przyjechal jakis nietutejszy i ze sie da frajera
    >skołować. W każdym mieście tak jest; -) Dlatego sie nie
    >bierze taksowek spod PKP; -)
    >
    >Ja tu zrobie reklame: Taxi Dla Ciebie - 9464; na sms
    >603833833 - w 90% przyjezdzaja na czas i jada rzeczywiscie
    >najkrotsza trasa.; -)

dołączę sie do reklamy; p , też zamawiam Taxi Dla Ciebie; ], koleś mi nawet spuszczał z ceny jak np korek był; ]
  • Oskar

ja wole Super Taxi (tel. 9666) - dojezdzaja na czas, nie maja syfiastych samochodow i sa niedrodzy.
  • ed-ka

na superze sie kiedys zzawiodlam, gdy po 2 gim telefonie wciaz nie przyjechali (spoznienie 20min, po czym odmowilam)

za to jak najbardziej podpisuje sie pod reklama taxi dla ciebie:)
  • Karolina Kuleczka

a ja z dworca na mickiewicza sześć zyla zapłaciłam, nie pamiętam co naklejka na boku auta głosiła, nocami z knajp do miejsca snu też mnie dowozili za mniej niż 10. begginers luck.
  • Einer

A ja podarowałem sobie city po kilku przejażdżkach w brudnych, rozpadających się i co najgorsze śmierdzących taksówkach. Żałowałem, że nie jadę autobusem.

_____
    A teraz reklama:
    Taxi OK. Mała sieć, ale sprawna. 660 44 55 22
  • lukeaon

A ja polecam korzystanie z porownywarki taxi http://www.dobrataxi.pl/szczecin . Mozna sprawdzic ile powinien kosztowac przejazd na wybranej trasie.
  • blue spirit

City to najgorszy syf!
    Dzisiaj baba z taksówki ZAŻĄDAŁA ode mnie dwóch groszy ( bo dałam jej o te 2 za mało , niestety nie noszę ze sobą zapasu bilonu) i stwierdziła że to ja jej powinnam dać napiwek. Niestety zapomniała że za dodatkowe rundki dookoła jasnych błoni napiwki się nie należą , specjalnie obwiozła mnie dłuższą droga i udawała głupią że zmienili "organizację ruchu" , co oczywiście jest totalną bujdą.
    NIE nie nie ! nigdy więcej tych państwa
  • fuszon fuszonowaty

gadacie glupoty o citi taxi przyjezdzaja na czs nawed po 3 minutach samochody ladne start 2.99 pierwszy kilometr gratis nie ktozy ludzie maja fazy podkrecaja sie bez sensu i tyle
  • fuszon fuszonowaty

a taxi dla ciebie to wiecznie wypadki maja gdzie nie popatrzec tam rozbite taxi
  • fuszon fuszonowaty

>fuszon fuszonowaty napisał
    >gadacie glupoty o citi taxi przyjezdzaja na czas nawed po 3
    >minutach samochody ladne start 2.99 pierwszy kilometr gratis
    >nie ktorzy ludzie maja fazy podkrecaja sie bez sensu i tyle

| |

Piękny gród Gryfa! Pięknych marketów Pięknych pubów Pięknych ludzi TYCH właśnie!

Fotki

Miejsca grona (5)