Szczecin [2023]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

bo to banda chuja
  • Anonim

a co ci zrobili?
  • Anonim

mi kurwa zrobili, spoznili sie "tylko" 20 minut, a ja spoznilem sie na pociag. ostrzegam przed tym gownem.
  • Anonim

>mzimu napisał
    >a co ci zrobili?

foce zrobili a to prawie tak jak mi; ) poza tym to nie pierwszy raz gdy jezdza jak im sie podoba. pytanie czy w problem w dyspozytorkach (kretynkach) czy w (z dupy) kierowcach ??
  • Anonim

he, no ja miałem takie problemy chyba ze wszystkimi możliwymi dryndziarzami, takie spóźnianie się (albo nie przyjeżdżanie w ogóle) to nie tylko w city... trza dzwonić co 5 minut i być upierdliwym...
  • Anonim

ja z city taxi mialem problem juz jakies 3 badz 4 lata temu. Jakis scisnieniowany kierowca nie byl zbytnio uprzejmy i trzeba go bylo jebac cala drogę. To byl pierwszy raz jak namowila mnie jakas typiara by jechac city taxi, pierwszy i ostatni raz.

Ja ogolnie polecam partner taxi. maja rozjebane auta ale jezdza raczej bardzo fajnie, ostatnio kolesia nawet namowilismy na jazde pod prad, tam gdzie ta przebudowa na walach :) a najlepsze ze praktycznie minelismy sie z radiowozem, hehe pozniej koles musial lekko przycisnac zeby ich zgubic.. a na koniec jeszzcze dal rabat hyhy
  • Anonim

prawda, prawda... city taxi jest chujowe...

często jeździłam do wawy pociągiem o 5 rano i pare razy się zdarzyło że po tym jak zamówiłam takse ona nie przyjeżdzała, więc wydzwaniałam tam ale nikt już nie odbierał, a jak w końcu taksówka przyjeżdżała z 15-20 minutowym opóźnieniem taksówkarze mi mówili "no tak, pewnie dyspozytorka znów usnęła zanim przekazała zlecenie" :/
  • Bao

dokładnie, miałam tez nie jedna przygodę, jedną, wracając z imprezy, czekałam na zewnątrz lokalu, bo pani mi powiedziała ze bedzie taksa za 5minut, na dworze pizgało jak cholera, zima, śnieżyca itp. czekałam 20, po czym pani oddzwoniłam do mnie z przeprosinami, ze jest mało taksówek i nastepna bedzie za 15minut, oczywiście podziękowałam BARDZO NIEGRZECZNIE, tym bardziej, że wcześniej jak spytałam za ile bedzie taksówka, to pani odpowiedziałą "co się tak pani goraczkuje? za 5 minut!"

Więc to chyba wina pań z dyspozytorki
  • kowal

a to takie tam 'pyton taxi' to tylko z prawobrzeza jest? bo sie fajnie misie nazywaja i chetnie bym pojezdzil :D
  • Anonim

najlepsze taxi zaraz po policji 9622 radio taxi
  • iv

>kowal napisał
    >a to takie tam 'pyton taxi' to tylko z prawobrzeza jest? bo
    >sie fajnie misie nazywaja i chetnie bym pojezdzil :D

nie moze byc, przeciez bym wiedziala; p
  • Anonim

no co wy misie..przecież "city taxi " to taksiarnia dresiarnia -nadają się tylko do przewożenia panienek z Trezora; )
  • RaoulDuke

>Tequas napisał
    >najlepsze taxi zaraz po policji 9622 radio taxi

tez trzeba czekac, chociaz faktycznie, na pociag od poznania o 5:36 zawsze zdążyłem:)
  • Anonim

pizgawica jak w Tatrach, czekam na cipy taxi, dyspozytorka mowi ze za okolo 5 min, nie czekam sama, jest ze mna mama dopiero co po operacji, ledwo na nogach stoi wspomagana 2 kulami, chuj przyjechal po 17 minutach, matke dosłownie wnosiłam do auta bo opadła z sil...kurwa mac !
  • Anonim

FALLUS TAXI !! kuwwaaa!! :D

tel 696 696969
  • madam ojezukurwa

he. ile osób jesteś w stanie załadować na rower?
  • Anonim

>madam zuzu wielka poetka! napisała:
    >he. ile osób jesteś w stanie załadować na rower?

najwiecej przewozilem 2 + ja, ale 4 w sumie tez by ssie dauo (kiera, rama, bagaznik i ja na siodelku; ))
  • kowal

faaaallluussss taxiiiii 69 69 69 :D
  • Anonim

bynajmniej; >
  • kowal

ja jestem pan fux fax... :D:D:D:D:D
| |

Piękny gród Gryfa! Pięknych marketów Pięknych pubów Pięknych ludzi TYCH właśnie!

Fotki

Miejsca grona (5)